• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok büyük çıkmazdayım hayatımın dönüm noktası olacak belki kararım

Uzun zamandır evlisiniz, çocuğunuz var mı? Bence şu an biraz sakinleşip kafanızı toplamaya çalışın. Hemen bugün bir karar vermek zorunda hissetmeyin. Eğer aldattığına kanaat getiriyorsanız tabii ki ayrılın ama bu hemen bugün vermeniz gereken bir karar değil. Kafanızı toplayın adımlarınızı sakince ve yararınıza olacak şekilde atın. Gerekirse delil toplamaya çalışın, kendinizi ekonomik anlamda sağlama alın vb.
Evet çocuğum var. Çalışıyorum, yurtdışında yaşıyoruz, herkes ten uzakta…
Aldattığına kanaat tam getiremiyorum içime sinmeyen rahatsız edici şeyler var evet doğru. Ama gerçekten aldatma mı bilmiyorum. Ne kafamı toplayabiliyorum, ne de başka birşey yapabiliyorum. Kırgınım hemde çok …
Çok ama çok sordum bilgi ver yakınlığınızı söyle yakın değildik bazen hiç konuşmuyorduk arada haberleşiyorduk diyor. Yazışmalarda hazirana kadar gittim yani temiz 5 ayı var daha eskisini bilmiyorum. Ama okuyamadım.

iyi misiniz ya? baya aldatmış işte, normal bir şey olsa açar gösterir tüm konuşmaları. inanmak istiyorum deyip kendinizi kandırırsınız sadece
Belki de öyle, şimdi dedim olmaz inanmıyorum içim sinmiyor yaptıklarına tamam kararını ver bende yolumu ona göre çizeyim diyor. Yani ikna edeyim inandırayım hiçbiri yok

Eşiniz sizi aldatmış. Eşinizi içten içe aklamak istiyorsunuz ama gerçekler acıdır. Aldatılmışsınız.
Siz böyle bir durumda olsaydınız o kabul eder miydi? Hiç sanmıyorum. Anında avukata gitmişti.
Bir de sizi kaybetmekten korkusu yok. Bence buna takılmalısınız. Sen bilirsin deyip kenara çekilmiş.
Sırf bu yüzden bile soğumanız lazım. Eşiniz aldatmış. Aldatmamış olsa hemen tüm yazışmaları gösterirdi.
Karar sizin.

Belki de öyle, şimdi dedim olmaz inanmıyorum içim sinmiyor yaptıklarına tamam kararını ver bende yolumu ona göre çizeyim diyor. Yani ikna edeyim inandırayım hiçbiri yok
Zaten evliliğinizde hep sorunlar varmış, eşiniz yolunu çiz lafını ilk defa etmiyor değil mi? Adam sizden vazgeçeli çok olmuş. Bu kadar problemli evlilikte aldatmanın olması çok anormal değil aslında. Sadece görüp, kabul etmek zor geliyor size.

Evet çocuğum var. Çalışıyorum, yurtdışında yaşıyoruz, herkes ten uzakta…
Aldattığına kanaat tam getiremiyorum içime sinmeyen rahatsız edici şeyler var evet doğru. Ama gerçekten aldatma mı bilmiyorum. Ne kafamı toplayabiliyorum, ne de başka birşey yapabiliyorum. Kırgınım hemde çok …
Çok ama çok sordum bilgi ver yakınlığınızı söyle yakın değildik bazen hiç konuşmuyorduk arada haberleşiyorduk diyor. Yazışmalarda hazirana kadar gittim yani temiz 5 ayı var daha eskisini bilmiyorum. Ama okuyamadım.
Yazışmaların uzunluğunu tarihini vs görebiliyorsun içerik hiç mi okuyamadın? Nedense inandırıcı gelmedi içerikte romantik sözler duygusal ifadeler okudun belki de burada söylemek istemiyorsun

Sizi aldatmış. Eşinizi içten içe aklamak istiyorsunuz ama gerçekler acıdır. Aldatılmışsınız.
Siz böyle bir durumda olsaydınız o kabul eder miydi? Hiç sanmıyorum. Anında avukata gitmişti.
Bir de sizi kaybetmekten korkusu yok. Ben buna çok takıldım. Sen bilirsin deyip kenara çekilmiş.
Sırf bu yüzden bile soğumanız lazım. Eşiniz aldatmış. Aldatmamış olsa hemen tüm yazışmaları gösterirdi.
Karar sizin.
Beni kaybetme duygusu yok bence de bunu bende biliyorum. Soğumak mı zaman zaman çok oldu ama çok da sevdim ya. Evet içten hiçbirşey yapmadığına inanmak tüm bunların gerçek olmadığına inanmak istiyorum. Keşke bir rüya olsa bende inansam.

