• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok büyük çıkmazdayım hayatımın dönüm noktası olacak belki kararım

Belki de öyle, şimdi dedim olmaz inanmıyorum içim sinmiyor yaptıklarına tamam kararını ver bende yolumu ona göre çizeyim diyor. Yani ikna edeyim inandırayım hiçbiri yok

Eşinizin üslubu iğrenç, takındığı tavır iğrenç ve maalesef sizi çoktan gözden çıkarmış. Onun için üzülmeyi bırakın.

Evet çocuğum var. Çalışıyorum, yurtdışında yaşıyoruz, herkes ten uzakta…
Aldattığına kanaat tam getiremiyorum içime sinmeyen rahatsız edici şeyler var evet doğru. Ama gerçekten aldatma mı bilmiyorum. Ne kafamı toplayabiliyorum, ne de başka birşey yapabiliyorum. Kırgınım hemde çok …
Çok ama çok sordum bilgi ver yakınlığınızı söyle yakın değildik bazen hiç konuşmuyorduk arada haberleşiyorduk diyor. Yazışmalarda hazirana kadar gittim yani temiz 5 ayı var daha eskisini bilmiyorum. Ama okuyamadım.
İçinize sinmeyen şey düşündüğünüz şeyin başınıza gelmiş olması aslında ama ilk aşamada kabul etmek istemiyorsunuz. Adam size açıklama yapma gereği duymuyor, özel şifre koyuyor, ne yazdığını söylemiyor, aranız kötü, çocuk ve alışkanlık olduğu için düzenini bozmak istemiyor. Siz onun hayatında ozne olmadığınız için ilk fırsatta sizi gözden çıkarmış ve aramaya başlamış. Eminim siz aldatmış olsanız buna çok sevinirdi. Çünkü boşanmak için sebebi siz verirdiniz uğraşmak zorunda kalmazdı. Sizin işiniz var mı düzeniniz nasil, eşiniz olmadan yurtdışında hayatınızı idame ettirebilir misiniz? Kendinize odaklanın. Siz bunlara hazırlıklı olun bence bu evliliğin süresi uzun değil zaten bitmis bir ilişki.

Çok büyük çıkmazdayım hayatımın dönüm noktası olacak belki kararım. Biz 13 yıllık evliyiz çok kötü ve iyi günlerimizde oldu tam herşey yoluna girmişti anlaşmazlıklar kavgalar bitmişti ki 2 gün önce eşimin telefonunda şans eseri bir kızla yazışmasını yakaladım. Tam okuyamadım ama çünkü parmak izi ile açılıyor ve şifrelerini bilmiyorum. Anlattı çok kısa öyle bir kadın erkek ilişkimiz olmadı dedi. Ne cinsel ne duygusal. Ama uzun yazılmışlar bana bir mesaj atmazken ona sayfa sayfa yazmış. Aldatmadım diyor. Ben ona inanmak istiyorum ama nasıl emin olucam. Bu arada eşimle daha önce hiç böyle bir konu yada güvensizliğimiz olmadı. Beni ikna etmeye de çalışmadı ben yanlış bişey yapmadım benimle ilgili özeldi diyor anlatmıyor da ne konuştuğunu. Gel yolumuza devam edelim diyor. Ben başka biri ile aynı şeyi yapsam dedim benim yaptıklarımı yapsan hiç sorun yok diyor. Ama bir daha bu şekilde uzun uzun yazışmaya gerek yokmuş senin böyle üzüleceğini bile düşünmedim diyor. Ama yazışmalar gizli idi yani WhatsApp a ona şifre koymuştu. Kafayı yemek üzereyim. Kalbim yangın yeri yalvarırım akıl fikir verin…
Ne dememizi bekliyorsunuz anlamadım açıkçası yuvamı yıkmak istemiyorum diye ortalarda gezinen kadınlara ne denir ki ? Şu olay yaşandı ve siz bu adama güvenebilecekseniz buyrun devam edim

Evet çok ama çok mutsuz oldum. İşte tamam dedim ya bu sefer becerdik oldu bu iş dedim ve bu konu oldu. Evet önemli biz birbirimize hep sadıktık yani ben öyle sanıyordum. Birde ben bıraksam hayatına günlük gülistanlık devam ederki, havada kaparlar birde adamı bu gerçek.
Ayy ne havada kapacaklar ya allahın alamancısını

Olmayacak hep geçer dedim. Eskiden çok ilgi gösterdiği zamanlarda vardı hakkını yemiyim ama öyle değil, artık. Beni sanırım en çok üzüp kıran bu zaten ilgi sevgi alaka yok.
Demek ki evliliğinizde sorunlar var. Eşiniz bunları çözmek yerine başka kadınla meşgul olmuş. Bu kadın avukat olabilir mi? Belki boşanma üzerine fikir almıştır. Mal mülk var ise onları konuşmuş olabilir mi?

