• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok büyük bir sorun değil ama..

yaaa aslında annemin şöyle bide sorunu var, laptopun başından hiç kalkmıyor
gerçi kalksada yapacağını sanmıyorum çünkü alışık değil iş yapmaya

Teknolojik anne..:9:
O da mı yoksa bu forumda gıı..?:60:
O da başka bir başlık açıyormuş; kızım bana ev işi yaptırmaya çalışıyor diye..:60:

Seni çok iyi anlıyorum çünkü aynısı bizim evde de mevcut canı ne süpürge ister ne toz bezi

ben etrafı toplamasam kalkıp da düzeltecek hali yok sakince söylüyorum yaparız ederiz diye geçiştiriyor

yap diyorum et diyorum hatta bağırma noktasına getiriyor ama hala aynı uyuşukluk inan insan çıldırmamak için zor

tutuyor kendini gözünün önüne soksan almaz bide kendi toplamadığı gibi sanki çok tertipliymiş gibi ben bir bardağı

sehpada unutsam laf etmeye çalışır . Bir şeye morali bozulmaya görsün asabiyet hastası her şeyi koy veriyor.

tam toparlanmaya başladığı zamanlar eline süpürge alıyor çiçek yetiştirmeye çalışıyor sonra ufak bir şey oluyor hemen morali bozuluyor

bakmışsın ev berbat halde çiçekler kurumuş dikenlere dönmüş bide bir kere bozuldu mu o o kadar uzun sürer ki dayanamıyor insan

yaptığı bir yemek bide bulaşık var onlarda yarım yamalak zaten ben olmasam ne olurdu bilmiyorum .

ev dağınıkken eve misafir çağırın belki mahçup olur bundan sonra böyle gitmeyeceğini anlar bi ucundan başlar böylelikle.sık sık arkadaş ziyaratlerine gidin o zmanda dağınık olmaması gerektiğini düzenin nasıl yürüdüğünü biraz daha derli toplu olmaya çalışır en azından.

Seni çok iyi anlıyorum çünkü aynısı bizim evde de mevcut canı ne süpürge ister ne toz bezi

ben etrafı toplamasam kalkıp da düzeltecek hali yok sakince söylüyorum yaparız ederiz diye geçiştiriyor

yap diyorum et diyorum hatta bağırma noktasına getiriyor ama hala aynı uyuşukluk inan insan çıldırmamak için zor

tutuyor kendini gözünün önüne soksan almaz bide kendi toplamadığı gibi sanki çok tertipliymiş gibi ben bir bardağı

sehpada unutsam laf etmeye çalışır . Bir şeye morali bozulmaya görsün asabiyet hastası her şeyi koy veriyor.

tam toparlanmaya başladığı zamanlar eline süpürge alıyor çiçek yetiştirmeye çalışıyor sonra ufak bir şey oluyor hemen morali bozuluyor

bakmışsın ev berbat halde çiçekler kurumuş dikenlere dönmüş bide bir kere bozuldu mu o o kadar uzun sürer ki dayanamıyor insan

yaptığı bir yemek bide bulaşık var onlarda yarım yamalak zaten ben olmasam ne olurdu bilmiyorum .

annendenmi bahsediyorsun canım?

ev dağınıkken eve misafir çağırın belki mahçup olur bundan sonra böyle gitmeyeceğini anlar bi ucundan başlar böylelikle.sık sık arkadaş ziyaratlerine gidin o zmanda dağınık olmaması gerektiğini düzenin nasıl yürüdüğünü biraz daha derli toplu olmaya çalışır en azından.

sık sık ziyaretlerede gidemiyorum ki, çok yorgun oluyorum hiç bi yere gidesim yok
bizede gelen misafir hep şehirdışından geliyor, akrabalarımız ist dışında çünkü onlarda en az 3 gün kalıyolar kendileri topluyo dağıttıklarını
aslında annem biliyor çok iyi biliyo düzen nasıldır falan diye, anaannemin babaannemin evleri çok düzenliydi, abimin evide çok düzenlidir.
benim evimde düzenliydi eskiden, topluyorum elimden geldiği kadarıyla ama yine beğenmiyorum, olmuyor, yapsamda yarım saat sonra bozuluyor düzen, oturma odası tabak bardak doluyor, çekirdek kabukları, 2-3 battaniye koltuktan sarkmış, nescafe sehpaya dökülmüş, yerde ekmek kırıntıları, bi ynda bi çorap bi yanda bi terlik kafayı yiyecem

Maalesef evet canım :(

annemde aynen öyle, hemen darılıyor surat yapıyor
ne desem ne yapsam bilmiyorum ki
seni bilmiyorum evlimisin bekarmı ama evliysen beni daha iyi anlıyorsundur
eşimin annem hakkında hiçbirşey söylemesini istemiyorum o yüzdne kalkıp herşeyi ben yapıyorum

annemde aynen öyle, hemen darılıyor surat yapıyor
ne desem ne yapsam bilmiyorum ki
seni bilmiyorum evlimisin bekarmı ama evliysen beni daha iyi anlıyorsundur
eşimin annem hakkında hiçbirşey söylemesini istemiyorum o yüzdne kalkıp herşeyi ben yapıyorum

Henüz evlenmek için çok gencim ama bunları anlayabilecek olgunluktayım :)
Ben evi öyle görünce kendimden bile utanıyorum biz nasıl yaşıyoruz bu evde diyorum
yapsın diye bakıyorum ama hiç bir girişimi yok sinir bozacak şekilde ilgisiz ve uyuşuk
ben ev böyle olunca kendimden utanıyorsam biri gelse yerin dibine geçerim
sanki ev bal dök yala gibi de öyle yayılıp bütün gün televizyon izliyor ben diyorum örneğin :
hadi ben çıkarayım perdeleride at makineye ben tekrar asarım diyorum demesem göreceği yok
İşin açıkçası çok sıkıldım ama onun böyle rahatı gayet iyi süpürgeymiş etraf tozlanmış kime ne
eninde sonunda yapacak bir kızları var zaten kim uğraşır.

Back
X