Zaten evliliğinizde hep sorunlar varmış, eşiniz yolunu çiz lafını ilk defa etmiyor değil mi? Adam sizden vazgeçeli çok olmuş. Bu kadar problemli evlilikte aldatmanın olması çok anormal değil aslında. Sadece görüp, kabul etmek zor geliyor size.
Evet hep sorunlar vardı ve evet bu lafı da ilk defa etmiyor. Ama bilirim ki o gitmek istese ayrılmak istese yapardı o durup denemek istedi hep. Aşmaya çocuğumuz için devam etmeye çok çabaladık. Ama bu konu başka biz herşeyi yoluna sokmuştuk. İyiydik yani. Bizim kavgamız hep kendimizle idi başka bir kadın yada erkek olmadı hiç.

Beni kaybetme duygusu yok bence de bunu bende biliyorum. Soğumak mı zaman zaman çok oldu ama çok da sevdim ya. Evet içten hiçbirşey yapmadığına inanmak tüm bunların gerçek olmadığına inanmak istiyorum. Keşke bir rüya olsa bende inansam.
Diyelim aldatmadı peki eşinizin sizi kaybetme korkusu yok. Bu ne demek biliyor musunuz?
Bundan sonra evliliğinizde eşiniz; size karşı ilgisiz, umursamaz, sevgisiz demek. Bunu kabul edecek misiniz? Böyle bir evlilik size uygun olacak mı?

Bir de 2016’dan beri konun var kaç kez ne kadar mutsuz olduğunu anlatmışsın
Hatta bir konunda hayatına son vermeye karar verdiğini söylemişsin
Böyle bir evlilikte aldatıp aldatmaması önemli mi?
Bırak şu adamı ya
Öyle bir bırak ki sudan çıkmış balığa dönsün
Evet çok ama çok mutsuz oldum. İşte tamam dedim ya bu sefer becerdik oldu bu iş dedim ve bu konu oldu. Evet önemli biz birbirimize hep sadıktık yani ben öyle sanıyordum. Birde ben bıraksam hayatına günlük gülistanlık devam ederki, havada kaparlar birde adamı bu gerçek.

Senin bu kadar üzüleceğini düşünmedim göreceğini de düşünmedim. Asla buluşmadık diyor.

Yani başka kadın olduğunu kendiside kabul ediyor farkında olamdan yada farkında.
Eşiniz baskın basanındır yöntemini uyguluyor. Bir şeyler öğrenmek istiyorsanız inanıyor gibi davranın.
Eşiniz kadına çok uzun uzun mesajlar yazmış buda eşinizin kadına duygularının çok yoğun ve yüksek olduğunu ve aynı zamanda kolay kolay kadından ayrılmayacağını gösteriyor. Takipte kalırsanız mutlaka kanıt bulursunuz. Tabi gerçekten boşanmak istiyorsanız bunu yapın, boşanmak istemiyorsanız yapmayın.

Diyelim aldatmadı peki eşinizin sizi kaybetme korkusu yok. Bu ne demek biliyor musunuz?
Bundan sonra evliliğinizde eşiniz; size karşı ilgisiz, umursamaz, sevgisiz demek. Bunu kabul edecek misiniz? Böyle bir evlilik size uygun olacak mı?
Olmayacak hep geçer dedim. Eskiden çok ilgi gösterdiği zamanlarda vardı hakkını yemiyim ama öyle değil, artık. Beni sanırım en çok üzüp kıran bu zaten ilgi sevgi alaka yok.

Yani başka kadın olduğunu kendiside kabul ediyor farkında olamdan yada farkında.
Eşiniz baskın basınındır yöntemini uyguluyor. Bir şeyler öğrenmek istiyorsanız inanıyor gibi davranın.
Eşiniz kadına çok uzun uzun mesajlar yazmış buda eşinizin kadına duygularının çok yoğun ve yüksek olduğunu ve aynı zamanda kolay kolay kadından ayrılmayacağını gösteriyor. Takipte kalırsanız mutlaka kanıt yakalarsınız. Tabi gerçekten boşanmak istiyorsanız bunu yapın, boşanmak istemiyorsanız yapmayın.
Nasıl yapabilirim peki yani tek bilmek istediğim gerçek aslında. Ama öğrenemiyorum, telefonu şifreli söylemiyor başka nasıl öğrenebilirim.

Nasıl yapabilirim peki yani tek bilmek istediğim gerçek aslında. Ama öğrenemiyorum, telefonu şifreli söylemiyor başka nasıl öğrenebilirim.
Acele etmeyin. Zaten sizin de hemen tası tarağı toplayıp boşanasınız yok. Normal hayata dönmüş gibi yapın o zaten rahatlayıp illaki açık verir.

Back
X