çok büyük çıkmazdayım...

karamelli_22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2010
4
0
36
İzmir
Bu siteye daha yeni üye oldum önce biraz takip ettim çok güzel fikir alışverişinde bulunmak benim içinde bişiler sölerseniz çok sevinirim..benim sorunum nişnlımla 7 snelik bir birlikteliğim var 6 sene flört ve 1 senedir nişanlıyız ailem hiç istemdiği halde sadece ben istiorum die kabul ettiler nişanlandık ben nişanlımla tanıştığmda 15 yaşındaydım ve okuodum o sıralr bana direk evlenme teklif etmişti beni çok sevdiğini söyleyerk aylarca peşimden koştu biz çıkmaya başladık snra ben devmslktn dolayı oklu bıraktım çevrem çoktu kendime güvenimde ama nişanlım hayatıma grdkten snra aşırı kıskançlığından dolayı çevremde kimse kalmadı bide okul çevremden dolyı bana güvenmiodu zmnla güvenir die onun istediği gibi davranmaya bşldm snra birgün benimle birlikte olmk istedi ben kabl etmdm tabi ama günlerce ısrar etti ben seni seviyorum nasılolsa evlncz die devam etmk için birlkte olmayı şart koştu ben o sıralr boşlkta oldğm için onu kaybetmyi göze alamdm ve birgün kabul ettm berebr oldk ama düşündğmz şey olmadı(kn glmdi)ve ben o sıra anlamdm farkına vrmdm snra nşnlm br kç gün snra dile gtrdi nasıl olur die ben şok oldm snra bana bşksyla oldu bana sölicksn fln die baskı yptı böle bişi olmadğnı sölesmde inandırmdm defalrca bu yüzden ayrılmaya kalktk ama ayrılmdk en geç 1 hafta snra tekrar brştk nişanda onun baskısıyla oldu konu kapanıo ama 3,5 ay yada 1 sene snra tekrar gündeme gelio hala aynı şeyi düşünüo inandıramıorum inanmıosan ayrılalım diorum onuda kabul etmio ama bana gerçeği sölemedn kesinlikle evlenmicez dio en son 1 hafta önce tekrar tartıştık ben benim cvbım belli sölick bişim yok karar senin dedim ve hala bana güvenmio 7 sene olmasına rağmen beni tek başıma hiç biryere göndermio kimseyle görüşmemi istemio küçük bir çocuğa fazla ilgi gösterym onu bile kıskanıo varsa yoksa o çalışmama kesinlikle karşı çkıo herşeyime karışıo gtceksin gelcksn gibi onun ailesi beni çok seviyor bende onları çok sveiorm ama o ailem onu istemdi ve ailem ona çok çektirdi gerçkten hala istemdkleri içinde ailemle konşmuo buna rağmen benden vazgeçmedi bende ondan tabi ne istesem yapıyr bir dediğimi 2letmio değer verip sahiplenio kendi aileme bile laf söyletmz bana çok sorunlar atlattık beraber beni sevdiğine eminim ama tek sornumuz bu son tartışmamızda ben ayrılalım dedim ertesi günü bişi olmamış gibi konuştu ben aramıza mesafe koydm ayrılmaya meyilli noluo dedi hem şart koyuyo hem ayrılmaya ynaşmıo ayrıldıktan snrasını konuşuoruz ben şöyle hayatıma yön veririm diyrm öle bişi olamaz diyip evlenmektn bahsedio ailelrin bu durumdan haberi yok ailemlede aram hiç iyi değil ve ben ne ypcğmı şaşırdm..bu arada ben 22 nişanlım 32 yaşında..umarım kendimi ifade edblmşmdr..

