çok büyük bir hata yaptım. hayatım mahvoldu. yardıma muhtacım.

20 yaş çokta küçük bir yaş değil. Üniversite okuyup çalışan bir sürün genç var. Çalışsin eşin. Oyle boyle idare edeceksiniz artık. Yapacak bir şey yok.

Kotu birsey soylemek istiyorum benim de evladim var. Ama evlenmissiniz en nihayetinde neden gizliyosunuz hala. Anne babalarinizin destegi sart. Cocugun besigine kadar siz okuldayken ona kim bakacak diye dusunmelisiniz bence

Olan olmuş nikahta kıyılmış tamam ailen için zor,eminim böyle hayal etmemişlerdir ama şimdi size destek olmaları gerek .doğumda azda olsa bir para verecekler esininde sigortası yoksa ssk hattını ara yardımlar hakkında bilgi verirler .

yaa kürtaj karşıtları gelsin okusun şimdi! okulunda başarılı imişsin , belki çok parlak gelecek vadeden bir işin olacaktı, zamanı geldiğinde hayalindeki düğünle evlenip , zamanı geldiğinde gebe olduğunu öğrendiğinde sevinçten havalara uçacaktın. o bebek şimdi sana kaybettiklerini çektiğin sıkıntıları vazgeçtiklerini hatırlatacak istemesen de. bu kadar zor durumun içinde nasıl psikolojik ve fizyolojik olarak doğru yetişebilecek ki?

sırf seviştin diye çocuğu aldırmamak uğruna bütün hayatın değişmiş, sevdiklerin savrulmuş.. keşke aldırsaydın demiyorum ama aldırmak günah deyip işin içinden çıkmak da işte görüldüğü gibi o kadar da kolay değil...

Okulu dondur işe gir sende çalış borcu öde bebeğine üst baş al aynı şekilde eşinde yapcak başka birşeyiniz yok olan olmuş

Pek inanmadım konuya, ordan burdan para toplamak için açılmış sanki.

Eğer gerçekse, kürtaj karşıtlarının eseri bu. Buyrun görün. Üç insanın hayatı birden nasıl mahvolur öğrenin. Bebeğe kıyma, onu öldürme, katil olma diyenler ne düşünüyor merak ediyorum.

Yapacak bişey yok şu saatten sonra bir şekilde çalışıp para kazanıp bebeğinize bakacaksınız.

bence bu durumda ıkınızınde ookuması zor dondurun bence çünkü o bebege bez mama alabılmenız ıcın calısmak sart ve bebegın bırde bakımı var bunuda sen yapmalısın cunku o sana cokmuhtac olan olmus cocugu atacak halınızde yok hayatınızdan bıseylerı cıkartıp bebegınızle kendınıze bır hayat kurmaya bakın bence cunku kımse kolay kolay yardım etmez nıye dersen zaten herkes zar zor gecınıyo

Daha açtığın konuya bile sahip çıkamıyorsun.. millet o kadar şey yazmış bir taneye cevap yok!
Yaptığın şeyi kınamıyorum.. olmuş bir kere ama sorumluluk alıp ahlamak yerine bir yerden başlaman lazım.
İnsanlar bir yere kadar yardım edebilir.. okulu dondurup güzel bir işe girsin eşin.

Ünv de okuyormussun ailenle aynı sehirdesiniz o zaman uzağa tasindiginiza göre @Bilgece dediği gibi 25 yas altına 5000 bin civarı evlilik yardımı ilk doğuma 300 tl veriliyor bunlardan haberiniz vardır umarim

Ilginc korunmak diye bisey var, biz bile evli oldugumuz halde cocuk düşünmeyenler icin diyorum yeri geliyo hem ilac hem kondom ustuste korunuyoruz..bekar olsam bide spral taktirirdim heralde korkudan..cocuk bu yani, insanin tum yaşami o bebege gore sekil aliyor artik..

kaldiramiyacaksan o yükü caresi var yani..bu ne oz guven..

Umuyorumki fakedir. Konu sahibi hiçbir yoruma cevap verememiş. Erkek tarafı sahip çıkmıyor mu? Onun ailesiyle birlikte yaşasanız toparlanana kadar...

evlenmişsiniz
düğün olsa ne olmasa ne, ortada da cocuk var? ne yanii çocuga değil düğüne mi yorum yapacak millet sanıyorsun?
gören de evlenmeden cocuk yaptın ve bebegın babası senı öylece ortada bırakıp gıttı sanır.
olan olmuş artık, ailen neden hala kendini paralıyor anlamadım?
kaldı ki evlenmişsiniz yani.
tutarsız şeyler var konunda bana göre

üniversiteyi dondur, bebeğini kucağına al. Psikolojin nasıl bir durumda tam olarak bilmiyorum ama etrafında sana çocugunu güvenebilecek insanlar varsa çalışan bayanlardan. hem kendi çocuğuna bakmış olursun hemde paranı kazanmış olursun. en azından kiranız çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…