çok büyük bir hata yaptım. hayatım mahvoldu. yardıma muhtacım.

Bir de konuyu açıp kaçmasanız belki daha inandırıcı olurdu.

acaba şu "100 yorumdan önce özel mesaj atamama" kuralı, konu açmak içinde mi getirilse.
bizler fake konular okuyup üzülmekten, sitede serverını gereksiz kirlilikten kutramış olur.
üniversite öğrencisiyim- uzağa taşındım
nikah yaptık- düğün yok insan içine çıkamıyorum
harç ödüyoruz- e harçlar kalktı
çok enteresan ve zıt ifadeler içeren bir konu

Şu fake konulari okurken bi yandan misir patlatip yiyorum diger yandan sayfadaki reklamlara goz atiyorum

Uydurma konulara yorum yapıncada sevgili editörümüz 24 saat engeli basıyor, bence önceliği böyle saçmalıklara tanımalı milletin vaktini alıyorlar...
Yorumum da bu kişiye evvel yediğin hurmalar gelir seni tırmalar.

1. Uni harclar kalkali yillar oldu. Sadece acikogretimde kitaplar icin ucret yatiyor.
2. Kyk geri odemeli burs cikmama ihtimali yok.
3. Bu konu bana inandirici gelmedi, zaten kib'ledim.
4. İkinizden birinin ailesiyle yasayabilirdiniz okul bitene kadar.
5. Dugunle nikahin farki nedir? Onemli ve gecerli olan tek sey resmi nikahtir. Resmi nikah yapildiktan sonra dugunun ne hukmu var?
6. Konu sahibi 1 mesaj yazip cikmis. Bu da her seyi acikliyor hanimlar.

Çocuğa beşik derdin varken düğün derdi elalem ne der derdin komik olmuş kusura bakma.
Kendine bu hayatı seçen sensin.
Evet bir hata yapmış olabilirsin insanlık hali. Sevdin, Seviştin, düzgün korunmadin.
Eyvallah. Hatanın bedeli olarak da bir zahmet düğünden, gelinlikten, elaleme gösteristen vazgeçiver.

Sen sukret sevgilin adam çıkmış.
Sana ve bebeğine sahip çıkmış. Nikah yapmış.
Tek derdin maddiyat olsun.

Aglamaya, sitem etmeye hakkın yok.

Kendine, bebeğine bakacak kadar buyumediysen boyundan büyük islere girismeyeceksin, bu da senin gibilere ders olsun.

Çok mu duygusuzca oldu.

Hayır bence yerinde oldu gayet.

saçma.. baştan sona mantık hatası dolu.. konunu bir ucu bir ucunu tutmuyor...
herşey birtarafa ben evliyim ve ona ragmen 2. çocuk için korunuyorum be..

Kurtaj karsitlari bu konuya da gelsin. Maddi manevi hazir olmayanlarin girdigi dertleri bir gorsunler.

Ya adam gibi korunsunlar ya da vakitsiz sevişmesinler o zaman be canım.
Ben kürtaj karşıtı değilim bu arada.
Evli bir kadının bile kürtaj olma kararını anlayabileceğim durumlar oluyor.
Allah başa vermesin herkes çok güçlü olacak diye bir şey yok. Ciddi cesaret çunkü.

Ama şu yaşı küçük olup dayanamayip sevisenler, üstüne adam gibi korunmayanlar ya da aşk diye heriflerin sözlerine inanıp hamile kalıp ortada birakılip kürtaji, çocuğu oraya buraya bırakma derdine düşenleri anlayamıyorum.

Zevkine yapıp, Ayy hazır değilim bu derde sacmaligina anlayışla yaklasamiyorum.

Sevişmeye, korunmadan, nikah bile yapmadan adamın kollarına kendini bırakmaya hazır ama bebeğe hazır değil..

O kadar pembe bakamam öyle rahat insanlara şahsen. .

b.k mu vardı kızım hemen okul bitmeden çocuk yapmakta .ulan ne meraklısınız sevişmeye be .. daha 20 yaşındasın manyak mısınız lan siz. Bugun forumda ne kadar konu okuduysam hepsi böyle.. çıldırttınız. Üniversite okumakla adam olunmuyor işte en güzel örneğisiniz. Anan baba n da hergün seni okula gidiyor zannediyor . Ama kızımız çocuk yapmaya gitmiş. !!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…