Bu siteye daha yeni üye oldum önce biraz takip ettim çok güzel fikir alışverişinde bulunmak benim içinde bişiler sölerseniz çok sevinirim..benim sorunum nişnlımla 7 snelik bir birlikteliğim var 6 sene flört ve 1 senedir nişanlıyız ailem hiç istemdiği halde sadece ben istiorum die kabul ettiler nişanlandık ben nişanlımla tanıştığmda 15 yaşındaydım ve okuodum o sıralr bana direk evlenme teklif etmişti beni çok sevdiğini söyleyerk aylarca peşimden koştu biz çıkmaya başladık snra ben devmslktn dolayı oklu bıraktım çevrem çoktu kendime güvenimde ama nişanlım hayatıma grdkten snra aşırı kıskançlığından dolayı çevremde kimse kalmadı bide okul çevremden dolyı bana güvenmiodu zmnla güvenir die onun istediği gibi davranmaya bşldm snra birgün benimle birlikte olmk istedi ben kabl etmdm tabi ama günlerce ısrar etti ben seni seviyorum nasılolsa evlncz die devam etmk için birlkte olmayı şart koştu ben o sıralr boşlkta oldğm için onu kaybetmyi göze alamdm ve birgün kabul ettm berebr oldk ama düşündğmz şey olmadı(kn glmdi)ve ben o sıra anlamdm farkına vrmdm snra nşnlm br kç gün snra dile gtrdi nasıl olur die ben şok oldm snra bana bşksyla oldu bana sölicksn fln die baskı yptı böle bişi olmadğnı sölesmde inandırmdm defalrca bu yüzden ayrılmaya kalktk ama ayrılmdk en geç 1 hafta snra tekrar brştk nişanda onun baskısıyla oldu konu kapanıo ama 3,5 ay yada 1 sene snra tekrar gündeme gelio hala aynı şeyi düşünüo inandıramıorum inanmıosan ayrılalım diorum onuda kabul etmio ama bana gerçeği sölemedn kesinlikle evlenmicez dio en son 1 hafta önce tekrar tartıştık ben benim cvbım belli sölick bişim yok karar senin dedim ve hala bana güvenmio 7 sene olmasına rağmen beni tek başıma hiç biryere göndermio kimseyle görüşmemi istemio küçük bir çocuğa fazla ilgi gösterym onu bile kıskanıo varsa yoksa o çalışmama kesinlikle karşı çkıo herşeyime karışıo gtceksin gelcksn gibi onun ailesi beni çok seviyor bende onları çok sveiorm ama o ailem onu istemdi ve ailem ona çok çektirdi gerçkten hala istemdkleri içinde ailemle konşmuo buna rağmen benden vazgeçmedi bende ondan tabi ne istesem yapıyr bir dediğimi 2letmio değer verip sahiplenio kendi aileme bile laf söyletmz bana çok sorunlar atlattık beraber beni sevdiğine eminim ama tek sornumuz bu son tartışmamızda ben ayrılalım dedim ertesi günü bişi olmamış gibi konuştu ben aramıza mesafe koydm ayrılmaya meyilli noluo dedi hem şart koyuyo hem ayrılmaya ynaşmıo ayrıldıktan snrasını konuşuoruz ben şöyle hayatıma yön veririm diyrm öle bişi olamaz diyip evlenmektn bahsedio ailelrin bu durumdan haberi yok ailemlede aram hiç iyi değil ve ben ne ypcğmı şaşırdm..bu arada ben 22 nişanlım 32 yaşında..umarım kendimi ifade edblmşmdr..

canım bence doktora beraber gidin demekki esnekmiiş seninki orda belli olur nişanlında eger ozamanda kabul etmezse tavrını koy bence

canım bence doktora beraber gidin demekki esnekmiiş seninki orda belli olur nişanlında eger ozamanda kabul etmezse tavrını koy bence

gttik ama ilk zmn değil zaten sorunda bu bana bir kaç gün snra söledi bende bunu bana ilkte söleseydn sana isptlrdm doktora gderdk dedim bunun üstüne o da esnek olblr die düşündü ama snra ben ani bişi yaşadım ve bnun üzerine doktora gttik söledğne göre doktor böle bişi olmadığını sölemiş bu yüzden ısrarla inanmıo bide 7 yıl oldu hem inanmıo hem ayrılmak istemio:(

