- Konu Sahibi pitircikkiz
-
senin yazdıklarında baya etkiledi beni dertleriniz aynı sayılır.tavsiyelerim senin içinde geçerli
Benden büyükmüşsüno zaman yorumumu değiştiriyorum,
biz ayrılalı 4 yıla yaklaşıyor. son bir yıldır da kendisinden hiç haber almadım, hayatta mı değil mi bilmiyorum yani. bu arada 31 yaşındayım
unutmak istemesen bile unutursun o yüzden rahat olMerhaba kızlar,
Bundan 2 sene önce biriyle başlamıştık ve çok uzun sürmeden bitirdi.Çok sağlam arkadaşken(aynı zamanda akrabayız) birden sevgili olmuştuk ve ben o kısa sürede onu çok sevdim.Daha sonra bu şahsiyet beni aldattı,hakaretler etti,yanına gitmiştim aldatıldığımı öğrenmeden önce yanından kovdu.Kısacası hayatımda çok şey yaşattı.Onun yüzünden Midemden rahatsızlığım çıktı stresten dolayı ve 2 haftada çok fazla kilo kaybı yaşadım malesef.1 sene sonra kendileri beni gördüğü için döndü.Özlemiş sözde....(ayrı şehirlerdeyiz) tabi hala sevdiğim ve inanmak istediğim için sevgili anlamında konuşmaya başladık ve yine ilgisizleşti ayrıldım bu sefer ben.Döndüm ama sağolsun dönmedi kendileri.Yalvarmadım dönmesi için ona.Zamanında çok yalvarmıştım ve o bundan haz alıyordu biliyordum.Bana yalvarsana dediği hala aklımda.Şimdi hata sende sana bunları yapan brine neden dönüyorsun diyeceksiniz haklısınızda ama severken insan yapıyor.Çok ah ettim Allah yukarda.Hakkımıda hiçbir şekilde helal etmiyorum.Yalnız arada bir aklıma gelmiyor değil ne yapıyor gibi mesela.Sosyal medyadanda bakıyorum ne yazıkki ara sıra.Kendime engel olmaya çalışıyorum ama bir süre tutabiliyorum.Bir başkasıyla evlenirse buna çok üzüleceğimden eminim.Ama onunla dahası olmaz bunuda biliyorum.En büyük korkumsa onu ya hiç unutamazsam? Sizlerden ricam bu tarz olay yaşayıp atlatanlar ve unutmak üzerine tavsiyesi olanlardan fikir almak.
Uzun olduysa affola.
Hakkınızı helal edin zmanınızı aldığım için. :)
Amin canlarım :)Benden büyükmüşsünama iyi yapmışsın canım darısı konu sahibinin başına
İnşallah canım yalnız 2 yıl oldu ne zaman unutcam acabaunutmak istemesen bile unutursun o yüzden rahat ol
Teşekkür ederim güzel cümleler için.Senin için üzüldüm canım..İnşallah Rabbim güzel gönlüne göre verir birini.Yalnız merak ettiğim ablam dediğin kişi sizi bilmiyor muydu?Ben unutmaya inanmam.
Alışmak vardır ben de, yokluğuna, hiçliğe, boşluğa..
Hele de birinin nikahına girdiği zaman geçmek bilmez geceler başta, bir kasının ellerini tutuğunu gördüğün an ölmek istersen hatta aylarca sürer bu durum...
Her fotoğrafında hıçkırıklarla ağladığımı bilirim
Hatta en yakınım dediğim, ablam dediğim insanla evlendikten sonra günlerce kendime gelememe rağmen, ''abla''ma nice kez mutluluklar diledim ben. Siz hep mutlu olun dedim, gülümsedim hatta yeri geldi kocaman kocaman kahkahalar attım
Ve 16-17 yaşında bir ergenken yapabildim bunları. Ondan gayrısı yalan dediğim o adamı bir baskasıyla evlendirdim sonra
Bir de onu yaşadım sil baştan.
