Çok bunaltmıyorum değil mi ?

Kendinize yapılmasını istemiyorsanız sizde yapmayın.
Eşimin de benimde sosyal medya hesaplarımızda erkeği,kadını bir dolu insan ekli. 7 senelik evliyim bir kez karıştırıpta sormadım o kim,bu kim diye.
Oda bana sormadı.
Gerekte yok yani.
Bana dese erkekleri sil diye sinir olurum yani.
Yapmaya niyeti olan her şekilde yapar zaten engel olamazsınız.

Benim de bunca senelik evliliğimde bir kere aklıma gelmedi kimi takip ediyor diye bakmak...
Ben mi fazla genişim anlamadım ki...
Bu küçük hesaplar bana göre değil sanırım, yapacak adam gözünün önünde bile yapar, tabii bu benim görüşüm.

Pardon da okumak la hesaptaki kadınlar ne alaka yani iyi o zaman bütün herkesi eklesin ay neden eklesin ne gerek var neden bir başkası eşimi eklesin sosyal medyayı bu kadar abartmayın
Sosyal medyayı bu kadar abartmayın diyen insan ilk önce hesaptaki bütün kadınları sildirip hesabı kaldırmaz. Üstüne gelip burda konu açmaz. Acilen profesyonel yardım almalısın.

Son düzenleme:
Sosyal medyayı bu kadar abartmayın diyen insan ilk önce hesaptaki bütün kadınları sildip hesabı kaldırmaz. Üstüne gelip burda konu açmaz. Acilen profesyonel yardım almalısın.
Abartmayın diyorum yani olmasa da olur adamı nefesssiz bırakmışım gibi bir algı yaratıyorsunuz o yüzden yazdım abartmayın diye olmasa da olur herkes sosyal medya kullanmak zorunda değil kullanmayana ceza yok

Abartmayın diyorum yani olmasa da olur adamı nefesssiz bırakmışım gibi bir algı yaratıyorsunuz o yüzden yazdım abartmayın diye olmasa da olur herkes sosyal medya kullanmak zorunda değil kullanmayana ceza yok
Mesele olup olmaması değil. Mesele psikopatlık derecesinde kocanızı korumaya çalışmanızdaki takıntı.
Aldatacak adam istese her yerden aldatır. Facebook'ta kadın arkadaşı olunca aldatmaz merak etmeyin. Sizin hesabınızda kayıtlı bir erkekle nasıl aldatmıyorsanız o da aldatmaz. Yaptığınız sadece güvensizliğinizi hissettirmek. Elinize başka bir şey geçmez.

Elbette kullanmak zorunda degil ama buna kendisi karar versin adam kullanmak istiyo demek ki

son zamanlarda eşimle sürekli kavga ediyorum instagram Twitter kapalıydı tekrar şifresini bulmuş kullanıyor Şifrelerini istiyorum bütün takipçilerin erkek olmasını istiyorum bayan varsa sildiriyorum arkadaş ta olsa siliyor paylaşımlarına karışıyorum tepki alınca küsüyorum sonra diyorum acaba abartıyorum mu kendi haline mi bıraksam sonuçta bişey yapacak olsa her türlü yapar sahte hesap açar ne bileyim güven sarsacak bir şey de olmadı negatif enerji oluyor aramIzda bu sebeplerden ötürü bimiyorum normal mi abartmı bu davranışlar

hepsini geçtim, kendini yıpratırsın, bu kadar takip vs insanda stres sinir yapar, kontrol manyağı olur çıkarsın, hakaret amaçlı demek istemedim, yanlış anlaşılmasın.
ergenken bende öyleydim, o zaman twitter falan yoktu ama bir zaman sonra kafayı yiyecek oluyorsun, değmez, canını boş yere sıkarsın. Gidecek olan kötü bir şey yapacak olan her türlü yapar kanımca, zaten yaparsa seni haketmiyor demektir.

Hayır yakalamadım Zaten bayan yok yakalayabileceğim fakat eşimin sosyal medyası açıkken ekli olmayan bayanlar yazıyor o yüzden kapattırıyorm
Ekli olmayan bayanlar neden yazıyor ki?? Hesabına birlikte fotonuzu yükletin o zaman. Bu biraz iç gıcıklayıcı tabi.

eşiniz güveninizi sarsacak bir şey mi yaptı ki böyle davranıyorsunuz. keskin sirke küpüne zarar demişler. evinizin huzurunu kaçırmayın. çok kafaya takıyorsanız destek alın.

son zamanlarda eşimle sürekli kavga ediyorum instagram Twitter kapalıydı tekrar şifresini bulmuş kullanıyor Şifrelerini istiyorum bütün takipçilerin erkek olmasını istiyorum bayan varsa sildiriyorum arkadaş ta olsa siliyor paylaşımlarına karışıyorum tepki alınca küsüyorum sonra diyorum acaba abartıyorum mu kendi haline mi bıraksam sonuçta bişey yapacak olsa her türlü yapar sahte hesap açar ne bileyim güven sarsacak bir şey de olmadı negatif enerji oluyor aramIzda bu sebeplerden ötürü bimiyorum normal mi abartmı bu davranışlar
Herkesten kıskanacak kadar değil , herkesi kıskandıracak kadar sevin...

Back
X