gttik ama ilk zmn değil zaten sorunda bu bana bir kaç gün snra söledi bende bunu bana ilkte söleseydn sana isptlrdm doktora gderdk dedim bunun üstüne o da esnek olblr die düşündü ama snra ben ani bişi yaşadım ve bnun üzerine doktora gttik söledğne göre doktor böle bişi olmadığını sölemiş bu yüzden ısrarla inanmıo bide 7 yıl oldu hem inanmıo hem ayrılmak istemio:(

doktormu demiş böle bişey olmaz diye bence sana yalan söylüyoresnek olabilir bence sen ona bakma sana birdaha söylerse ya doktora gideriz yada bietr de çünkü bu durumu herzaman sana karsı kullanacaktır bence gec kalmadan ileride basın ağrımadan git kontrol yaptır

Bence buna inanması gerekli canım yoksa evliliğinizde çok sorunlar çıkabilir..başka bir doktora gidin anlat sen birdaha baksın..o hayatında 15 yaşından beri olmasa başka biriyle olmuş der kabullenirdi belki ama benimleyken başkasıylamı oldu şüphesi beynini kemiriyodur..bir an önce daha fazla paranoyak olmaması için netleştir canım...Benim eşim de nişanlıyken birlikte olmak istedi imam nikahı kıyılmıştı nikah günü evimiz tutuldu filan sadece yatak odası vardı benimle birlikte oldu orda ısrarcı davranarak pisikolojik baskı yaptı...sonra evliyiz şimdi diyorki neler var ben çok gördüm arkadaş çevremden diktirip evleniyolar kandırılmak istemezdim öyle kabul ederim belki ama bu çok kötü bir kuşku dedi daha önce olsun istedim habersizken ki senin sadece bana ait olduğunu anlamak için dedi şok yani...erkek beyni farklı çalışıyo

Bence buna inanması gerekli canım yoksa evliliğinizde çok sorunlar çıkabilir..başka bir doktora gidin anlat sen birdaha baksın..o hayatında 15 yaşından beri olmasa başka biriyle olmuş der kabullenirdi belki ama benimleyken başkasıylamı oldu şüphesi beynini kemiriyodur..bir an önce daha fazla paranoyak olmaması için netleştir canım...Benim eşim de nişanlıyken birlikte olmak istedi imam nikahı kıyılmıştı nikah günü evimiz tutuldu filan sadece yatak odası vardı benimle birlikte oldu orda ısrarcı davranarak pisikolojik baskı yaptı...sonra evliyiz şimdi diyorki neler var ben çok gördüm arkadaş çevremden diktirip evleniyolar kandırılmak istemezdim öyle kabul ederim belki ama bu çok kötü bir kuşku dedi daha önce olsun istedim habersizken ki senin sadece bana ait olduğunu anlamak için dedi şok yani...erkek beyni farklı çalışıyo

evet canım bu erkekler kafalar hep farklı çalışır bizde evlenmeden önvce 3 sene kadar cıktık bende güvendim ve beraber oldum ama hayal kırıklıgına ugratmadı çok şükür ama benimde içimde korku vardı ya ayrılırsak diye bende çok duydum bearaber olduktan sonra ayrılan erkekleri herşey yataga atana kadarmış ama herkes aynı değil çok şüküğür şimdi 4 yıllık evliyiz

ilk mesaj ve böyle bir konu.. bilemiyorum yani :82:
neyse fazla söze gerek yok, fstk dediydi dersiniz
181161610096.gif

doktormu demiş böle bişey olmaz diye bence sana yalan söylüyoresnek olabilir bence sen ona bakma sana birdaha söylerse ya doktora gideriz yada bietr de çünkü bu durumu herzaman sana karsı kullanacaktır bence gec kalmadan ileride basın ağrımadan git kontrol yaptır

bende inanmadım doktor sana sölesydi bnde dyardım dedim yemin edio..psikolojimi bozdu.bide nişanlım 1 defa evlenip ayrılmış 3 ay mecbri bir evlilik yapmış..benim arkadşlrmla fln görüşmemi istemio sürekli birilerinin beni ondan ayırcağını düşünüo..ne ypmaya çalıştığnı anlamıorm bu şekilde beni ezmeye çalıştığını düşünüorum artık. ayrılmayı istiorum sunuyorumda ama ayrılırsam çok zor günler geçirceğimide biliyorm çok zor gerçekten..

