Çok büyük çıkmazdayım hayatımın dönüm noktası olacak belki kararım

Ya str git deseydin. Kendi özel konusunu nasıl başkadıyşa konuşabilir. İnanmayın tabiki. Yatsam yatardım der şimdi. Nasıl ispatlarsınız bilmiyorum üzgünüm ama zerre inandırıcı değil.

Ben istesem giderdim, ilişki yaşamak istesem yaşardım ne kadar düz beylik laflar o zaman dönüp elin kadınıyla ne bok yemeye yazıştın derler adama

Tabiki yuvamı yıkmak istemiyorum inanmak istiyorum ama kalbim alev aldı daha önce en ufacık bana hatası olmadı çok ama çok dürüst biridir. O yüzden ne yapacağımı şaşırdım. Anneme mi anlatsam fikir alsam annem dert ortağımdır her zaman iyi fikir verir.

yıktım ortalığı 2 gündür sen biraz dinlen düşün dedi. Ayrıca dedi aramızda bişey olsa ben şuan fırsat varken hazır giderim dedi öyle birşey yok diyor ısrarla.
Şimdi neden gitsin henüz flört dönemindeler
Biraz ilerleyince ilişkileri gider muhtemelen

Ya str git deseydin. Kendi özel konusunu nasıl başkadıyşa konuşabilir. İnanmayın tabiki. Yatsam yatardım der şimdi. Nasıl ispatlarsınız bilmiyorum üzgünüm ama zerre inandırıcı değil.
Kızın adını soyadını gördüm sadece ama hiçbir yerde bulamadım. Bulsam ona mı sorsam anneme mi anlatsam ayrılsam mo devam mı etsem inanıp

Ben istesem giderdim, ilişki yaşamak istesem yaşardım ne kadar düz beylik laflar o zaman dönüp elin kadınıyla ne bok yemeye yazıştın derler adama
Öyle bir kadın erkek ilişkisi yada senin bilmen gereken birşey değil diyor. Ama yinede yanlış yaptım diyor.

Kızın adını soyadını gördüm sadece ama hiçbir yerde bulamadım. Bulsam ona mı sorsam anneme mi anlatsam ayrılsam mo devam mı etsem inanıp
Bence şuan ayrılsanız kafanızda bir yerde hep kocam acaba doğru mu söylüyordu şüphesi kalır pişman olursunuz. Kulağınızın üstüne yatın inanmış gibi yapın. Ama kocanızı da gözlemleyin. İllaki bir falsosu olur. Bir kere yaptı bir şey olmadı bundan sonra yardırır artık

Ben daha hiç aldatıp donunun yikandığı ütülendiği evi hemen terk eden erkek görmedim.

Mevzu ne biliyormusunuz,şuraya konu açıp feryat figan yakaran hiçbir kadın eşinden boşanmıyor,boşan boşan diye ortalığı velveleye veren ama aynısı başına geldiğindede hiçbir kadınında boşandığını görmedim yani genel olarak Türk kadını kocası boşayana kadar boşanmıyor,çok nadir gurur yapıp ayrılan kadın var,ekonomik özgürlük vs flnda değil baya bildiğiniz boşanmıyorlar sizde affetmek için sebep arıyorsunuz adam sizi aldatmış yazışmaları saklıyor bunu sizde biliyorsunuz ama acabamı diye konu açıp teselli yanıtları bekliyorsunuz ama kimse öyle birşey yapmaz,konu açıp kocamın 2 yıldır ilişkisi varmış deyip ikinci çocuğu yapanda oldu,kocam evden gitti aylardır gelmiyor ama bekleyecem diyende oldu,kocamı başka kadına bırakmam diyende oldu ama genel olarak çok zorlayıcı mecbur bırakacak bir sebep olmadığı sürece bizim kadınımız boşanmıyor o yüzden sizin konunuzda havada kalır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…