Yazışmaların uzunluğunu tarihini vs görebiliyorsun içerik hiç mi okuyamadın? Nedense inandırıcı gelmedi içerikte romantik sözler duygusal ifadeler okudun belki de burada söylemek istemiyorsun
Telefonu uyurken parmak şifresi ile açtım yazışmaların en başından okuyum dedim, başa gittim bir ses kaydı vardı dinleyim derken sesi açacağıma kilit tuşuna bastım elimi kırayım. Sonra tekrar parmak okutmaya çalışırken uyandı tabi aldı. Yazışma hiç okuyamadım bol yazışma gördüm tek.
Acele etmeyin. Zaten sizin de hemen tası tarağı toplayıp boşanasınız yok. Normal hayata dönmüş gibi yapın o zaten rahatlayıp illaki açık verir.
Her telefona mesaj geldiğinde her çaldığında bakıyorum ona da kendime de dar ettim dünyayı. Nasıl dayanıcam nasıl sakin durucam nasıl sabredicem

Seni ikna etmeye bile calismayan adami affetmeye calismak cok aci olsa gerek. Adam aldatiyor bu net, söyledikleri disardan biri olarak okuyunca sacmaliktan ibaret, cocuk kandirir gibi laflar... bile bile affedeceksen et ama aldatmadim lafina inanma. Ha affedersen daha da piskin bir sekilde devam edecek onu da bil

Demek ki evliliğinizde sorunlar var. Eşiniz bunları çözmek yerine başka kadınla meşgul olmuş. Bu kadın avukat olabilir mi? Belki boşanma üzerine fikir almıştır. Mal mülk var ise onları konuşmuş olabilir mi?
İsim soy isimden bulabileceğim bir yol var ise nolur söyleyin tek bildiğim adı soyadı

Evet çok ama çok mutsuz oldum. İşte tamam dedim ya bu sefer becerdik oldu bu iş dedim ve bu konu oldu. Evet önemli biz birbirimize hep sadıktık yani ben öyle sanıyordum. Birde ben bıraksam hayatına günlük gülistanlık devam ederki, havada kaparlar birde adamı bu gerçek.

Eşinizin bilmediğimiz ne gibi özellikleri var? Neden kızlar havada kapansın bu adamı mesela?

Ay kapan kapsin boklu donlarını başkası yıkar. Yurtdışındasin calisiyorsun mis gibi, aranız da çok iyi değilmiş niye karalar bagliyorsun vur tekmeyi gitsin hangi k.lt.kla düşüp kalkıyorsa. İyiydik diyorsun da arkadaşlar bakmış eski konulara yani surekli çocuk için şu için bu için çaba ama olmuyorsa bazen zorlamamak mi lazım acaba? Adam kendini affettirmeye çalışmıyor bile ya

Üzüldüm gerçekten, umarım mutlu olursun

Ortaligi degil gerekiyorsa evliligi yikacaksiniz. Biktirip usandirip tepkilerinizle olayi muhimsizlestiriyorsunuz. Once bir sessiz kalin, dramaya cevirmeden. Bu da hayatin bir gercegi. Psikolojiniz bozulacak dogal olarak. Ve siz ne olursa evliliginizi mutlu devam ettirirsiniz bunu bulacaksiniz. Karar anidir bu. Sakince dersinizki ikna olmadim, bu supheyle yasayamam, bir sure ayri kalalim , sonrasina bakariz. Yada dersiniz ki bu da bana ayni hakki verir, peki bakalim yada delil toplarsiniz ( bu da ortada paylasacak mal mulk ve tazmin edilecek para varsa) ve mahkeme celbi gonderirsiniz. Ben mesela , diger kadin bu dunyadan yok olmazsa evliligimi devam ettiremeyecegime kanaat getirdim ve bosandim :)

Psikolojik destek filan mı alsanız,zira eşiniz sizi sindirmiş gibi. Baksanıza havada kaparlar filan diyorsunuz, sanki eşiniz mükemmel bir insanmış gibi.Eşiniz mükemmel olsa sizi mükemmel yapar diğer bütün kadınlar gözünde hiç olurdu. Boşanmış,çocuklu bir adamın nesi havada kapılabilir ki heleki yurt dışında ve bu zamanda;kendinizi ne kadar yoklukta görüyorsanız artık. Kesinlikle psikilojik-bilinçaltı desteği alın nacizane. Diğer türlü anında kapının önüne koyardınız; ki zaten eşiniz de böyle yapacağınıza emin olduğu için hiç girişmezdi bile.

Belki de öyle, şimdi dedim olmaz inanmıyorum içim sinmiyor yaptıklarına tamam kararını ver bende yolumu ona göre çizeyim diyor. Yani ikna edeyim inandırayım hiçbiri yok
Kesinlikle çok zeki bir adam topu sana atıyo ayrılsan sen ayrılmış olcaksın devam etsen sen affetmiş olcaksın eşin bir kere alttan alıp tamam hata affet özür dilerim dese senin kanıt diye tutturcağının farkında olayı kendi merkezinden uzaklaştırmaya çalışıyor sana yeni düşüncek bir şey vermiş bile ya tamam ta devam bunu düşün buraya nasıl geldiğini düşünme helal olsun zekası çok iyi

Kesinlikle çok zeki bir adam topu sana atıyo ayrılsan sen ayrılmış olcaksın devam etsen sen affetmiş olcaksın eşin bir kere alttan alıp tamam hata affet özür dilerim dese senin kanıt diye tutturcağının farkında olayı kendi merkezinden uzaklaştırmaya çalışıyor sana yeni düşüncek bir şey vermiş bile ya tamam ta devam bunu düşün buraya nasıl geldiğini düşünme helal olsun zekası çok iyi
Ah duygularıma tercüman oldun, evet zeki, şuan evde olayı değil benim verdiğim tepkiyi konuşuyoruz bunu suçlu buluyor yani ne yapmalıyım göbek mi atsaydım

Back
X