pardon da ona kanitlamak zorunda misin? ruh hastasi derecede kiskanc bir adam, seninle ya beraber oluruz ya ayriliriz diye baski altina alip beraber olmus, bir de bakire degilsin muamelesi yapiyor sana, ayrilmak istemiyor bi de, oh valla aranizda da 10 yas fark var olgun olacagina tam bir hoduk gibi davraniyor sana. kusura bakma ama boyle sakat iliskiden ve boyle kafa yapisindaki adamdan sana hayir gelmez. evlenince kafana kakmayacak mi zannediyorsun? gozunde daha kiymetli mi olacagini zannediyorsun? sen doktora gitmekle bile ona prim vermissin! sen istedin, sen zorladin, simdi de sen kendi kafa yapindaki varolmayan bir adam yuzunden bana hayati zindan ediyorsun, defol git diyecektin, resti cekecektin! gec kalmissin.
ailene soyle, sana arka ciksinlar, seni korusunlar. 10 sene sonra kafani duvarlara vuruyor olursun, haberin olsun.
zaten sen 15 yasindayken bu adam 25 yasindaymis, seninle ne isi var? gariplik bir kere burada. hadi sen 20 falan olsaydin neyse, ama cocukmussun daha. bu okuz bir de sen istemedigin halde sana kiyiyor, sonra da seni sucluyor. tepene cikarmissin cok fena.
ayrica lutfen dogru duzgun turkce yazalim, hicbir sey anlasilmiyor. iki harf fazla bassan parmaklarin eskimez.

Son düzenleme:
Yok yok yazacak bir şey bulamıyorum ben. Yazıp yazıp siliyorum.

Allah kimseyi böyle cahil ve sorunlu adamlarla karşılaştırmasın. Hem bu insan madem seni seviyor evlenene kadar bekleseymiş beraber olmak için. Her şey baştan yanlış zaten. :19::19:

hakketen 15 yaşında bir kızı kandır sonrada onu bunu yasakla. arkadaşım sen hiç bir şey için mecbur değilsin. gerçekten bu insan hasta 25 yaşında bir erkek 15 yaşında bir kızdan ancak malum sbeten dolayı yakınlık duyar gibime geliyor.

seni saplantı halne getirmiş bence. bu sevgi değil...sen yeni ergenliğe girmiş olacaksın o heycanla kapılmış gitmişsin evlendikten sonra bu adam seni mutlu edemez. sen çocukken seninle zorla birlikte olmuş. ailen sana destek olsun ve bu evlilikten vaz geç.

arkadaşım bir daha okuyorum yok bu adam kesin hasta... olay geçeli kaç sene olmuş... sen evlensen çocuğun olsa bu adam bu çocuk başkasından ders seni vurabilir. bir erkek 15 yaşında birine göz koymuş :S....siz sürekli birlikte mi oldunuz yoksa da durup durup başarısızlığını hazmedemiyor yoksa senden başka kızlarla oluyor kan geliyor da senden gelmeyince mi üstüne geliyor... sağlıklı biri değil.

Son düzenleme:
hakketen 15 yaşında bir kızı kandır sonrada onu bunu yasakla. arkadaşım sen hiç bir şey için mecbur değilsin. gerçekten bu insan hasta 25 yaşında bir erkek 15 yaşında bir kızdan ancak malum sbeten dolayı yakınlık duyar gibime geliyor.

seni saplantı halne getirmiş bence. bu sevgi değil...sen yeni ergenliğe girmiş olacaksın o heycanla kapılmış gitmişsin evlendikten sonra bu adam seni mutlu edemez. sen çocukken seninle zorla birlikte olmuş. ailen sana destek olsun ve bu evlilikten vaz geç.