O adam mı? İlk aşkım, canımın canı, nefesim, yaşama sebebim
Aradan tam altı yıl geçti hatta kimler geldi kimler geçti
Kimse onun gibi sevindiremedi beni sonra ya da kimse onun gibi üzemedi
Hatta ben de bir durum var ki, sonra kimden hoşlansam evlendı gitti
Tam dört adamı evlendirdim ben. İçim ezile ezile , her defasında o ilk evlendirdiğim adam da çektiğim acıyı da hatırlayarak..
Hatta 2. evlenirken ilkini, 3. evlenirken hem ilkini hem ikincisini, 4.ncüde artık hepsini
Ama bugun alıştım bunlara, hepsini bir öncekini silip atar umuduyla sevdim ama baktım ki olmuyormuş
Ama şimdi öyle değil bu yangın hatta mutlu olsun diyebilecek konumdayım yılları var..
Alışacaksınız geçecek. Ne der Sezen:'' Neler neler geçmedi ki?''
Zamana bırakıp sevdiğiniz şeyleri yapın, sevdiklerinizle zaman geçirin ve doğru birinin çıkmasını bekleyin asla daldan dala konmaya çalışmayın..
Uzun oldu ama bol şanslar. Allah yardımcınız olsun..
Teşekkür ederim güzel cümleler için.Senin için üzüldüm canım..İnşallah Rabbim güzel gönlüne göre verir birini.Yalnız merak ettiğim ablam dediğin kişi sizi bilmiyor muydu?
Unutma gün gelir devran döner.Rabbim kızın yaptığını yanına koymaz.keşke bilmeseydi.. bildiği halde böyle davrandı
canımı acıtmak için yatak odalarını anlatmaya kalktı şöyle bana aşık, böyle beni seviyor diye diye
nikahlarına da çağırdı
13 ay sonra öğrendim ki her şey yalanmış adam beni sevmiş. ben ondan ancak böyle uzak dururum, mutlu olmayayım diye yalanlar söylemiş..
Teşekkür ederim canım Rabbim sanada yardımcı olsun banadaBir an ben mi yazdım sandım :)
Valla canım tam anlamıyla geçmiyor ama alışıyorsun. Ben de büyük aşkla başladığım ilişkiden gözü yaşlı ve elinde onlarca kayıpla ayrıldım. 1 yıl boyunca git gel yaşadık en sonunda başkasına aşık oldu ve gitti. 2 yıldır bana tercih ettiği kızla birlikte. İlk öğrendiğimde köpekler gibi ağlıyordum. 39 kiloya düşmüştüm, ülserim vardı ve daha neler neler. En önemlisi de özgüvenimi kaybetmiştim. Toparlanmam çok uzuuuun sürdü. Yeni yeni toparlanıyorum. Artık o kadar çok ağlamıyorum, yüzüm gözüm şiş gezmiyorum. Aklıma gelmediği gün yok çünkü büyük bir hayal kırıklığıydı benim için. İlk aşkımdı hep son olsun istemiştim. Demek ki o istememiş. Hala başkasını sevemiyorum. Ama kabullenmeye başladım yavaş yavaş. Zamanla senin acın da hafifler. Hesabına bakmamaya çalış. Benim maalesef ikisinin hesabı da karşıma çıkıyor ortak arkadaşlarımız yüzünden. Artık bakmamaya çalışıyorum ben de. Bakmayınca daha rahat oluyorsun en azından. Umarım geçer gider tüm üzüntülerin.
Unutma gün gelir devran döner.Rabbim kızın yaptığını yanına koymaz.
Kınamayalım canım,çünkü kınadıığımız şey başımıza gelmeden ölmezmişiz ki ben çok yaşadım bu durumu malesef kimi kınadıysam başıma geldi.Rabbime havale et.O ne güzeldir,yarattığının hakkını kimsede bırakmaz,buna yürekten inanıyorum ve çok olay gördüm bununla ilgili.keşke cahil bir kız olsa, benden 10küsür yaş büyük 10 yaşlarında çocuğu olan eşiyle boşanma davası süren bir ablamızdı kendileri
allah görüyor biliyor..
