Çok bunaltmıyorum değil mi ?

bayanlar hatırlatırım kıskançlık güven eksikliği degil sevgi fazlalığıdır ben eşimi seviyorum ve uzak durmasını istiyorum bekarken çok görüm tanımadığı yabancı bayanların eşime yazdığını bir yazmaz 2 yazmaz3. de şeytan dürtüverir ben işimi sağlam kazığa bağlıyorum sizler ne derseniz deyin görüyoruz burda çoğu kadın aldatılıyor aldatılmayı asla kaldıramam

hımm evet biz eşlerimizi sevmiyoruz..
arkadaşım sen henüz sorununun bile farkında değilsin. yolun uzun. önce özgüvensiz olduğunu kabullenmen lazım.

hımm evet biz eşlerimizi sevmiyoruz..
arkadaşım sen henüz sorununun bile farkında değilsin. yolun uzun. önce özgüvensiz olduğunu kabullenmen lazım.
özgüvensizim değilim o beni bağlar insanın tanımadığı bir erkeğe yazmasındada iyi niyet arayamam ve gördüm bunları o yüzden bu kısıtlamalarım ya ben varım hayatın da eşiyim yol arkadaşıyım ne işi var instgram twitt da

özgüvensizim değilim o beni bağlar insanın tanımadığı bir erkeğe yazmasındada iyi niyet arayamam ve gördüm bunları o yüzden bu kısıtlamalarım ya ben varım hayatın da eşiyim yol arkadaşıyım ne işi var instgram twitt da

seni bağlarsa konuyu niye açtın ki?
fikir almak için değil mi?
yanlışın varsa görmek için değil mi?
bunca insanın yazdığını görmezden gelip bir oturup düşünmeyeceksen acaba geeçekten haklı olabilirler mi diye , ısrarla yaptığının doğru olduğunu savunacaksan cidden konuyu açmandaki amaç ne?

üstte de sormuştum eşinin yaşı kaç?
korunmaya mı ihtiyacı var?
siz ebeveyni misiniz eşi mi?
koruyacak kollayacak kişi mi pozisyonunuz yoksa yol arkadaşı mı? saygı duyduğu kişimisiniz yoksa çekindiği mi?

abartıyosunuz ama
Olabilir abartmış olabilirim ama bunu sen mi söylüyosun arkadaşım!dur bi düşün!eşim benim bütün sosyal medya şifrelerimi istese,arkadaşlarıma paylaşımlarıma karışsa,şunu sil şu kalsın vs dese bu adamın bana zerre saygısı kalmamış derim.ve bütün saygımı yitiririm.sence hangimiz daha çok abartıyoruz?

O kadar kiskancki arkasindan herkes dalge geciyor ve adam daralmiş durumda ve evet eşi tinlamiyor.
beni yanlış anlıyorsunuz öylesi bizdede vardı hatta adam bunaldı tayin istedi eşi de peşinden gitti yemek wc peşinde dolanıdrı eşiyle konuşan kadınlara iftira atardı ama eşi kaç kişiyle konuşur kaç tane gizli telefon kullanırdı hatta sevgilisinin yaşadığı yere tayin istemişti sonuç boşanmadılar(kadın istemiyor) hala beraberler kadın yine aynı adam yine aynı fakat bn öyle değilim sosyal medyaya karşıyım ya tamamen açsın ya hiç açmasın aç kapat olmuyor

seni bağlarsa konuyu niye açtın ki?
fikir almak için değil mi?
yanlışın varsa görmek için değil mi?
bunca insanın yazdığını görmezden gelip bir oturup düşünmeyeceksen acaba geeçekten haklı olabilirler mi diye , ısrarla yaptığının doğru olduğunu savunacaksan cidden konuyu açmandaki amaç ne?

üstte de sormuştum eşinin yaşı kaç?
korunmaya mı ihtiyacı var?
siz ebeveyni misiniz eşi mi?
koruyacak kollayacak kişi mi pozisyonunuz yoksa yol arkadaşı mı? saygı duyduğu kişimisiniz yoksa çekindiği mi?
yapım böyle yapacak bişey yok konu açmamın sebebi normal mi abartı mı diye gördüm ki abartı psikolog tavsiyesi aldım dikkate alacağımı SÖYLEDİM zaten

yapım böyle yapacak bişey yok konu açmamın sebebi normal mi abartı mı diye gördüm ki abartı psikolog tavsiyesi aldım dikkate alacağımı SÖYLEDİM zaten

görmedim o yorumunuzu ama gerçekten destek almanız iyi olur. sadece eşinizi bunaltıp uzaklaştırmak bıktırmaktan ziyade sizin içinde önemli kendinize eziyet bu durum .

bayanlar hatırlatırım kıskançlık güven eksikliği degil sevgi fazlalığıdır ben eşimi seviyorum ve uzak durmasını istiyorum bekarken çok görüm tanımadığı yabancı bayanların eşime yazdığını bir yazmaz 2 yazmaz3. de şeytan dürtüverir ben işimi sağlam kazığa bağlıyorum sizler ne derseniz deyin görüyoruz burda çoğu kadın aldatılıyor aldatılmayı asla kaldıramam

Bu sadece abarti kiskancligina buldugun bir kılıf. Yani hayir, sevgi fazlalığı degil özgüven eksikligi. Bir de şu kadar söyleyeyim türkiye şartlarında elin yüzün azıcık düzgünse herkes herkese yazıyor. Bütün mesele adam olup karakterli olup eşinin yanında olabilmek. Hayat sınav gibi. Eşin bir yazmaz iki yazmaz üçüncüye yazarsa kendi sinavini kaybetmiş demektir. Kendine acil çeki düzen var. Bu zihniyetle sen iyi evlenmişsin yuva kurmuşsun. Helal valla.

Back
X