Çok büyük çıkmazdayım hayatımın dönüm noktası olacak belki kararım

Tamam arkadaşım ben de onun için yazdım zaten ,uzatmayın bu konuyu, yüz göz olmayın inanmayı tercih edin dedim ironi falan yapmadım, saygı duyamasam da sizin tercihiniz ne diyebilirim ki?

Annenize falan anlatmayın bence , ama bazı gerçeklere de kulağınızı tıkamayın çok ama çok dürüst biri değil eşiniz , böyle hatalarda her gün olmaz zaten, nasılsa tekrar benzer bir şey yapacaktır yine yakalarsınız.

Hakkınızda hayırlısı olsun.

Öyle bir kadın erkek ilişkisi yada senin bilmen gereken birşey değil diyor. Ama yinede yanlış yaptım diyor.
Elalemin kadınıyla sizin bilmemeniz gereken ne yazılmış uzun uzun? Nasıl bir hadsiz cevap bu böyle? Yok istesem giderim falan, defolup gitsin o zaman.

Bu nasıl bir manipüle şeklidir lütfen kanmayın. Normal bir sohbetse açar gösterir. İstesem giderdimmiş, istedin ve gizli konuştun iştee.. İstesen gösterirsin de mesajları, demek ki istemiyorsun ve bi boklar yiyorsun

Epey eski üyesiniz, yeni üye açsa konuyu bizimle dalga geçmek için açmışsınız derdim, cevaplarınızın her biri, diğerinden beter.
Gerçekten mi yani başka birşey sadece konuşma olamaz mı birde bir kere karşılaşmışlar
Üst limitiniz/sınırımız ne mesela aldatma konusunda sizin lugatınıza göre? Sadece konuşmak aldatmadan sayılmadığına göre

Liseli ergenler meraklı/istekli değil bu kadar ihaneti unutup kendisini aldatan adamı affetmeye...

Kaç yıllık eşisiniz, hiç tanımadığınız bir kadınla uzun uzun konuşacak ne özeli olabilir kocanızın? Adam ağzıyla söylüyor göreceğini düşünmedim diye, yakalanınca siliyor konuşmayı, engelliyor numarayı, hatta uygulamayı bile silmiş sanırım delil toplamayın diye, siz hâlâ acaba aldatma yok, sadece konuşma olamaz mı diyorsunuz şaka gibi...

Normal bir sohbet olmadığı çok açık. Siz neye inanmak istiyorsanız ona inanacaksın artık. Ayrıca sizin tanımadığınız, kim olduğunu bilmediğiniz biriyle de normal bir şekilde uzun yazışamaz. Hiçbir erkek de öyle uzun uzun boş mesajlaşmayla uğraşmaz. Sizde bal gibi biliyorsunuz bunu aslında.

Sizde aldatıldığınız farkındasınız ancak birisi size aldatılmadınız demesiniz bekliyorusunuz ancak bu platformda size bunu söyleyecek kimse yoktur diye düşünüyorum. Çok zor bir durum ama karar vermelisiniz.

Çok açık net biraz da ağır olmuş yazdığınız. Ama çoğu kısmına da malesef katılıyorum. Benim başıma gelse hayatta tutmam evde dedim bu konu için daha bir hafta önce aynısını yıllar önce yaşayıp devam etmiş kuzenime. Başıma geldi söylediğim hemde hiç aslında kınamadım. Belki gerçekten yazıştı belki dosdoğru aldattı. Aldattığından emin olsam ona göre yol çizerim ben doğru düzgün hiç birşey bilmeden sadece yazışma gördüm.

Ne alaka ya? Kaldı ki evliliğiniz ile ilgili konuştu diyelim, elin kadınına ne sizin evliliğinizden. Madem bu kadar masum, açıp okutacak ve şifresini kaldıracak beyefendi.

Açık ve net olduğu için ağır gelmiştir,cevap yazarken psikolojik hassasiyeti olan insanlar hariç bu tarz konularda duymak istediklerini değil gerçekte olma ihtimali olan durumları yazıyoruz ki konu açan kişiye faydamız dokunsun,hayat geriye sarmıyor malesef sürekli ilerliyor hayatı kaçırmamanız adına sizi uyandırıyoruz,aldatmak bir hata değildir karakter meselesidir o yüzden bir kez aldatan herzaman aldatır,eğer aldatıldığınızdan eminseniz eşinizin geçmişini biraz kurcalayın telefonunu isteyin sohbeti okumak istediğinizi söyleyin sohbet ettiği kişinin numarasını isteyin eğer hepsini reddederse sizde emin olmuş olursunuz,üzdüysem kusura bakmayın lütfen ağır travmatik bir durum ama yazdıklarınızdan görünen çıkarım bu söylediklerim malesef

Ayrılmayacaksanız boşuna kurcalamayın.

Evet çok eski üyeyim, yaşanan herşey malesef gerçek keşke şaka olsaydı. Bana göre aldatma cinsel birliktelik duygu besleme görüşme yazışma da ama yazışmanın içeriği. İçeriği bilmiyorum. Ben çekip gitsem yada kovsam dur deyip yalvarmaz zaten. Bende yanlış bişey yapmadım benle ilgili diyor. Onunla da ilgili bişeyler varmış ama ilişki olarak konu yok. Dedi. Uygulamayı silmesini engellemesini vs bunların hepsini ben istedim.

Eşinizin şifresini bilmemeniz... neden şifre gizleme gereği duyuyor. Ben olsam burdan başlardım

Başınıza gelse sadece bu kadar az bilgi ile aldatıldım mı dersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…