Çok bunaltmıyorum değil mi ?

ben olsam değil şifre vermek böyle saçmalama derecesinde abartılı davranmaya sosyal medyada engellerim kendi hesabım der takılırım sen yırt bir tarafını derim.

kimse sizin emir eriniz değil
evlendiniz diye paylaşımlarına dahi karışacak kadar karşınızdaki adamı sal..k yerine koymayın

tamamen başı boş bırakmayın ama kişileri engellemeyin paylaşımlarına karışmayın
ay çok sinir oldum şuan siz benim eşim olsanız bana hiçbirşeye karışmayacağım desenizde vermezdim şifremi size güven olmaz

İş yerinde bir erkek arkadaşımın eşi beni sildirmişti dehşet sinirlenmiştim. Sanki insanlar senin kocanı yiyecek değil ya güvenmiyorsan sokağa çıkarma bence
niye sinirlendiniz ki keşke acıyıp geçseydiniz çünkü acınacak bir davranış şekli

Sosyal medayadan koruyo
Pardon da okumak la hesaptaki kadınlar ne alaka yani iyi o zaman bütün herkesi eklesin ay neden eklesin ne gerek var neden bir başkası eşimi eklesin sosyal medyayı bu kadar abartmayın

Hahahaha. Sosyal medyayı abartan biz değiliz hanımefendi sizsiniz. tanımadığı insanları eklemesin başka şey hiç kadın olmasın demek başka şey. Ve evet alakası vardır çünkü okuyup ufkunu geliştirmiş bir insanın böyle aşırı basit şeylere takılmaması gerekir. Kafası meşgul olan dolu olan insan bunları aklına getirmez bile. Madem istemiyorsunuz hiç kullanmamayı önerin ama sırf eşisinix diye adama bu kadar karışamazsınız. Koskoca adam eğer bir hesap açıyorsa kimi ekleyip eklemeyeceğine kendisi karar verebilir bence.

niye sinirlendiniz ki keşke acıyıp geçseydiniz çünkü acınacak bir davranış şekli
Sinirimin sebebi umursamaktan dolayı değil böyle çocukça hareket mi olur benim ne yapacağımı düşünüyor gibisinden kızmıştım çocuk değiliz neticede sosyal medyadan kim kimi yemiş bu güne kadar. İki resim beğenip yorum yapınca kocasının bi yeri eksilecek diye düşündü herhal

son zamanlarda eşimle sürekli kavga ediyorum instagram Twitter kapalıydı tekrar şifresini bulmuş kullanıyor Şifrelerini istiyorum bütün takipçilerin erkek olmasını istiyorum bayan varsa sildiriyorum arkadaş ta olsa siliyor paylaşımlarına karışıyorum tepki alınca küsüyorum sonra diyorum acaba abartıyorum mu kendi haline mi bıraksam sonuçta bişey yapacak olsa her türlü yapar sahte hesap açar ne bileyim güven sarsacak bir şey de olmadı negatif enerji oluyor aramIzda bu sebeplerden ötürü bimiyorum normal mi abartmı bu davranışlar

abartmanın dibine vurmuşsun.

Oldu olacak bir kafes bulun, içine adamı koyun. Yemeğini-suyunu verin, tamam işte daha ne?

Bu ne saçma bir kısıtlama böyle. Adamın yerinde olsam, inadınıza milyon tane kadını takip ederdim.

bayanlar hatırlatırım kıskançlık güven eksikliği degil sevgi fazlalığıdır ben eşimi seviyorum ve uzak durmasını istiyorum bekarken çok görüm tanımadığı yabancı bayanların eşime yazdığını bir yazmaz 2 yazmaz3. de şeytan dürtüverir ben işimi sağlam kazığa bağlıyorum sizler ne derseniz deyin görüyoruz burda çoğu kadın aldatılıyor aldatılmayı asla kaldıramam

bayanlar hatırlatırım kıskançlık güven eksikliği degil sevgi fazlalığıdır ben eşimi seviyorum ve uzak durmasını istiyorum bekarken çok görüm tanımadığı yabancı bayanların eşime yazdığını bir yazmaz 2 yazmaz3. de şeytan dürtüverir ben işimi sağlam kazığa bağlıyorum sizler ne derseniz deyin görüyoruz burda çoğu kadın aldatılıyor aldatılmayı asla kaldıramam
Sizler ne derseniz deyinse madem neden gorus almak icin konu actin?

Bizim isyerinde birisi var karisi o kadar kiskancki anlatamam ama adam dibimden ayrilmiyor, bu isler kisitlamalarla olmaz.

Back
X