Kınamayalım canım,çünkü kınadıığımız şey başımıza gelmeden ölmezmişiz ki ben çok yaşadım bu durumu malesef kimi kınadıysam başıma geldi.Rabbime havale et.O ne güzeldir,yarattığının hakkını kimsede bırakmaz,buna yürekten inanıyorum ve çok olay gördüm bununla ilgili.
Merhaba kızlar,
Bundan 2 sene önce biriyle başlamıştık ve çok uzun sürmeden bitirdi.Çok sağlam arkadaşken(aynı zamanda akrabayız) birden sevgili olmuştuk ve ben o kısa sürede onu çok sevdim.Daha sonra bu şahsiyet beni aldattı,hakaretler etti,yanına gitmiştim aldatıldığımı öğrenmeden önce yanından kovdu.Kısacası hayatımda çok şey yaşattı.Onun yüzünden Midemden rahatsızlığım çıktı stresten dolayı ve 2 haftada çok fazla kilo kaybı yaşadım malesef.1 sene sonra kendileri beni gördüğü için döndü.Özlemiş sözde....(ayrı şehirlerdeyiz) tabi hala sevdiğim ve inanmak istediğim için sevgili anlamında konuşmaya başladık ve yine ilgisizleşti ayrıldım bu sefer ben.Döndüm ama sağolsun dönmedi kendileri.Yalvarmadım dönmesi için ona.Zamanında çok yalvarmıştım ve o bundan haz alıyordu biliyordum.Bana yalvarsana dediği hala aklımda.Şimdi hata sende sana bunları yapan brine neden dönüyorsun diyeceksiniz haklısınızda ama severken insan yapıyor.Çok ah ettim Allah yukarda.Hakkımıda hiçbir şekilde helal etmiyorum.Yalnız arada bir aklıma gelmiyor değil ne yapıyor gibi mesela.Sosyal medyadanda bakıyorum ne yazıkki ara sıra.Kendime engel olmaya çalışıyorum ama bir süre tutabiliyorum.Bir başkasıyla evlenirse buna çok üzüleceğimden eminim.Ama onunla dahası olmaz bunuda biliyorum.En büyük korkumsa onu ya hiç unutamazsam? Sizlerden ricam bu tarz olay yaşayıp atlatanlar ve unutmak üzerine tavsiyesi olanlardan fikir almak.
Uzun olduysa affola.
Hakkınızı helal edin zmanınızı aldığım için. :)
Teşekkür ederim canım Rabbim sanada yardımcı olsun banadane yazıkki akrabam ve bakıyorum.Engellese keşke beni..Yalnız merak ettiğim o kadar sene hiç mi pişman olmadı bu çocuk hissetmedin mi? birde ne kadar süre sonra yeni ilişkiye başladı çocuk?
yanlış anladın canım, yaşı ile alakalı olan bir şeyi demek istemiştimneyi kınayayım ki ben?
Amin inşallah canım bende umarım unuturum siz ne kadar çıkmıştınız?Geçiyooo:)) sadece onun hakkında hiçbir şeyduymamaya cçalış onu görmemeye çalış. Ben de yıllarca ahim tutmus mu tutmamis mi diye bile sosyal medyadan takip ettom ama bi baktım sıkılmısımm sevmiyorum tabi 2 yıllık bi süreçti. Şimdi ne yapiyo ne ediyo bilmem bile 4 yillik sevgilim var sevgilime de coook aşığım ona olan duygularım ise HIÇliktrn ibaret. Öfke bile kalmadı oysa az yatahimi parçalayip kapıda aysu diye aglarsin inşallah diyeye ölürdüm. Şimdi tirt yaniikendi hayatıni yaşamayı unutma acı çekerken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?