Çok büyük ahım var iyi olmaya çalışıyorum.

Anladım canım teşekkür ederim bilgilendirme için

Bir insan akrabasina nasil o gozle bakar. Hele erkek.... bacisisin sen onun yaaa ...
Iyi olmaya calisiyosan madem bu ayibini ort once
Şimdi seninle tartışmayı çok isterdim ama moderatörler tarafından konunun kilitlenmesini hiç istemem ondan cahil kişiliğini azıcık bilimle bilgilendiriyim..
Bir biyolog olarak açıklıyorum sana akrabalığı : Günümüzde kan bağı olmasa dahi akraba diye nitelendirdiğimiz kısım vardır.Örnek olarak senin dayının karısı senin akrabandır.Ama kan bağın yoktur.Kan bağının olmadığı herkes senin gerçek akraban değildir.Şimdi BACIM gidip biraz bilimle ilgili kitaplar oku kavramlar konusunda sıkıntın varsada ki gördüğüm kadarıyla var git biraz edebi metinlerden faydalan

Ahhsjskzinaud. Akraba bagi,bilim,biyalog,edebi metinlernsjxklsjsjdkdkid
Kavram konusunu ogrenmesi gereken tek kisi sensin burada heee bide sana paso boynuz takan (cok iyi yapan) akrabasina bile erekte olan akrabaniz ayy pardon sevgiliniz....
Insan utanir adammi kalmadi yaa ajdjkdksjjs
Neyse iyi olmaya calisan ama carpik iliskiyi normallestiren sizi ensest dusuncenizle basbasa birakiyorum

İlk defa bu sitede birini kibledim. Gerçekten hhaketti ama bu mesaj.

Pıtırcık, hata yapa yapa, insanları tanıya tanıya hayatı öğreniyoruz, olgunlaşıyoruz. Çoğumuzun gençlik yıllarında yaşadığı buna benzer olaylar var. Evrimini tamamlamamış tipleri nedense hep hayatımıza çekeriz, sonra o kişi bizi üzünce de bağımlı hale gelir, onu sevdiğimizi, onsuz yapamayacağımızı sanırız. Oysa aslında onunla da mutlu değilizdir. Bu aslında sevgi değildir. Nedense ağzımızın içine bakan, bir dediğimizi iki etmeyenlerin kıymetini bilemeyiz de ağzımıza eden tipleri ilişki bitse de böyle uzaktan da olsa izleriz. Bu kendimizi sevmemekle alakalı bir durum aslında. Kendine değer vermeyi öğrenmen gerekiyor, hayat senden bunu öğrenmeni istiyor. Kendi farkındalığını kazanman gerekiyor. O yüzden belki de bu durumu yaşadın, tecrübe edinmen için. Kendine değer veren, kendini seven bir insan seni üzen birinin arkasından hala yas tutmaz, yaşandı bitti der. Bırak bu da, kötü ya da iyi, öyle bir anı olarak kalsın. Özgüvenini yeniden kazandığında "ben değil, o kaybetti" diyeceksin. Çünkü o kaybetti. Bırak evrimini tamamlasın. Evrene sal gitsin.
Daha çok gençsin. Üzülme. Eleye eleye bize göre mükemmeli buluyoruz ama maalesef önce biraz bunun için tecrübe edinmemiz gerekiyor sanırım. Üzülme, çoğumuzun yaşadığı bir şey...
Sevgiyle kal...

Gerçekten o kadar cahilsin ki keşke sizin gibiler hiç yaşamasa nesliniz tükense.Örümcek kafalı insan müsfettesi seni.Ensest düşüncemizmiş.Bayan sen o kafanın içindekini kullansana biraz.Ensestin anlamını biliyor musun Git kitap oku kocanın altına yatmakta bilgin olmuyorsun.Yazma birdaha senin yetiştireceğin evladın vay haline yazık..

Çok teşekkür ederim canım benim hemde her cümlene gerçekten çok haklısın ama işte geçene kadarda çok üzülüyor insan.Bunu minimuma nasıl indirgeyeceğimi bilemiyorum.Tecrübelerin bu kadar acıttğınıda bu şahsiyetle öğrendim.

Bunu şöyle düşün. Şu an evet iyileşmek için acı acı bu tecrübe ilacını içiyorsun. Ama merak etme bu hep böyle olmayacak. İyileşeceksin...

iğrençbi insan. kendini böyle insanı duusnerek ıncıtme bence.
eminim böyle bı ınsanı dusunmeyı hak etmeyecek kadar iyisindir.

Unutmak istersen unutursun ancak...her hatırayı ve sadece güzel gunleri aklinda tutarsan biraz zor...cok ozledigini hissettiğin anda canını en cok yaktığı anı hatırlamaya çalış...mutlaka yeni kisilere şans ver fakat bu kisilerde onu arama...onun gibi olmalarını bekleme...ve takip etme tut kendini...elimde değil deme istersen olur takip ettiğin sürece kopamayacaksın çünkü

Bunu şöyle düşün. Şu an evet iyileşmek için acı acı bu tecrübe ilacını içiyorsun. Ama merak etme bu hep böyle olmayacak. İyileşeceksin...
inşallah canım bekliyorum o günü sabırsızlıkla çok teşekkür ederim mesajlar için

iğrençbi insan. kendini böyle insanı duusnerek ıncıtme bence.
eminim böyle bı ınsanı dusunmeyı hak etmeyecek kadar iyisindir.
Çok teşekkür ederim canım benim inan bana şurda yazdıklarım söyledikleri ve yaptıkları arasında en masumane olanları

Çok haklısın canım benim söylediklerini uygulamayı deneyeceğim.Yeni kişilerde onu aramaktan vazgeçmem lazım ve kendime onun beni mutsuz ettiğini hissettirmem lazım artık..

Sonu olmayan birşey için hep kendini hırpalamaya kendinden ödün vermeye gerek var mı ? Bende zamanında birine çok ah ettim ve okadar üzüldüm ki onun için..Sonra noldu biliyor musun asla onun gibi birini sevemem derken tekrar aşık oldum ve tesadüfen o kişinin profiline baktığımda bana yaşattığının aynısını yaşıyor.Nasıl Ah ettiysem Ah'ım tutmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…