öncelikle 21 yasındayım 4 yıldır bi ilişkim var istanbulda yasıyorum fakat erkek arkadasım elazgda yasıyodu sadece telde görüşüyoduk neyse erkek arkadasım kpss ye girdi sonra benm için istanbula geldi ve biz hala görüşemiyoduk çünkü benim ailem biraz tutucu öyle serbest bi aile degil tek dışarı çkma şansım yoktu erkek arkadasım ailemle aramızı bozmamak için bişey söylemiyodu ama fakat 4 ay geçti içten içe içlendigini hissediyodum her neyse bi gün dayanamadım çıktım ailemden gizli evden yani bi nevi kaçtım fazla uzatmıycam yaklaşık 7 ay falan geçti ben erkek arkadasımın yanındayım bu yaz evlenicez ama bizimkiler bunu bilmiyo ailem erkek arkadasımı arayıp ölümle tehdit ediyo bu yüzden açıklayamıyoruz erkek arkadasımda evlenmemize yakın söyleyelim belki o zaman daha iyi olur diyo ama benim içim gidiyo ailemin bu şekilde olması dogru bişey yapmadgımı biliyorum ama bi nevi ailemin yüzünden bu durumdayım bende istemezdm böyle olsun sizce ne yapmalıyım ne olur yardımcı olun olumlu yada olumsuz yorumlarınıza açıgım lütfen