- 9 Mayıs 2015
- 1.781
- 5.608
- 358
Tamam arkadaşım ben de onun için yazdım zaten ,uzatmayın bu konuyu, yüz göz olmayın inanmayı tercih edin dedim ironi falan yapmadım, saygı duyamasam da sizin tercihiniz ne diyebilirim ki?Tabiki yuvamı yıkmak istemiyorum inanmak istiyorum ama kalbim alev aldı daha önce en ufacık bana hatası olmadı çok ama çok dürüst biridir. O yüzden ne yapacağımı şaşırdım. Anneme mi anlatsam fikir alsam annem dert ortağımdır her zaman iyi fikir verir.
Elalemin kadınıyla sizin bilmemeniz gereken ne yazılmış uzun uzun? Nasıl bir hadsiz cevap bu böyle? Yok istesem giderim falan, defolup gitsin o zaman.Öyle bir kadın erkek ilişkisi yada senin bilmen gereken birşey değil diyor. Ama yinede yanlış yaptım diyor.
Bu nasıl bir manipüle şeklidir lütfen kanmayın. Normal bir sohbetse açar gösterir. İstesem giderdimmiş, istedin ve gizli konuştun iştee.. İstesen gösterirsin de mesajları, demek ki istemiyorsun ve bi boklar yiyorsunYıktım gerçekten ortalığı, ben zaten gitmek istesem ilişki yaşamak istesem yaşarım dedi. Ayrıca ona açık açık şunu da dedim bugün yani sevmiş olabilirsin herşey olabilir ben anlarım gidebilirsin ayrılabiliriz dedim. Hayır diyor öyle değil diyor. Ben istesem zaten giderdim biliyorsun diyor
Yemin ediyorum öyle ağlamaktan helak oldum. Kaybetmek istemem ama kararına saygı duyarım diyor
Üst limitiniz/sınırımız ne mesela aldatma konusunda sizin lugatınıza göre? Sadece konuşmak aldatmadan sayılmadığına göreGerçekten mi yani başka birşey sadece konuşma olamaz mı birde bir kere karşılaşmışlar
Sizde aldatıldığınız farkındasınız ancak birisi size aldatılmadınız demesiniz bekliyorusunuz ancak bu platformda size bunu söyleyecek kimse yoktur diye düşünüyorum. Çok zor bir durum ama karar vermelisiniz.Çok büyük çıkmazdayım hayatımın dönüm noktası olacak belki kararım. Biz 13 yıllık evliyiz çok kötü ve iyi günlerimizde oldu tam herşey yoluna girmişti anlaşmazlıklar kavgalar bitmişti ki 2 gün önce eşimin telefonunda şans eseri bir kızla yazışmasını yakaladım. Tam okuyamadım ama çünkü parmak izi ile açılıyor ve şifrelerini bilmiyorum. Anlattı çok kısa öyle bir kadın erkek ilişkimiz olmadı dedi. Ne cinsel ne duygusal. Ama uzun yazılmışlar bana bir mesaj atmazken ona sayfa sayfa yazmış. Aldatmadım diyor. Ben ona inanmak istiyorum ama nasıl emin olucam. Bu arada eşimle daha önce hiç böyle bir konu yada güvensizliğimiz olmadı. Beni ikna etmeye de çalışmadı ben yanlış bişey yapmadım benimle ilgili özeldi diyor anlatmıyor da ne konuştuğunu. Gel yolumuza devam edelim diyor. Ben başka biri ile aynı şeyi yapsam dedim benim yaptıklarımı yapsan hiç sorun yok diyor. Ama bir daha bu şekilde uzun uzun yazışmaya gerek yokmuş senin böyle üzüleceğini bile düşünmedim diyor. Ama yazışmalar gizli idi yani WhatsApp a ona şifre koymuştu. Kafayı yemek üzereyim. Kalbim yangın yeri yalvarırım akıl fikir verin…
Adamın okadar umrunda değilsiniz ki... Adamın kaybetmek istemediği de siz değilsiniz bu arada, kurulu düzeni...Yemin ediyorum öyle ağlamaktan helak oldum. Kaybetmek istemem ama kararına saygı duyarım diyor
Çok açık net biraz da ağır olmuş yazdığınız. Ama çoğu kısmına da malesef katılıyorum. Benim başıma gelse hayatta tutmam evde dedim bu konu için daha bir hafta önce aynısını yıllar önce yaşayıp devam etmiş kuzenime. Başıma geldi söylediğim hemde hiç aslında kınamadım. Belki gerçekten yazıştı belki dosdoğru aldattı. Aldattığından emin olsam ona göre yol çizerim ben doğru düzgün hiç birşey bilmeden sadece yazışma gördüm.Mevzu ne biliyormusunuz,şuraya konu açıp feryat figan yakaran hiçbir kadın eşinden boşanmıyor,boşan boşan diye ortalığı velveleye veren ama aynısı başına geldiğindede hiçbir kadınında boşandığını görmedim yani genel olarak Türk kadını kocası boşayana kadar boşanmıyor,çok nadir gurur yapıp ayrılan kadın var,ekonomik özgürlük vs flnda değil baya bildiğiniz boşanmıyorlar sizde affetmek için sebep arıyorsunuz adam sizi aldatmış yazışmaları saklıyor bunu sizde biliyorsunuz ama acabamı diye konu açıp teselli yanıtları bekliyorsunuz ama kimse öyle birşey yapmaz,konu açıp kocamın 2 yıldır ilişkisi varmış deyip ikinci çocuğu yapanda oldu,kocam evden gitti aylardır gelmiyor ama bekleyecem diyende oldu,kocamı başka kadına bırakmam diyende oldu ama genel olarak çok zorlayıcı mecbur bırakacak bir sebep olmadığı sürece bizim kadınımız boşanmıyor o yüzden sizin konunuzda havada kalır.
