Arkadaşlar bugün erkek arkadaşımla konuştuk ve ben hissiz olduğumu bir süre ara vermemiz gerektiğini söyledim. Oda hala sıkıldığını başka kızlarla olmak istediğini söylemesine rağmen. Seni seviyorum evleneceğim kişi sen ol ben annemlere ne diyeceğim kaç yıldan sonra hem sana güveniyorum sen gibi birini nasıl bulacağım dedi. Bununkisi sevgi değil biliyorum. Verdiğim karardan pişman değilim, en az 3 ay görüşmek istemiyorum. Ama öyle bişey ki hatıralar son bakışı herşey aklıma geldikçe üzülüyorum, eve geldiğimden beri ağlıyorum... Arkadaşlar yardımcı olun bana ayaklarımın üstünde durmam gerek ilk, alışkanlık olmadığını anlamam gerek, eğer alışkanlıklardan sonra hala onu seviyorsam birlikte oluruz. Ama ben bekleyeceğini sanmıyorum. Desteklerinizi bekliyorum...
Bende size katılıyorum, hislerimde pek yanılmam, uzun zamandır bittiğini hissediyorum ama ayrılık kararı veremiyoruz. Evlenirsek sen beni aldatırsın bu monotonlukla dedim. Yalan değil aldatırım dedi sonra kalkmış akşam özledim diyor
ilk yazdıgınla surada yorumlarda ekledidign ayrıntılar o kadar onemli ki...
bu kisi o kadar yılın ustune sana utanmadan evlenirsek aldatırım diyor, sıkıldım baska kızlarla olayım diyor. ve en sonunda yine de kurkcu dukkanına donmek istiyorum anneme ne derim diye mızmızlanıyor. bu ne boyle?
sen bunu cekmek zorunda mısın?
oyleyse evlenen 10yılı dolduran tum erkekler eşlerine ne yaparsa haklı mı oluyor yani?
bunları demesine nasıl izin veriyorsun?
sen sustukca o da yuz bulmus saymıs da saymıs. ya sen vazgecebilesin diye kalp kırmaya calısıyor ya da şuursuz.
bırak ne hali varsa gorsun.
insan yıllarca emek verdigi cok sey paylastıgı kadını boyle incitebiliyorsa hem de bunu "durustluk" adı altında yapıyorsa sana eş ne kelime arkadas bile olmaz ondan.
bir de sen sınavını bekleyeyim, etkilenmesin diyordun. senin iyi niyetini haketmeyen boyle insanlara bosuna uzulme, sonra gun gelir su an doktugun gozyaslarına bile uzulup kızarsın kendine.
ilk yorumda beraber buyumussunuz demistim ya yanılmısım, sen olgunlasırken o buyuyememis canım.
ilk yazdıgınla surada yorumlarda ekledidign ayrıntılar o kadar onemli ki...
bu kisi o kadar yılın ustune sana utanmadan evlenirsek aldatırım diyor, sıkıldım baska kızlarla olayım diyor. ve en sonunda yine de kurkcu dukkanına donmek istiyorum anneme ne derim diye mızmızlanıyor. bu ne boyle?
sen bunu cekmek zorunda mısın?
oyleyse evlenen 10yılı dolduran tum erkekler eşlerine ne yaparsa haklı mı oluyor yani?
bunları demesine nasıl izin veriyorsun?
sen sustukca o da yuz bulmus saymıs da saymıs. ya sen vazgecebilesin diye kalp kırmaya calısıyor ya da şuursuz.
bırak ne hali varsa gorsun.
insan yıllarca emek verdigi cok sey paylastıgı kadını boyle incitebiliyorsa hem de bunu "durustluk" adı altında yapıyorsa sana eş ne kelime arkadas bile olmaz ondan.
bir de sen sınavını bekleyeyim, etkilenmesin diyordun. senin iyi niyetini haketmeyen boyle insanlara bosuna uzulme, sonra gun gelir su an doktugun gozyaslarına bile uzulup kızarsın kendine.
ilk yorumda beraber buyumussunuz demistim ya yanılmısım, sen olgunlasırken o buyuyememis canım.
Hep böyle dengesizlikleri vardı ben yeni farketmişim bana bugün birde, aynı sizin dediğinizi dedi, ben hala çocuk kaldım sen olgunlaştın olgun birini istiyorsun ben sana yetmiyorum dedi. kendini suçlu hissetme dedi. ama hala ayrılırken belki birbirimizi özleriz ama sen atarsın mesaj sen üzüleceksin diye ben ayrılmıyorum bilmem ne dedi kafam karıştı bnm bile kafam karışıkken sizinde karışması normal. hep böyleydi erkek arkadaşım ciddi gibi söyler, şaka derdi. psikolojik olarak bence kişiliği oturmamış ama sağolun burayı yeni keşfettim ve ben burada iyi oluyorum yanlız başıma kalırsam döneceğim sevdiğim için değil sırf alışkanlıktan biliyorum. Hata yapmamam için desteklerinizi bekliyorum
Ahhh canım kac yasindasin bilmiyorum ama okuluna isi ver kendini bak simdi bekarsiniz yarın birgun onunla evlenirsen bu dengesiz ve kötü laflar seni daha çok yaralar alışkanlık bırakmak zordur ama karşına iyi insanlar çıkıp unutmani dilerim
burada o kadar kotu seyler yasayan kadınların hikayesi var ki...
insanlar hangi durumlardan, nasıl delice baglandıklarından kurtuluyor, su kıytırık mıymıy konusan ufaklıktan mı vazgecemeyeceksin?
ya evlenip aldatılsaydın ne olacaktı?
dedigi 1dogru sey var, o da senin olgunluguna denk ve seni gercekten mutlu edecek birini hakettigin gercegi
1ay sonramı olur 1yıl mı bilemem ama o seni arayacak da zaten... is isten gecmis olacak ama.
sen ona asıkmıssın gibi konusmus da sen bile daha seviyorum diyemiyorken o nasıl bu kadar emin. sen bu kisiye aman uzulmesin aman zarar gormesin diye dusunup hep kendinden vermissin. o bu şu için yaşama artık; sen degerlisin, zamanın da degerli, duyguların da.
Hepiniz dediklerinizde haklısınız, ben genelde herkese karşı böyle biriyim kendimden başka herkesi çok düşünüyorum. Hata yapıyorum, çünkü 5 yıldır diyabetliyim stres bana zarar veriyor. Daha ayrılmak için çok sebebim varken ben sanırım ayrılık korkusuna görmezden gelmişim. Aslında siz ne düşünüyorsanız aynı mantıkla bende onları düşünüyorum, elbette benden ne kötü durumda nelerle uğraşanlar var. Ama işte üzülmem gerekiyormuş demekki şuanda ve üzülüyorum. İnsan verdiği emeğe üzülüyor en çokta unutulur tabikide hayatımda birileri olur ama işte şuanda çok umutsuz hissediyorum kendimi 21 yaşındayım bu arada. Destekleriniz için hepinize teşekkür ederim uzun zamandır kendimi bu kadar değerli hissettiren birileri olmamıştı.. Ayrıca bnm olgunluğuma sahip birisi var o ayrı bir hikaye ama şuanda en azından uzun bir süre kimseyi istemiyorum