- Konu Sahibi Combativeenemy
Acayip abartiyorsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:)) neden bir yuva dağılınca mutlu mu olacaksınızAz kaldi sabret
Her ikisi de canımtürkçe nizanni?
eklemiyor mu siz mi ekletmiyorsunuz
Dagilinca mi:)) neden bir yuva dağılınca mutlu mu olacaksınız
5 yıldır katlanıyor bir açığını görmedim yapsa bu zamana kadar yapardı
Çok güveniyorum nasıl aldatsn dip dibeyiz herşeyi bende şifresi bende teli bende bensiZ dışarı çıkmaz herhalde anlarız aldatsaYapsa..simdi şöyle aldatilmanin sozluk anlami aldatiliyor olmaktir.Yani amac zaten senin bilmiyor olman.Biliyor olsan aldatilmis olmazsin.
Bunu dilemiyorum elbette ama bu tavirlar ile basina gelebilecek olani kestirebiliyorum diyeyim..bu konuda esine sakin guvenme.
Ruhum iyi duyar benimBelki de ruhunuz duymuyordur.
O isler baska sifrelete bakar kuzuÇok güveniyorum nasıl aldatsn dip dibeyiz herşeyi bende şifresi bende teli bende bensiZ dışarı çıkmaz herhalde anlarız aldatsa
Yanlış bir düşünce biçimi belki bu sayfada çok gördüğüm okuduğum için olmasın yoksa eşime güvenim sonsuzMadem bu kadar güveniyorsunuz eşinize neden boynuna bir tasma takmadığınız kalmış acaba ? İnsan ancak önceden açığını, falsosunu gördüğü kişiyi böyle sıkboğaz eder
Bilemiyorum yaparsa kendi bilir ayrılırızO isler baska sifrelete bakar kuzu
Haha komiksin gercekten:))Çok güveniyorum nasıl aldatsn dip dibeyiz herşeyi bende şifresi bende teli bende bensiZ dışarı çıkmaz herhalde anlarız aldatsa
O zaman devam. Bence az bile yapıyorsunuz.Ruhum iyi duyar benim
Her halukarda ayrilacaksiniz sanirimBilemiyorum yaparsa kendi bilir ayrılırız
İş yerinde kıskanacak bir durum yok yaa hadi diyelim ki aldattı biter çok çok önemli değil benim sorunum sosyal medya kullanmasınHaha komiksin gercekten:))
Ssdece sosyal medyada mi aldatiyor erkekler?Sen sokakta heryerde guven emin ol bir halt yemedigine ama sosyal medya da kiskan..
Sokaklar hatun kayniyor biliyosun dimi?
Hem her dakika heryere birlikte gidiyorsaniz nerde su an esin?Sen niye yaninda degilsin?
Her ikisi de canım
Emin konuşmayınHer halukarda ayrilacaksiniz sanirim
Kendinizi severseniz sonuc degisebilir....
Kökten kapatsn ki kapattı zaten ama asıl sorun bu davranışım normal mi değil mi anladım ki değilmiş bu benim en az indirgenmiş halim demekki tedavi şart neyse halledeceğiz bir şekildeadam eklemiyosa sorun ne anlamadım