• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok buyuk bir hata yaptim :(

gamzeda

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2011
616
20
118
Ankara
Merhaba kizlar..Bugün kiz arkadaslarimla sohbet ederken sevgilimi babama.Nasil söylediğimi anlatiyordum.Bir arkadasim var adi X diyeyim.X evli ünide okuyor .ikimizde 21 yasjndayiz.Ben X e dedimki X sen Nasil söyledim eşini babama.O da babasinin çok önceden vefat ettiğini söyledi :(( O an çok üzüldüm sadece çok özür dilerim ben bilmiyordum diyebildim :( o da yok sorun değil dedi ama.sizce.napiyim tekrar gidip özürmu ddileyim içim aciyor resmen :((

zaten bi kere hatırlayıp üzülmüş tekrar hatırlatma bence

Bence , siz daha bu konuyu açmayın o na. özrünüzü içten bir şekilde etmişsiniz ve kendisi olgunlukla karşılamış. Ayrıca siz bilmiyordunuz ki bu üzücü olayı. kendinizi çok üzmeyin derim. arkadaşlığınız hep iyi olsun
ben babası annesi olmayan arkadaşlarıma daha çok yakın olmaya çalışıyorum. ne biliyim zordur yani onlarsız bir yaşam.Allahım yardımcıları olsun. hepimize..

o an özür dilediysen sıkıntı yok, hayatın gerçekleri bunlar, illaki olacak, herkes birbirinin anne babası varmı bilemezki

özrünü dilemişsin
yani kendini suçlama şimdi
gidip konuşma da daha hassaslaştırma kızı :cool:

tekrar tekrar ozur dilediginizde ne degisecek?
o zaten sorun degil demiş, siz de kasten yapmamıssınız. bu kadar buyutmenize luzum yok bence.

ustelik yanına gidip tekrar bu konuyu kendi icinizi rahatlatmak icin actıgınızda -eger ilkinde o cok uzulduyse- bunun gecmesi icin vakit tanımayıp surekli konuyu taze tutmus oluyorsunuz.

Offf o kadar moralin bozuk ki :( bi arkadaşa anlattim yok X yanlis anlayacak bir kiz değil dedi zaten aliskin çok uzun zaman olmuş dedi :( ama çok kotu oldum ben

21 yasindayim .evet haklisniz kizlar hatta sonrasında çok başka bir konu konuştu .Aklina.bile gelmedi gibi

Çok abartmışsın konu sahibi. Ölümde yaşam gibi bir şey işte. Zamanla acısı külleniyor insanın.

Sen babasını sordun diye mi hatırladı sanıyorsun? Aklından çıkmıyordur zaten, ama küllenmiştir, dinmiştir sızısı. Alışmıştır yokluğuna. Sen sorsan da değişmeyecek hisleri, sormasan da.

Yanlışlıkla böyle bir hata yapmışsın, bende yaptım aynısını daha yeni. Ama uzatıp durma. Sorulmaz tekrar, abartma.

Benim de kaç kez Başıma geldi bu gibi Şeyler bir arkadaşım var annesini kaybetmiş üç dört sene olmuş biz o zaman tanışmıyorduk, yanında annemle ilgili bi şey çıkıveriyor ağzımdan sonra çok üzülüyorum :(

özüre gerek yok.kabahat mi bu ki özür dilensin. aynısı bana söylenince zoruma gidiyor. bence birşey söylemeyin. ve o konuyu açmamak adına çabalarda da bulunmayın. normal devam etsin herşey.

Zaten özür dilemişsin bilemezdin ki.
Bir daha dileyip tekrar hatırlatma derim.
Ben de üzüldüm ne kötü bir durum :(

Back
X