korkuyorm işte konuşmaktan ters tepki verrler diye![]()
korkunun ecele faydası yok.. ya ailenle düzgünce görüşüp anlatacaksın derdini yada ailenden rıza beklemeyeceksin..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
korkuyorm işte konuşmaktan ters tepki verrler diye![]()
Evden kaçarken korkmadın ama telefonda konuşmaktanmı korkuyorsun. 7 aydır zaten ortada değilsin.korkuyorm işte konuşmaktan ters tepki verrler diye![]()
zeyna kullanıcısından alıntı
dünden beri başından beri okuyorum bütün tarifleri aldım yeni evli oldugum için işime çok yaradı emeği geçen herkese çok teşekkür ederim bugün misafirlerim vardı pudingli kurabiyeyi yaptım tek kelimeyle muhteşem oldu kaynanam bayıldı herkesin denemesini tavsiye ederim
bu ne ki? başka bi konudaki yorumun, her konuda farklısın
dünden beri başından beri okuyorum bütün tarifleri aldım yeni evli oldugum için işime çok yaradı emeği geçen herkese çok teşekkür ederim bugün misafirlerim vardı pudingli kurabiyeyi yaptım tek kelimeyle muhteşem oldu kaynanam bayıldı herkesin denemesini tavsiye ederim
kimseye net bi cvp vermiyorsun..neyse arkadaslar herkese tşk ederm olumlu yada olumsuz yorum yazan herkese tek çözüm ailemle konuşup konuyu anlatmam olucak..
Peki 7 ay boyunca ailenle bir uzlaşma yada görüşme çabası olmadı mı aranızda..??
Bu 7 aylık süreçten bahsetsen birazcıkk, ona göre yorum yapıp yardım etmeye çalışsakk ??
saol cnm biraz olsun içimi rahatlattn ne yapıcagımı düşünüp duruyodum günlerdir bnde öle düşünüyorum ama annem işte söylenip duruyo![]()
kızlar size bişey danışıcam size ben istanblda yasıyorum agustosta evlenicem ve elazıga gelin gidicem fakat eşyalara falan burdan bakıyorum nişanlım burdan bakalım diyo elazgda çeşit olmadgını söylüyo annemde tam tersi elazıgdan al burdan eşyalarını götürürsn eşyalarına zarar gelir çoğu eşyan mahfolur diyo bende şaşırdm ne yapıcagımı bide size soruyım dedim sizce ne yapmalıyım![]()
kızlar orda annem diye belirttgm yannda oldgum kız arkadasım orda konuyu paylaşamadgm için o şekl yazmak zorunda kaldm
dünden beri başından beri okuyorum bütün tarifleri aldım yeni evli oldugum için işime çok yaradı emeği geçen herkese çok teşekkür ederim bugün misafirlerim vardı pudingli kurabiyeyi yaptım tek kelimeyle muhteşem oldu kaynanam bayıldı herkesin denemesini tavsiye ederim![]()
neolduğu açıkca belli kaçmış sevgilisine ama hala malesef evlenememiş bekliyo orda ailesinede dönemiyo ailesi neder şimdi diye düşünüyo yeni dank etmiş.biyandanda topicklerde gezinirken hevesleniyo hayel alemlerine dalıp kayınvalde eşya anne düğün v.s sallıyo paso bol bol bence başka açıklaması yok bunun.yavrum benim büyü masal dünyasından çık yavaş yavaş Polyana zamanı çokdan geçti artık![]()
Aynen yaiyi oyaladı bu konu bizi vallagitmiş zaten