- 28 Haziran 2011
- 511
- 161
- 123
- Konu Sahibi pitircikkiz
-
inşallah canım,yapıyorum bunları ama arada aklımada gelmiyor değil,şöyle geçmişe dönüp baktığımda 1 gün gülmüşsem onun yüzünden diğer 6 gün ağlamışım bunu biliyorum zaten.Sanırım yaptıklarınıda yediremiyorum kendime.Bence seni haketmiyor..karşına çok çok daha iyileri çıkacaktır..çok bilindik olacak fakat zaman her şeyin ilacı..kendine zaman ver..arkadaşlarınla vakit geçir..hobi edin..kendini işine ve dersine ver..yeni insanlar tanımaya çalış..bi bakmışsın unutmuşsun
İşin kötü tarafı ondan nefret etmiyorum ve etmekte istemem.Çünkü eğer nefret duygusunu beslersem ona karşı hala bir şeyler hissediyor olurum ve benim istediğim tamamen aklımdan çıkmasıNefret aromalı büyük aşklardan.
çivi çiviyi söker derler bilmem anlatabildim miMerhaba kızlar,
Bundan 2 sene önce biriyle başlamıştık ve çok uzun sürmeden bitirdi.Çok sağlam arkadaşken(aynı zamanda akrabayız) birden sevgili olmuştuk ve ben o kısa sürede onu çok sevdim.Daha sonra bu şahsiyet beni aldattı,hakaretler etti,yanına gitmiştim aldatıldığımı öğrenmeden önce yanından kovdu.Kısacası hayatımda çok şey yaşattı.Onun yüzünden Midemden rahatsızlığım çıktı stresten dolayı ve 2 haftada çok fazla kilo kaybı yaşadım malesef.1 sene sonra kendileri beni gördüğü için döndü.Özlemiş sözde....(ayrı şehirlerdeyiz) tabi hala sevdiğim ve inanmak istediğim için sevgili anlamında konuşmaya başladık ve yine ilgisizleşti ayrıldım bu sefer ben.Döndüm ama sağolsun dönmedi kendileri.Yalvarmadım dönmesi için ona.Zamanında çok yalvarmıştım ve o bundan haz alıyordu biliyordum.Bana yalvarsana dediği hala aklımda.Şimdi hata sende sana bunları yapan brine neden dönüyorsun diyeceksiniz haklısınızda ama severken insan yapıyor.Çok ah ettim Allah yukarda.Hakkımıda hiçbir şekilde helal etmiyorum.Yalnız arada bir aklıma gelmiyor değil ne yapıyor gibi mesela.Sosyal medyadanda bakıyorum ne yazıkki ara sıra.Kendime engel olmaya çalışıyorum ama bir süre tutabiliyorum.Bir başkasıyla evlenirse buna çok üzüleceğimden eminim.Ama onunla dahası olmaz bunuda biliyorum.En büyük korkumsa onu ya hiç unutamazsam? Sizlerden ricam bu tarz olay yaşayıp atlatanlar ve unutmak üzerine tavsiyesi olanlardan fikir almak.
Uzun olduysa affola.
Hakkınızı helal edin zmanınızı aldığım için. :)
evet anladım ve ben biriyle denemiştim ne yazık ki denediğim kişiyi çok üzdüm diğerini unutamadım diye.Fakat çıkmadık baktım olmuyor uzatmadım.Ah almak istemiyorum ondan can yakamamçivi çiviyi söker derler bilmem anlatabildim mi
e tabi çeken bilirevet anladım ve ben biriyle denemiştim ne yazık ki denediğim kişiyi çok üzdüm diğerini unutamadım diye.Fakat çıkmadık baktım olmuyor uzatmadım.Ah almak istemiyorum ondan can yakamam
Yalvar bana sadece söylediği en hafif laf canım malesef.Beni çok eğlendiriyorsun yalvarsana bu kadar mı dediğide oldu.Bana her şekilde hakaret etti.dalga geçti,oynadı,alay etti...Böyle bir adamdan kurtulduğunuz için önce dua edin bence. "Yalvar bana" ne demek ya! Böyle bir adam kimseyi mutlu edemez. Bir gün bir kadınla evlenirse birkaç ay canım-cicimden sonra kadının dünyasını karartır.
Çok haklısınız ve yorumunuzu gerçekten çok beğendim çok teşekkür ederim her bir cümle için.Tekrarı olmaz zaten bunun farkındayım.Benden çok şey aldı.Sağlığımdan tutun gözyaşlarıma kadar.Şimdi sana geri dönse, hemen kabul edecek gibisin
Sakın öyle bir hataya düşme
Severken duygularını kullan ama karar verirken mantığını kullan.
Şuan mantığını kullanma aşamasındasın, sevgiyle olmaz..
Aynı filmi tekrar izlemeye gerek var mı?
Evet teşekkürler :)e tabi çeken bilir
Nefrete dönüşmesin sadece tamamen çıksın aklımdan,ona bakınca hiçbir şey hissetmeyim iyi ya da kötü bunu istiyorum malesefaşk nefrete ne yakınsın..
ben 3 sene süründükten sonra yeni bir ilişkiyle unutabildim. unutuluyor hatta nefrete dönüşüüyor
Çok haklısınız ve yorumunuzu gerçekten çok beğendim çok teşekkür ederim her bir cümle için.Tekrarı olmaz zaten bunun farkındayım.Benden çok şey aldı.Sağlığımdan tutun gözyaşlarıma kadar.
Evet öyle malesef,o mutluyken benim onun için üzülmem çok yersiz olduğunun farkındayım ne yazık kiAynı şeyleri tekrar almasına izin verme
İlk darbe öldürmez, ama 2. Darbe öldürür.
Önceden ölmedim diye düşünme yani
Acılar üstüne eklendikçe büyür
4 ay oldu . hayır pişman olma gibi bi sey görmedim cunku evleniyor benimki. bni 3 sene oyaladı ve baskasıyla evleniyor. bana söyledikten tam bir ay sonra cok buyuk bir trafik kazası gecirmıs. ben bunu yeni öğrendim. sevinmedim üzülmedim oh iyi olmus da demedim notrum yani.Nefrete dönüşmesin sadece tamamen çıksın aklımdan,ona bakınca hiçbir şey hissetmeyim iyi ya da kötü bunu istiyorum malesef
Peki size döndü mü o kişi sonra yani pişman olduğunu görebildiniz mi?
Ahhh canım benim Rabbim yukarda bizden umutlarımızı çalanlarıda görüyor.İnşallah birgün değerini çok iyi anlar ve senin hasretini hergün hisseder.4 ay oldu . hayır pişman olma gibi bi sey görmedim cunku evleniyor benimki. bni 3 sene oyaladı ve baskasıyla evleniyor. bana söyledikten tam bir ay sonra cok buyuk bir trafik kazası gecirmıs. ben bunu yeni öğrendim. sevinmedim üzülmedim oh iyi olmus da demedim notrum yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?