arkadaşım bir daha okuyorum yok bu adam kesin hasta... olay geçeli kaç sene olmuş... sen evlensen çocuğun olsa bu adam bu çocuk başkasından ders seni vurabilir. bir erkek 15 yaşında birine göz koymuş :S....siz sürekli birlikte mi oldunuz yoksa da durup durup başarısızlığını hazmedemiyor yoksa senden başka kızlarla oluyor kan geliyor da senden gelmeyince mi üstüne geliyor... sağlıklı biri değil.

hayır ilkte daha önce başkasıyla beraber oldun die üstüme geldi ayrıldık snra tekrar böle bir sorun yokmuş gibi peşimden geldi barıştık bir zmn snra tekrar esnek olblr die konuştu bunun üzerine ben ani bişey yaşadım doktora gttik. doktora gitmemizin nedeni başka bişeydi ben muayne oldum snrasında bana ben doktorla konuştum doktor esnek değil die söledi dedi bende böle bişeyi ben neden duymadım dedim.bana sen benim karımsın falan die konuşuo evlilik hazırlığı yapıyoruz ama bazen bu konuyu açıp bana başkasıyla beraber oldun o zmn ndn kn gelmedi doktorda esnek değil dedi die baskı yapıo inanmıosan benim yapcak bişeyim yok ayrılalım diyorum bunuda kabul etmio sevgisini göstercek herşeyi yapıyor normal seven biri gibi(kıskançlığı abartması dışında)başkalarıyla birlikte olduğunu düşünmüorum çünkü öle milletin ahını alck biri değil çok inançlı birisi şüpheli bir hareketinide görmedim sorunumuz bu konuda bana inanmadığı için güven duymuo.ayrılıyorum hem çok üzülüyorum hemde bir kaç gün sürmeden tekrar arıo yanıma gelio bişi olmamış gibi davranıor beni sürekli çelişkiye düşürüyor..inanmadığı için gtmek, sevgisinden dolayı kalmak istiorum.

benim düşüncem değişmez canım bence bu adam takıntılı. seni güzel kandırıyor sen ilk gözünü onunla çamışın aklın aşkına yenik düşmüş. herkesin kendi hayatı ama ailen haklı karşı çıkmakta ve görünen o ki seni saplantı haline getirmiş sanırım sende onu. artık mecburiyetten evleneceksen evlen. başka türlü onu ikna etmeye çalışma koyver gitsin.
canım canını yakmış zorla birlikte olmuş seninle başkasına da yapmıştır. doktor seni alttan mı muayene etti. yoksa nerden bilecek????. araştır bak.. sana yalan söylemiş halen şühpesi geçmemiş. geçmeyecekte aklında takılı kalacak. ne yaparsan yap o şüphe gitmeyecek. sen sağlam olsanda kıskanmaya devam edecek.

bu benim fikrim. inşallah takıntısından değilde sevgisinden dolayıdır. ama netten araştır bak. bunu ancak takıntılı insanlar yapar.

Son düzenleme:
o kadar meraklıysa bir ara oturup araştırsın... her kadında aynı şekilde olmaz o yapı... çeşitleri var... ilk birleşmede olmayabilir o yüzden... zaten bunları yazmam bil anlamsız... kim oluyor da saçmalamaya kalkıyor bu kadar... güvenmiyorsa koşmasın peşinden... hem de beraber olmayı şart koşmuş daha çocuk sayılacak yaştayken sen... ne nedir böyle bir insana bilmemki...

böyle konuları okuyunca sinir oluyorum.Ne muhtaçlığın var,kendini niye bu kadar ezdiriyorsun.Varsın inanmasın.Eğer bu adamla evlenirsen KK'ya gelip daha çok yazarsın buralara,sonu yok bu ilişkinin.Ömür boyu bunu takıntı edecek,kavga çıkaracak,o zaman evli de olacaksınız,her şeyi yapabileceğini düşünecek.Kıskançlığını dememe bile gerek yok sanırım,her şey dozunda güzel.Yol yakınken dön.

Back
X