Çok büyük bi sorunum var paylasmak istedim

zeyna

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2011
70
0
36
İstanbul
öncelikle 21 yasındayım 4 yıldır bi ilişkim var istanbulda yasıyorum fakat erkek arkadasım elazgda yasıyodu sadece telde görüşüyoduk neyse erkek arkadasım kpss ye girdi sonra benm için istanbula geldi ve biz hala görüşemiyoduk çünkü benim ailem biraz tutucu öyle serbest bi aile degil tek dışarı çkma şansım yoktu erkek arkadasım ailemle aramızı bozmamak için bişey söylemiyodu ama fakat 4 ay geçti içten içe içlendigini hissediyodum her neyse bi gün dayanamadım çıktım ailemden gizli evden yani bi nevi kaçtım fazla uzatmıycam yaklaşık 7 ay falan geçti ben erkek arkadasımın yanındayım bu yaz evlenicez ama bizimkiler bunu bilmiyo ailem erkek arkadasımı arayıp ölümle tehdit ediyo bu yüzden açıklayamıyoruz erkek arkadasımda evlenmemize yakın söyleyelim belki o zaman daha iyi olur diyo ama benim içim gidiyo ailemin bu şekilde olması dogru bişey yapmadgımı biliyorum ama bi nevi ailemin yüzünden bu durumdayım bende istemezdm böyle olsun sizce ne yapmalıyım ne olur yardımcı olun olumlu yada olumsuz yorumlarınıza açıgım lütfen:59:

aileniz tutucu korktuğunuz için dışarı dahi çıkmayı göze alamıyorsunuz tamam buraya kadar ok..peki kaçmayı nasıl göze alabildin :53::53::53: hadi netten tanıştım de sevgilinle bide düşüp bayılayım burda.

yok cnm netten falan degl liseden beri arkadasımdı daha sonra elazga gtti öyle 4 yıl ayrı kaldık gelincede görüşme şansımız yoktu şimdi çıldırmak üzereyim o zamanki aklım olsa tabiki yapmazdım yanlış oldgunu biliyorum yaptıgımın ama şimdi çaresizim:44:

ailenin karşısına çıksan tepkileri ne olur şu an için sence yani nasıl davranırlar sevgilinle karşılarına çıksan evlencez desen sevgilin evinizden gelin çıkaralım dese

ya erkek arkadasım söyleyelim ne olursa olsun diyo ama ben ona zarar vercekler diye korkuyorum bunca şeye tepkisiz kalmazlar yani 2 tanede abim var babam yine bana çok düşkün içi el vermez bişey yapmaya ama abilerim orası meçhul:59:

Pardon ben anlamadım.
Erkek arkadaşınla evlenme kararı aldığınızı mı ailen bilmiyor?
Bir de erkek arkadaşını neden ölümle tehdit ediyorlar?

:26:

kaçmışın artık abilerin bi şekilde katlanmak zorundalar sevgiline zarar vereceklerini düşünmüyorum çünkü onlara göre senin namusun kirlenmiş ortada kalmış durumdasın.evlenip namusunun temizlenmesi gerek.araya sokabileceğin seni anlayabilecek aileni ikna edebilecek kimse varmı büyüklerden ailenin dinleyeceği..

anladığım kadarıyla aileni karsına alıp kaçmışsın..ee olacaklarıda az çok tahmin ediyordun.. erkek arkadasın değilde sen görüş ailenle şu güne nikah tarihi aldık evleneceğiz diye anlat durumu olmazsa bir aile büyüğünden yardım iste ..

evlenmene neden izin vermiyolar bu çocuklaa peki? tam anlamıyl ailenin istediği nedir senden?

Pardon ben anlamadım.
Erkek arkadaşınla evlenme kararı aldığınızı mı ailen bilmiyor?
Bir de erkek arkadaşını neden ölümle tehdit ediyorlar?
:26:

hayır erkek arkadaşıyla görüşemediği için evde kaçmış şu an sevgilisiyle beraber yaşıyorlarmışevlenecklermiş ne yapayım ailemi ikna edeyim diye danışıyor

ya erkek arkadasım söyleyelim ne olursa olsun diyo ama ben ona zarar vercekler diye korkuyorum bunca şeye tepkisiz kalmazlar yani 2 tanede abim var babam yine bana çok düşkün içi el vermez bişey yapmaya ama abilerim orası meçhul:59:
anlamadığım neden kaçtın konuşsaydın vermezmıydi ailen ??
seni yargılamıyorum ama ailene üzüldüm..
:50:

var da ailemin onları düşünüp kale alcaklarını düşünmüyorum en çok babamın tehditi korkutuyo beni öyle bişey düşünmese bunları söylemezdi erkek arkadasıma

bir yanlış anlaşılma var sanırım ben açıklayım anladığım kadarı ile.sevgilisyle liseden tanışıyorlarmış lise bitince sevgilisi elazığa gidiyor 4 sene ayrı kalıyorlar.erkek kpss ye griyor sevgilisi istanbulda diye istanbula geliyor ama kızın ailesi tutucu olduğu için görüşemiyorlar 4 ay.kız da sevgilisinin üzüldüğünü düşünüp kaçıyor şimdi ailesi ölümle tehdit ediyor ve bize ne yapayım diye danışıyor.

hayır erkek arkadaşıyla görüşemediği için evde kaçmış şu an sevgilisiyle beraber yaşıyorlarmışevlenecklermiş ne yapayım ailemi ikna edeyim diye danışıyor

beraber yasamıyoruz kızlar ben onun iş yerinden kız arkdasının yanında kalıyorum o arada yanıma geliyo beni görmeye

söyleyemedim cnm o an mantılı düşünemiyosun cahillik yatım kabul ediyorum aileminde daha fazla üzülmesini istemiyorum bu yüzden
olan olmuş.. aileni karsına alıp güzellikle konuşacaksın.. tabi bağırıp cağıracaklar ama ana baba yüreği fazlada dayanamazlar yeterki evleneceğinize ikna edebilin onları..

bir yanlış anlaşılma var sanırım ben açıklayım anladığım kadarı ile.sevgilisyle liseden tanışıyorlarmış lise bitince sevgilisi elazığa gidiyor 4 sene ayrı kalıyorlar.erkek kpss ye griyor sevgilisi istanbulda diye istanbula geliyor ama kızın ailesi tutucu olduğu için görüşemiyorlar 4 ay.kız da sevgilisinin üzüldüğünü düşünüp kaçıyor şimdi ailesi ölümle tehdit ediyor ve bize ne yapayım diye danışıyor.

ewet cnm aynen öyle şu an çok kötü durumdayım ne deseniz haklısınz yapmamam gerekirdi:50:

erkek arkadaşın istedi de vermediler mi? kaçmadan önce ikna çabalarına girişilseydi keşke diyeceğim ama anlamı yok, ailen için de çok zor şu an, babana sözü geçen bi aile büyüğü varsa ya da dışardan sözüne önem vereceği birileri çözebilir bu konuyu

benim ailemde önceleri çok tepki göstermişti. asarım keserim faln. ennem dövmeye bile kalktı beni. ama zamanlar alışıyorlar. bu işler aceleye gelmez. zaman herşeyin ilacıdır. kaçmasan iyi olurdu ama olmuş artık. zamanla buda hallolur.

Back
X