Çok büyük bi sorunum var paylasmak istedim

zeyna kullanıcısından alıntı
dünden beri başından beri okuyorum bütün tarifleri aldım yeni evli oldugum için işime çok yaradı emeği geçen herkese çok teşekkür ederim bugün misafirlerim vardı pudingli kurabiyeyi yaptım tek kelimeyle muhteşem oldu kaynanam bayıldı herkesin denemesini tavsiye ederim

bu ne ki? başka bi konudaki yorumun, her konuda farklısın

elazıgda memurken istanbulda hemen baska bir sınava girip farklı bir şehirde çalışmaya başlayamazki. aradan süre geçmesi gerekir ben mi yanlış anladım ?

korkuyorm işte konuşmaktan ters tepki verrler diye:59:
Evden kaçarken korkmadın ama telefonda konuşmaktanmı korkuyorsun. 7 aydır zaten ortada değilsin.:53: Ailenin senin peşine düşmemeside ayrı ilginç geldi zaten bana. Önceki mesajlarında Ağustos ayında evleneceğinize dairde yazmışsın. Demekki siz o ayda evlenme kararınızı çoktan vermişsiniz. Erkek arkadaşının ailesinin neden haberi yok. Koskoca 7 ay geçmiş. Birşeyleri netliğe kavuşturmadan kaçmak gibi bir karar almışsınız ve devamı bir türlü gelememiş. Memurluk içinde tayin en az 1 yıllık çalışma süresini doldurduktan sonra oluyor diye biliyorum. Erkek arkadaşının memurluğu daha onaylanmamış bile. Körü körüne nasıl bukadar güvenebiliyorsun anlamıyorum. Erkek arkadaşının ailesinin neden bu durumdan şimdiye kadar haberi olmadı?

dünden beri başından beri okuyorum bütün tarifleri aldım yeni evli oldugum için işime çok yaradı emeği geçen herkese çok teşekkür ederim bugün misafirlerim vardı pudingli kurabiyeyi yaptım tek kelimeyle muhteşem oldu kaynanam bayıldı herkesin denemesini tavsiye ederim

:53: Çorba oldu resmen. Enteresan.

bun ne yaaa ya çoluk çocukmudur nedir anlamadım ergen ergen mevzular yapıyolar nededikleri belli değil tutarsız tutarsız şeyler hayel güçlerimi çok gerçek ne anlamadım yaaa:47:

Bence aileni hiç arama.

Zaten 7 aydır arayıp sormamışsın!!!

Onlar da seni çoktan silmişlerdir!!!

neyse arkadaslar herkese tşk ederm olumlu yada olumsuz yorum yazan herkese tek çözüm ailemle konuşup konuyu anlatmam olucak..
kimseye net bi cvp vermiyorsun..
neden bu konuyu açtn anlamadım ki!

Ne saçma konu?

bir öyle bir böyle!!!

Bence bu kız kaçtı beraber yaşıyorlar.

Hayal dünyasında da yaşamak istediği hayatı bizlere anlatıyor!!!

bastan sona kadar okumadım fakat sen bı mesjımda yenı evlıyım kayınvalıdem fılen demışsın demek bır evde beraber kalıyorsunuz buda msjı

nasıl yani :53:

daha önceki msjlara bakacağımız hiç mi aklına gelmedi anlamadım ki?!! niye böyle bi şeye ihtiyaç duydun, neyse ... cidden inanıp üzüldük ve yardımcı olmaya çalıştık ama böyle bi konu belki de hiç yok, nişanlımısın, yeni mi evlisin, erkek arkadaşına mı kaçtın belli değil canım ya hiç gerek yok böyle şeylere amaç dikkat çekmekse eğer..

Peki 7 ay boyunca ailenle bir uzlaşma yada görüşme çabası olmadı mı aranızda..??

Bu 7 aylık süreçten bahsetsen birazcıkk, ona göre yorum yapıp yardım etmeye çalışsakk ??

Peki bu soruma cevap verme, sevgiler...

