Çok büyük ahım var iyi olmaya çalışıyorum.

Şuanda inanılmaz mutlu ettin beni :) aynı şeyleri yaşayıp sonunda ahının tuttuğunu görmek mutlu etti beni :) Çok sağol canım güç verdin şuanda bana Rabbim banada o günleri gösterir inşallah :)

İşin kötü tarafı ondan nefret etmiyorum ve etmekte istemem.Çünkü eğer nefret duygusunu beslersem ona karşı hala bir şeyler hissediyor olurum ve benim istediğim tamamen aklımdan çıkması
Tamamen aklindan cikmasi zaman alir.unutmak icin elinden geleni yapcaksin.nefret duygusunu simdi icinde yasiyo olabilirsin .ama onu gercekten unuttugunda nefret bile etmiceksin.hc bsey olmcak icinde buda zamn alicak .zamana bırak.

Tamamen aklindan cikmasi zaman alir.unutmak icin elinden geleni yapcaksin.nefret duygusunu simdi icinde yasiyo olabilirsin .ama onu gercekten unuttugunda nefret bile etmiceksin.hc bsey olmcak icinde buda zamn alicak .zamana bırak.
Teşekkür ederim canım umarım o günleri görürüm bende

Şuanda inanılmaz mutlu ettin beni :) aynı şeyleri yaşayıp sonunda ahının tuttuğunu görmek mutlu etti beni :) Çok sağol canım güç verdin şuanda bana Rabbim banada o günleri gösterir inşallah :)
İnşallah canım görüceksinde sabırla bekle kimsenin ahı kimsede kalmıyo

Nasıl bir şey bu ya ?Ben ayrılalı 1.5 yıldan fazla oldu.Onun okulu bitti başka biri var hayatında.Benim de ... Ama olmuyor ben unutamıyorum .Zaman geçiyor mekan değiştiriyorum ,okuyorum çalışıyorum arkadaşlarımla zamann geçiriyorum ,gönüllü işlerde bulunuyorum ,sevgilimi sevmeye çalışıyorum ama olmuyor.Şu satırlarınızı okurken bile gözümden yaş geldi.Bir gün o kızla evleneceğini düşünüyorum da ...Allah'ım aşk diye bir şey neden var bu dünyada?Bu kadar acı çekmeyi hakedecek kime naptık?

o kadar net anlıyorum ki bu durumu. onu sevdiğimde 2010 nisan ayıydı, dün gibi hatırlarım..
Ama gitti işte, çok mutlu olduğunu anlatıyormuş sevdiğiyle. Ne denir ki ya da konuşulur mu böyle durumlarda?!
Önce bir düğüm gelir kitler boğazınızı, sonra göğüs kafesinize kocaman bir acı oturur
Bir de özlemekten burnun direği sızlar.
O ne tarifsiz bir acıdır, gözyaşları izleyene kadar bu durumu..
Rahat bir yerdeyseniz ve ağlıyorsanız şanslısınız ama bu sizi bazen otobüste yakalar, bazen İstiklal gibi kalabalık bir caddede
Umarım o evlenene kadar yüzünüzü gülümsetecek ve kendini sevdirecek bir başkasını çıkartsın Allah karşınıza ya da tüm bu durumda olanlara diyeyim..
Ama sevgilinize alışamıyorsanız ve uzun bir zaman olduysa onun da ahını almadan bırakın derim.. Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Darisi başıma inşallah:)

Evet bende çok sevmiştim birini siz anlatınca kendimi gördüm o anlara döndüm evet insan sevince gururunu ayaklar altına alıyor çok sevmiştim yara almıştım ondan başkasını sevemem diye düşünüyordum ama 4 yıl oldu yüzünü görmeyeli artık ister istemez unutulmaya yüz tutuyor. Size tavsiyem uzak durun iletişime geçmeyin konuştukça daha fazla bağlanırsınız şartlayın kendinizi inandırınm Hayat çok kısa kimse için acı çekmeye demiyormuş

Haklısın canım ama akrabayız görüyorum illa ki

Kızlar benimkinin babası kız bakmaya başlamış bile

Ya seni kırmak istemiyorum kesinlikle ama ben anlamıyorum bu duyguları.
Adamla arkadaşmışsınız sonra nasıl olmuşsa sevgili olup çok sevmişsin. Buraya kadar tamam ama seni aldatıp hakaretler etmesi? Bunlara rağmen hala seviyorum demen... Adamın sevgililiği kişiliği arkadaşlığı her şeyi yalan.
Bir de on kere görüşüp bin kere ayrılmalar..
Yani bu kadar basitleştirmeyin hayatınızı lütfen. Özsaygınız olsun. Bence bunları kendi hatalarınızdan dolayı yaşıyorsunuz. Bir kere böyle bir şeye okey dedikten sonra her şeye okey diyorsunuz.
Yapmayın. Böyle aşk yok, bunlar sevgi değil. Bir bataklığın içinde debelenmekten başka bir şey değil yaptığınız.

Zaten bana kendisinin anlattığı gibi olmadığını anlamam geç olmadı.Ama aşk mantıkla hareket etmediği için malesef vazgeçemedim ve hayatımda ilk defa bir insana bu kadar bağlanıp tolerans gösterdim.Belkide çok fazla inandım ona ve ona dair çok hayal kurdum inan bilemiyorum bu derece bağlanmamın sebebini.Dediğin gibi bir kere evet dediğim için oldu her şey.İlk hatasında reddetseydim böyle olmayacaktı.

Teşekkür ederim.İnşallah
Kimsenin ahını almak istemiyorum daha doğrusu ahdan ziyade kendi yaşadığımdan o kadar çok acık çektim ki kimseye bu acıyı çektirmek istemem.
Sevgilimle 3 ay oldu aslında alışıyor gibiydim ona ama aşk değil bu sanki.Başka birine ihtiyaç.1.5 yıl sonra ben de biri için bir şeyler yapmaya ihtiyaç duyuyorum ya da unuttum onu diyip kendimi kandırmak için bahane de olabilir .
Biliyordu hayatımda unutamadığım biri olduğunu ilk başlarda çıkmak da istemedim hiç zaten.Israr etti deneyelim diye.Uzaktayım şu an 3 ay kadar görüşemeyeceğiz .Uzaklaşınca diğerini hatırlamaktan erkek arkadaşımla ne yapmam gerektiğini düşünmeye takatim kalmadı.
Onu üzmek de istemiyorum zamana bıraktım ben de ..

Aynı şeyleri mi hissediyoruz ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…