Çok büyük ahım var iyi olmaya çalışıyorum.

Takıntılarımızın adını sevgi koyuyoruz sonra da böyle hatalar yapıyoruz.
Merak etmeyin unutursunuz. Neler unutulmuyor ki.
İnşallah takıntılıktır dediğiniz gibi.Çünkü saf sevgimi onun gibi birinde harcamak hiç istemem.Lakin merak ettiğim bir konu var.Siz neye göre takıntılık dediniz?

Baska bir konuda mesajinizda mutlu oldugunu soylemistiniz eski sevgilinizin. Mutlu oldugunu sosyal medyadan falan mi goruyorsunuz? Takip etmemelisiniz bence, elbette insan bosluga dusuyor, merak ediyor vs. Ama onun yasamindaki guncellemelere tanik oldukca insan kendi yasamindaki her seye yaziklaniyor. Yapmayin bunu kensinize...

İnşallah takıntılıktır dediğiniz gibi.Çünkü saf sevgimi onun gibi birinde harcamak hiç istemem.Lakin merak ettiğim bir konu var.Siz neye göre takıntılık dediniz?

Sevgi başka türlü bir şey çünkü.
- Her şeyden önce paylaşımdır iyiyi ve kötüyü (kötü birini çekme anlamına gelmez)
- içinde hem bencillik hem de fedakarlık taşır ama bunlar sınırsız ya da sonsuz değildir
- sevgi seven kişiyi kötü söz söylemekten, kötü davranmaktan, aşağılamaktan alıkoyar ayrılık yaşansa dahi

Şöyle düşünün en sevdiğiniz yemek köfte mesela içinden kıl çıktı ve siz inanılmaz tiksindiniz köfteden. Sevseniz bile o tiksinti size köfte yedirmez çok uzun süre.
Diğer taraftan farz edelim sigara ya da uyuşturucu bağımlısısınız. Bağlı olduğunuz şey size zarar da verse, hayvan pisliğinin içine de düşse onu çıkarır içer veya kullanırsınız.

Sizin ilişkinizde de bu böyle. Karşınızdaki boka püsüre bulaşmış ama buna rağmen affedip tekrar hayatınıza sokmuşsunuz. Bu bağımlılık ya da takıntıdır.
Eğer gerçek sevgi söz konusu olsaydı sevginiz bu yapılanı affetmekten men ederdi sizi. Sevseniz dahi geri dönemezdiniz çünkü dediğiniz gibi saf sevginizi böyle harcayıp kirletmek istemezdiniz.
Aldatılan kadınların bir kısmı eşlerinden hemen ayrılıyor diğer bir kısmı ise yok çocuk yok elalem yok seviyorum bahanelerinin arkasına sığınıyorlar.
Boşanan kadınların eşlerini sevmediklerini mi düşünüyorsunuz ya da boşanmayan kadınların aşklarının daha büyük olduğunu?
Olay şu ki ilk kısım seviyor ama bağımlı değil ikinci kısmın sevgisi şüpheli ama bağımlılığı kesin.

evet sosyal medyadan gördüklerimdi.Hayatında her şey yolunda gibi duruyor.Benim yokluğum onu üzmemiştir aksine kendisine yeni birini bulduğunu düşünmekteyim malesef.Sosyal medyadan elimde değil takip ediyorum

Çok teşekkür ederim güzel ve açıklayıcı örnekler için.Unutacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum.İnşallah dediğiniz gibidir.

var, ben

yaşadıklarının neredeyse aynısını yaşadım, aldatıldım da yani. 3 yıla yakın unutamadım. ayrılalı 4 yıla yaklaşıyor. son bir senedir hiçbir şekilde bakmadım, bir kez bile. bakmayınca görmeyince daha hızlı iyileşmeye başladım. ondan sonra hayatıma giren biri oldu çok kısa süre, sevemedim ısınamadım. şuan yalnızım. unuttun mu dersen, hayır tamamen unutulmuyor. ama yüreğim yanmıyor artık. ciğerlerim çıkar gibi ağlamıyorum. eskiden gittiğimiz yerlere gidebiliyorum vs vs.

şunu öğrendim, zamanla azalıyor. ama asla tam geçmiyor.

evet sosyal medyadan gördüklerimdi.Hayatında her şey yolunda gibi duruyor.Benim yokluğum onu üzmemiştir aksine kendisine yeni birini bulduğunu düşünmekteyim malesef.Sosyal medyadan elimde değil takip ediyorum
Takip ettikce unutmaniz gecikebilir.

Yarin bir gun yasamina biri girerse bir de o kizi takip etmeye baslama ihtimali de var.

Elinizde olmamasini anliyorum emin olun ama sabirli olmaya calismalisiniz.

üzüldüm canım senin adına,inşallah komple geçer peki bu sürede sana hiç döndü mü?

Takip ettikce unutmaniz gecikebilir.

Yarin bir gun yasamina biri girerse bir de o kizi takip etmeye baslama ihtimali de var.

Elinizde olmamasini anliyorum emin olun ama sabirli olmaya calismalisiniz.
İnşallah hayatına birini almaz şu sıralar.Çok üzülürüm gerçekten

üzüldüm canım senin adına,inşallah komple geçer peki bu sürede sana hiç döndü mü?

ben de üzülüyorum kendime, hatırlayınca. o kadar mahvettim ki kendimi. sağlığımdan oldum.

o beni bir süre aradı, dönem dönem. ama dönmek hiç istemedi. sadece aradı. beş para etmeyen b.ktan telefonlar.

hayatında biri oldu mu onun? olduysa ne hissettin canım?

sosyal medya hesaplarini bi süre kapat girme. surekli takip ederek ne kazanırsın ki? bana yalvar diyen bir insancıktan medet umman cok yanlis ama biz ne desek senin ic sesin başka der.

sosyal medya hesaplarini bi süre kapat girme. surekli takip ederek ne kazanırsın ki? bana yalvar diyen bir insancıktan medet umman cok yanlis ama biz ne desek senin ic sesin başka der.
bir ara engellemişti beni bakamıyordum o zaman tabi başka arkadaşlarımdan bakmadığım zamanlar hariç

hayatında biri oldu mu onun? olduysa ne hissettin canım?

allah bana gözümle görmeyi hiçbir zaman nasip etmedi şükürler olsun ki. ama bana bir gün telefonda hayatımda biri var kısmetse evlilik sonu dediği gün sanırım ölmüştüm. antidepresana başlayacaktım. 15 gün kesintisiz ağladıktan sonra kabullendim. o günden beri birdaha hiç sesini duymadım.

Canım sen onunla evlensende mutlu olamazsın.bence kendine yeni bir sayfa aç.konuşmalarından yaşın küçük gibime geldi.önüne daha kimler çıkcak kim bilir.senin sevgini gerçekten hak eden seni mutlu edecek bir insan çıkar inşallah karşına.

şeyy, ama konu sahibi ben değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…