çok büyük değil ama...

çok sağolun çok ideal menü gibi geldi bende olsam sarmayı tercih ederdim ama saracak kişi yok hepsi açılır bide uğrastırır beni çok yemek bilen bir insan değilimdir acıkcası

çok sağol sana gelen yasadı insallah zehirlenip gitmezler saka bi yana yemek konusunda çok iyi değilim ama elimden geleni yapcam

çok sağolun çok ideal menü gibi geldi bende olsam sarmayı tercih ederdim ama saracak kişi yok hepsi açılır bide uğrastırır beni çok yemek bilen bir insan değilimdir acıkcası
Çorba yapacaksanız ,
Bildiginiz bir çorbayı yapın nedense ben domates çorbasını misafir davetlerinde biraz risk olarak görüyorum çünkü domates çorbasını herkes sevmiyor ama mercimek çorbasını daha çok seviliyor.

bende öyle düşünüyorum hele benim gibi biri için bayağı bir risk zaten bildiğim en iyi ve tek çorba mercimek kurtarıcımm

ay domates çorbasını benim gibi mi yapıyorsun yoksa? ben geçen haftaya kadar hep domatesi rendeleyip atar, kaynar suyu dökerdim. domatesin çekirdekleri pişmezdi. meğerse kavurmak gerekiyormuş. doğrusunu öğrenip yapınca domates çorbasız geçen zamanlarıma acıdım

nasıl yaptıgımıda hatırlamıyorum ki netten bakaraktı sütten ağzı yanan yogurdu kasıkla yermiş ben mercimeği yapim en iyisi

bende öyle düşünüyorum hele benim gibi biri için bayağı bir risk zaten bildiğim en iyi ve tek çorba mercimek kurtarıcımm

o zaman en azından aç kalmayacaklar
şaka bi yanada burada size verilen yemek adlarının bazılarının yapımı hem kolay hemde pratik
internet tariflerine bakarak yapabilirsin
sarma gerçekten çok güzel olur ama onu yapması çok zahmetli
hemde tek başına

Firinda tepsi kebabi yapabilirsiniz...

Kiyma tüm baharatlar sarimsak sogan yeşİlkirmizi biber iki domates hepsini yoğurup kiymanin yagina gore yag..

Tepsiye seriyorsunuz 2 3 cm olacak sekildeUstune halka halka ince domates ve yesil biber koyup birde salcali su dönüyorsunuz yarim saat sonra hazir

Yanina pilav salata oohh

Yardim isteyecek kişiler varsa cagirin sonuçta sizin sagliginiz herşeyden önemli çok takmayin kendinize dikkat edin..

buzluga börek yap at taze taze cıkarır yedırırsn mısafırlere , salata yap (ptates salatası vs) kısır sonra corba

Domates çorbası için; domates patates soğan ve sarımsağı düdüklünün buharda haşlama ayarında haşlarım.
Rondodan geçirip içine süt kreması (yoksa süt) ve gerekiyorsa az su eklerim. İsteyenler nane, muskat, tuz, karabiber, eritilmiş tereyağ ekleyip karışıtırır. Tekrar kaynayınca kapatırım altını.
Hem basit oluyor hem de kremalı domates çorbası hımmm cafe usulü:)

teşekkür ederim olmassa yardım istiycm zaten tarif de güzel çok saoğlun yardım istiycem kişiyede sorarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…