Öyle mi gerçekten dışardan görüntüsüAdamın okadar umrunda değilsiniz ki... Adamın kaybetmek istemediği de siz değilsiniz bu arada, kurulu düzeni...
Sadece dışardan değil, içerden de böyle görünüyordur da, siz nasıl göremiyorsunuz akıl alır gibi değil.Öyle mi gerçekten dışardan görüntüsü
Ne alaka ya? Kaldı ki evliliğiniz ile ilgili konuştu diyelim, elin kadınına ne sizin evliliğinizden. Madem bu kadar masum, açıp okutacak ve şifresini kaldıracak beyefendi.Bilmiyorum gerçekten çok mu safım inanmak mı istiyorum bilmiyorum. Kalbim acıyor. Eşime hayatım boyunca hiç bir güven problemim olmadı oldukça açık ve şeffaf biridir. Ama bu olanlar beni şok etti ne yapacağımı nasıl davranacağımı inansam mı şaşırdım. Zaten yıktım ortalığı 2 gündür sen biraz dinlen düşün dedi. Ayrıca dedi aramızda bişey olsa ben şuan fırsat varken hazır giderim dedi öyle birşey yok diyor ısrarla. Ama tahminimi söyleyim bu bizim evlilikte yaşadığımız sorunlarla ilgili dertleşti onla.
Açık ve net olduğu için ağır gelmiştir,cevap yazarken psikolojik hassasiyeti olan insanlar hariç bu tarz konularda duymak istediklerini değil gerçekte olma ihtimali olan durumları yazıyoruz ki konu açan kişiye faydamız dokunsun,hayat geriye sarmıyor malesef sürekli ilerliyor hayatı kaçırmamanız adına sizi uyandırıyoruz,aldatmak bir hata değildir karakter meselesidir o yüzden bir kez aldatan herzaman aldatır,eğer aldatıldığınızdan eminseniz eşinizin geçmişini biraz kurcalayın telefonunu isteyin sohbeti okumak istediğinizi söyleyin sohbet ettiği kişinin numarasını isteyin eğer hepsini reddederse sizde emin olmuş olursunuz,üzdüysem kusura bakmayın lütfen ağır travmatik bir durum ama yazdıklarınızdan görünen çıkarım bu söylediklerim malesefÇok açık net biraz da ağır olmuş yazdığınız. Ama çoğu kısmına da malesef katılıyorum. Benim başıma gelse hayatta tutmam evde dedim bu konu için daha bir hafta önce aynısını yıllar önce yaşayıp devam etmiş kuzenime. Başıma geldi söylediğim hemde hiç aslında kınamadım. Belki gerçekten yazıştı belki dosdoğru aldattı. Aldattığından emin olsam ona göre yol çizerim ben doğru düzgün hiç birşey bilmeden sadece yazışma gördüm.
