hanımlar kusura bakmayın böyle bişey için vaktinizi almak istemezzdim ama mecbur kaldım arkadaşlar biz eşimin işi dolayısıyla gurbetteyiz ama aynı zamanda babamın memleketi bura yarın babamın akrabaları gelecek erteleme sansım yok vede yemekli napacam bilmiyorum off azda değil 8-10 kişi gelcekler hele bir çocuk var her eve lazım durdurana ask olsun ev talan olcak yanlış anlamayın misafir sevmeyen biri değilim ama çok zor geliyo asıl sorunum birde yeni hamileyim düşük riskim var eşim bile doğru dürüst yemek ve ev işi yaptırmaz bana napacam ben hanımlar kolay beni çok yormuyacak bi menü yazarmısınız :18:
Eğer düşük riskin olduğunu biliyorlarsa menüyü çok sorun edeceklerini sanmam.
Klasik mercimek çorbası,
Köfte
Pilav yada makarna
zeytinyağlı pırasa
salata
Bunlar herkesin yaptığı şeyler. Çok kasma bence.
Konu basligini okuyunca aklima kotu şeyler geldi.
Kocandan bahsediyorsun sandim
ondan yana bi sıkıntı yok çok şükür
Aman aman gerisi bos
Domates corbasi
Pilav yaninda da tavuk sinitzel yaparsin .
Yoğurlu kabak yada havuç hazirlarsin.
Birde salata .
Gayet iyi olur bence .
Bide milfoyden börek yapabilirsin cayin yanina yada pandispanyayla pasta :)
Bilmediğim varsa tarif veriyim canim :)
çok sağol ya domates corbasında iyi değilim mercimek benim için daha iyi bir seçenek gibi duruyor sinitzelde iyi ama baya kalabalık olcak nasıl yetiştirsem kızartması uzun sürmezmi kavurma geldi aklıma ama onuda çok iyi bilmiyorum şu işten bi anlımın akıyla çıkaydım iyiydi
var ama eşimde yardımcı olacğı için cağımayı düşünmedim tarife bence daha fazla bişeler eklemeyimArkadaslariniz varsa arkadaslarinizi cagirsaniz yardima olmaz mi ki yoksa da
Köfte ,pilav, patates , çorba , salata , kek biraz daha birşeyler ekleyebilirsiniz aslinda internette çok daha kolay şeylerde bulabilirsiniz
Domates daha basit bence ya :)
Kavurma yap o zaman o daha basit :)
Sonrada dibine az su koyup isitirsin :)
Ayrintili tarif verebilirim istersen canim
bence mercimek çorbası
fırında patatesli köfte
pilav
z.yaglı barbunya
salata
kendinize dikkat edin lütfen düşük tehlikeniz varmış
bu arada yemekleri siz yapacaksınızda etrafı kim toparlayacak
var ama eşimde yardımcı olacğı için cağımayı düşünmedim tarife bence daha fazla bişeler eklemeyimdediğiniz gibi nettede var ama güvenemiyorum kek pasta börek netten yaparım ama ne yemek denediysem sonuç hüsrann
bakayım bi çayın yanına olacak seyleri ordan bakarak yapardım ama yemeği denemedim bu arada iyi dilekleriniz için çok sağolun inşallahYouTube de mütevazi lezzetler diye sarisin bi bayan var ben onun tariflerini her yaptigimda fevkalade tutar bi izleyin isterseniz banu atabay mi neydi bayanin adibu arada Rabbim yavrunuzu hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip eder inşaallah
sizide uğrastırdım ama verirseniz çok iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?