Çok büyük bir derdim oldu :((

Öncelikle geçmiş olsun. Sakin olun anneminde meme kanseri oldugunu öğrendik temmuz ayında 3. Evre. Hemen ameliyat oldu simdi kemoterapilere basladi. Inanir misiniz en cok korktugum kemoterapilerdi ama annem o kadar rahat ki hayatina devam ediyor kilo kaybi, iştahsızlık hic olmadi. Cok rahatlatici ilaclar veriyorlar kesinlikle. 6 ay kemoterapi alacak 4. Ayi bitti bile çok şükür. Moralini hic bozmadi sehirlerarasi seyahat bile ediyor hala.
Moralinizi yüksek tutun gerçekten tedavisi en kolay kanser türü. ❤

Çok teşekkür ederim çokk geçmiş olsun. Annenizin kolay atlatmasına çok sevindim. Ben de önce kemoterapi sonra ameliyat olacakmış.
 
Rabbim sifa versin tez vakitte insallah kardesim🤲 Komsum ve yengem Bezmialem Vakıf Gurebada meme kanseri tedavisi gördü ve masallah suan cok iyiler.Yengem 5 sene koruyucu ilac kullanıyor kemoterapisi bitti.
Çapa da iyiydi onkolojide fakat bina yenileniyor ve artik profesorler maalesef muayene ve kontrol etmiyormus.Bezmialem öneririm.

Çok teşekkür ederim çokk, hemen bakacagım.
 
Allah şifalar versin 🤲🏼kardeşimde aynı şeyi yaşadık , konduramadığımız için biraz aksattık ve evre 3 biraz geçmişti , kardeşim bu süreçte benden daha güçlüydü hasta olan kendiydi ama o süreçte ben onu hiç bırakmadım ve çok etkilendim ama ona hep güç verdim bitane bebeğide olduğu için güzel mücadele etti Rabbim şifasını verdi şuan çok iyi inşAllah darısı size 🤲🏼 zor bi süreç kolay değil ama kolay olsaydı imtihan olmazdı ! o yüzden sabırla pes etmeden güçlü bi şekilde tedavini ol Allah ın izniyle geçicek ... ♥️ sevgiler

Ahh sizlere de çok geçmiş olsun. Çok şükür çok sevindim iyi olmasına.

Benim bebeğim de yok, iş maddiyat pandemi derken ötelemiştik 😔
 
Cok gecmis olsun. Sanslisiniz ki bu tur kanserler atlatiliyor. Bir kitle var onu alacaklar sonra kemoterapi ve biseyiniz kalmayacak. 😊 stresten uzak durmaya calisin uzulmeyin aglamayin cok yaygin bi durum bu malesef ama tip ilerledi cok sukur. Cokca sukredin isyan etmeyin daha kotusu de olabilirdi. Allahtan sifa diliyorum.
 
Cok gecmis olsun. Sanslisiniz ki bu tur kanserler atlatiliyor. Bir kitle var onu alacaklar sonra kemoterapi ve biseyiniz kalmayacak. 😊 stresten uzak durmaya calisin uzulmeyin aglamayin cok yaygin bi durum bu malesef ama tip ilerledi cok sukur. Cokca sukredin isyan etmeyin daha kotusu de olabilirdi. Allahtan sifa diliyorum.

Amin çok teşekkür ederim. İnşallah 🙏

İlk öğrendiğim dakika çok ağladım biraz isyan da ettim o an neden ben diye ama sonra ben napıyorum tövbe dedim.
 
Insallah güzel dilekleriniz için ben teşekkür ederim. Çıkmadık candan umut kesilmez moralinizi lütfen yüksek tutun derdi veren dermanını da verecektir ❤
Allahımm, şu an ağladım, çok teşekkür ederim, Allah razı olsun.

İnşallah siz de bebişinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız, güzel kalbinize teşekkür ederim.
 
Ahh çokk teşekkür ederim, Allah razı olsun 🙏
en kolay tedavisi olan kanser türlerinden biri.çok da yaygın aslında.hiç korkmayın.doğru doktorları doğru hastaneyi bulun tedavinize odaklanın.iyileşen çok kişi gördüm meme kanserinde.moraliniz yüksek olsun ve beslenmenize önem verin.çok geçmiş olsunn.
 
Amin, çok teşekkür ederim,buraya yazmak ve destek görmek çok iyi geldi.
Ey bîçare hasta! Merak etme, sabret. Senin hastalığın sana dert değil belki bir nevi dermandır. Çünki ömür bir sermayedir, gidiyor. Meyvesi bulunmazsa zayi' olur. Hem rahat ve gafletle olsa, pek çabuk gidiyor. Hastalık, senin o sermayeni büyük kârlarla meyvedar ediyor. Hem ömrün çabuk geçmesine meydan vermiyor, tutuyor, uzun ediyor.. tâ meyveleri verdikten sonra bırakıp gitsin.
Lem'alar - 205
 
Hic üzülmeyin canınızı sıkmayın artık tip o kadar ilerledi ki kullanılan ilaçlar vs tamamen bitiriyor. Cok örnekleri var. Tedavi süreci biraz yorabilir ama sabredin sonra hepsi geçip gidecek. Allah bol sifa versin işin ehline denk getirsin
 
Back
X