Her şey gönlünce olsun inş. :16:

ailen erkek arkadşının numarasıı nerden buldu?sen 7 aydır onun yanındasın ve ailen bukadar tutucu seni almadılar onun yanından zaten kaçtım diosun evliymişşsin ya saçma sapan şeyle can sıkıntısına bir seneryo yazıyosun galiba

saol cnm biraz olsun içimi rahatlattn ne yapıcagımı düşünüp duruyodum günlerdir bnde öle düşünüyorum ama annem işte söylenip duruyo:34:

kızlar size bişey danışıcam size ben istanblda yasıyorum agustosta evlenicem ve elazıga gelin gidicem fakat eşyalara falan burdan bakıyorum nişanlım burdan bakalım diyo elazgda çeşit olmadgını söylüyo annemde tam tersi elazıgdan al burdan eşyalarını götürürsn eşyalarına zarar gelir çoğu eşyan mahfolur diyo bende şaşırdm ne yapıcagımı bide size soruyım dedim sizce ne yapmalıyım:63:

Bu iki mesajına böyle bir açıklama getirmişti.

kızlar orda annem diye belirttgm yannda oldgum kız arkadasım orda konuyu paylaşamadgm için o şekl yazmak zorunda kaldm

Şimdide böyle bir mesajı çıktı ortaya. Amacı nedir anlayabilmiş değilim. Bu mesajlara rağmen akıl verip yardımcı olalım diye düşünen bizlerde kabahat.

dünden beri başından beri okuyorum bütün tarifleri aldım yeni evli oldugum için işime çok yaradı emeği geçen herkese çok teşekkür ederim bugün misafirlerim vardı pudingli kurabiyeyi yaptım tek kelimeyle muhteşem oldu kaynanam bayıldı herkesin denemesini tavsiye ederim:34:

ne olmuş burda ya okuyarak konunun sonuna gelene kadar konu kapanmış:1: ne anlatmaya çalışmış bu arkadaş ben anlayamadım zaten evden kaçmış çocuklada yaşıyomuş 7 aydır daha kimden rıza bekliyo ayy şaşırdı anam bu millet:47::57::57::57:

neolduğu açıkca belli kaçmış sevgilisine ama hala malesef evlenememiş bekliyo orda ailesinede dönemiyo ailesi neder şimdi diye düşünüyo yeni dank etmiş.biyandanda topicklerde gezinirken hevesleniyo hayel alemlerine dalıp kayınvalde eşya anne düğün v.s sallıyo paso bol bol bence başka açıklaması yok bunun.yavrum benim büyü masal dünyasından çık yavaş yavaş Polyana zamanı çokdan geçti artık:34::32:

neolduğu açıkca belli kaçmış sevgilisine ama hala malesef evlenememiş bekliyo orda ailesinede dönemiyo ailesi neder şimdi diye düşünüyo yeni dank etmiş.biyandanda topicklerde gezinirken hevesleniyo hayel alemlerine dalıp kayınvalde eşya anne düğün v.s sallıyo paso bol bol bence başka açıklaması yok bunun.yavrum benim büyü masal dünyasından çık yavaş yavaş Polyana zamanı çokdan geçti artık:34::32:

Bencede şuanda kaçtığı çocukla beraber yaşıyor ve burada bizden tepki almaktan çekindiği için arkadaşımda kalıyorum diyor. 7 ay boyunca hangi arkadaş saklar böyle bir durumda ya. Evlilik hazırlığı başlıklarınada özenip kurduğu hayallerle alakalı bir şeyler yazıyor. Böylede bir başlık açmış tutarsız yazılarıyla bizi aptal yerine koymaya çalışıyor. Bizde saf saf dinliyoruz.

iyi oyaladı bu konu bizi valla:1: gitmiş zaten
Aynen ya :9: Zaten bukadar sıkıştığı için kaçar gibi çıktı başlıktan. Eminimki alttaki ziyaretçilerden biri kendisi ve yazılanları takip ediyor.

Son düzenleme:
Back
X