Ayrılmayacaksanız boşuna kurcalamayın.Çok büyük çıkmazdayım hayatımın dönüm noktası olacak belki kararım. Biz 13 yıllık evliyiz çok kötü ve iyi günlerimizde oldu tam herşey yoluna girmişti anlaşmazlıklar kavgalar bitmişti ki 2 gün önce eşimin telefonunda şans eseri bir kızla yazışmasını yakaladım. Tam okuyamadım ama çünkü parmak izi ile açılıyor ve şifrelerini bilmiyorum. Anlattı çok kısa öyle bir kadın erkek ilişkimiz olmadı dedi. Ne cinsel ne duygusal. Ama uzun yazılmışlar bana bir mesaj atmazken ona sayfa sayfa yazmış. Aldatmadım diyor. Ben ona inanmak istiyorum ama nasıl emin olucam. Bu arada eşimle daha önce hiç böyle bir konu yada güvensizliğimiz olmadı. Beni ikna etmeye de çalışmadı ben yanlış bişey yapmadım benimle ilgili özeldi diyor anlatmıyor da ne konuştuğunu. Gel yolumuza devam edelim diyor. Ben başka biri ile aynı şeyi yapsam dedim benim yaptıklarımı yapsan hiç sorun yok diyor. Ama bir daha bu şekilde uzun uzun yazışmaya gerek yokmuş senin böyle üzüleceğini bile düşünmedim diyor. Ama yazışmalar gizli idi yani WhatsApp a ona şifre koymuştu. Kafayı yemek üzereyim. Kalbim yangın yeri yalvarırım akıl fikir verin…
Ne demek senin bilmen gereken bir şey değil,bencil saygısız....Öyle bir kadın erkek ilişkisi yada senin bilmen gereken birşey değil diyor. Ama yinede yanlış yaptım diyor.
Evet çok eski üyeyim, yaşanan herşey malesef gerçek keşke şaka olsaydı. Bana göre aldatma cinsel birliktelik duygu besleme görüşme yazışma da ama yazışmanın içeriği. İçeriği bilmiyorum. Ben çekip gitsem yada kovsam dur deyip yalvarmaz zaten. Bende yanlış bişey yapmadım benle ilgili diyor. Onunla da ilgili bişeyler varmış ama ilişki olarak konu yok. Dedi. Uygulamayı silmesini engellemesini vs bunların hepsini ben istedim.Epey eski üyesiniz, yeni üye açsa konuyu bizimle dalga geçmek için açmışsınız derdim, cevaplarınızın her biri, diğerinden beter.
Üst limitiniz/sınırımız ne mesela aldatma konusunda sizin lugatınıza göre? Sadece konuşmak aldatmadan sayılmadığına göre
Liseli ergenler meraklı/istekli değil bu kadar ihaneti unutup kendisini aldatan adamı affetmeye...
Kaç yıllık eşisiniz, hiç tanımadığınız bir kadınla uzun uzun konuşacak ne özeli olabilir kocanızın? Adam ağzıyla söylüyor göreceğini düşünmedim diye, yakalanınca siliyor konuşmayı, engelliyor numarayı, hatta uygulamayı bile silmiş sanırım delil toplamayın diye, siz hâlâ acaba aldatma yok, sadece konuşma olamaz mı diyorsunuz şaka gibi...
Eşinizin şifresini bilmemeniz... neden şifre gizleme gereği duyuyor. Ben olsam burdan başlardımÇok büyük çıkmazdayım hayatımın dönüm noktası olacak belki kararım. Biz 13 yıllık evliyiz çok kötü ve iyi günlerimizde oldu tam herşey yoluna girmişti anlaşmazlıklar kavgalar bitmişti ki 2 gün önce eşimin telefonunda şans eseri bir kızla yazışmasını yakaladım. Tam okuyamadım ama çünkü parmak izi ile açılıyor ve şifrelerini bilmiyorum. Anlattı çok kısa öyle bir kadın erkek ilişkimiz olmadı dedi. Ne cinsel ne duygusal. Ama uzun yazılmışlar bana bir mesaj atmazken ona sayfa sayfa yazmış. Aldatmadım diyor. Ben ona inanmak istiyorum ama nasıl emin olucam. Bu arada eşimle daha önce hiç böyle bir konu yada güvensizliğimiz olmadı. Beni ikna etmeye de çalışmadı ben yanlış bişey yapmadım benimle ilgili özeldi diyor anlatmıyor da ne konuştuğunu. Gel yolumuza devam edelim diyor. Ben başka biri ile aynı şeyi yapsam dedim benim yaptıklarımı yapsan hiç sorun yok diyor. Ama bir daha bu şekilde uzun uzun yazışmaya gerek yokmuş senin böyle üzüleceğini bile düşünmedim diyor. Ama yazışmalar gizli idi yani WhatsApp a ona şifre koymuştu. Kafayı yemek üzereyim. Kalbim yangın yeri yalvarırım akıl fikir verin…
Başınıza gelse sadece bu kadar az bilgi ile aldatıldım mı dersinizSizde aldatıldığınız farkındasınız ancak birisi size aldatılmadınız demesiniz bekliyorusunuz ancak bu platformda size bunu söyleyecek kimse yoktur diye düşünüyorum. Çok zor bir durum ama karar vermelisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?