Çok büyük hata yaptım ona

Duchess12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2011
62
1
36
İstanbul
meraba kızlar. ben biriini deli gibi seviyordum hemde cok.. o beni sevmiyordu sadece değer veriyordu arkadaştık. ve biz ilişkiye girdik bununla ikimiz karar verdik ve istedik. aramız cok iyiydi bana cok iyi davranıyordu. biz konusuyoduk yine öyle aradan 1-2 gün geçti dedi ben aşık oldum. bu arada biz pazar günü yine bulusucaktık. dedim tamam pazar günü bulusucakmıyız dedim. bilmiyorum diyince sinirlendim. dedim görürsün kıza herşeyi anlatıcam vs. dedi seni hayatımdan cıkarıyorum kızada bişey anlatırsan ben seni hiç üzülmediğin kadar üzerim dedi. neysee ertesi gün ben arkadaşıma dedim git okulda o kızı bul herşeyi anlat görsün gününü. sonra bu bana mesaj attı nolur anlatma kız üzülmesin üzüceksen beni üz falan. bende gittim okuluna tartıstık. konustuk dedi ben senin hep yanındayım falan. barıstık.. ama aradan iki gün falan geçti ben dayanamadım arkadaşımın facebook hesabından kızla konustum herşeyi anlattım. bunlar ayrıldılar benim yaptığımı bilmiyor bunu. aradan zaman geçti hiç konusmuyorduk. sonra ben buna oyun oynadım.. hamileyim falan dedim çook korktu inanmakla inanmamanın arasında kaldı emin olamıyodu. annesine sölediğini söledi falan konusuyoduk.. sonra birden mesajlarıma vs cevap vermemeye basladı. arkadaşıma abisini arattırdım oda uzak dursun benim kardeşimden demiş. Şuan çoook kötü aramız. Sevdiğiylede barısmıslar. ama kızla sadece okulda iki tenefüs var öyle 10 dk görüşüyolar. hafta sonlarıda kızı cağırınca gelmiyomus.bişeyler uyduruyomus.. bence sıkar bir süre sonra.. ama ben onla bidaha barısmak istiyorum ya arkadaş olalım fark etmez. ben zamana bıraktım.onun ilk öptüğü kız bile benim herşeyi ilk benle yaşadı.. belki zamana bırakırsam herşey düzelir ne dersinizz?

Ay nediyim şaştım kaldım vallahi....cahillik bu olsa gerek! daha yaşın kaçtır kimbilir...çok çok çok yanlış şeyler yapmışsın...ve daha da yapmaya çalışıyorsun...

arkasim sakami yapiyorsun? Okuduklarima inanamiyorum, yani sen seni sevmeyen bir erkekle iliskiye girdin, ve simdide onun hayatini maf etmeye calisiyorsun. Seni sevmedigini zaten bastan biliyordun, ve sevgili degildiniz iliskiye girerken. Bence oglani rahat birakmalisin, hem suclusun hemde guclu. Onun yaptigi seyin dogru oldugunu soylemiyorum ama senin yaptigin sey yok ama yok igrenc

Yani resmen cocuk oyuncagi olmus hersey.Gercekten diycek bisey bulamiyorum.Bu arada yasin kac gercekten merak ettim?

arkadaşa katılıyorum olayın ele avuca gelir bi yanı yok hala ne düşünceyle istiyosunuz anlamadım bence en iyisi uzak kalmanız ve sizinde artk hayata devam etmeniz bu arada yaş kaç

neye dayanamiyorsun arkadasim? Seni istemigi icinmi, onu elde edemedigin icinmi yoksa yaptiklarinami. Yani hic pisman olmus gibi bir halin yoktu ilk yazdiklarina bakarsak. Allah akil fikir versin herkese, cok ama cok kotu bir durum.

evet dayanamıyorummmm ona yaptıklarm yüzünden vicdan azabı cekiyorm

Canım sen vicdan azabının ne olduğunu bile bilmiyorsun!
Yazdıklarında hiç te öyle bir durum göremedim.
Sen haala zamana bıraksam durum düzelir mi diye soruyorsun.
Durum dediğin ne acaba?

kiz arkadasi oldugu halde sana karsi sadece arkadadca duygulari oldugu halde bide ilisgiye girmissin kusura bakma ama ben bi erkek olsam bende sogardim senden. Hamilelik sacmaliklarindanda vazgec ne gerek var bide kendini rezil ediyosun. Agarbasli mantikli ol biraz

evet dayanamıyorummmm ona yaptıklarm yüzünden vicdan azabı cekiyorm

Ya kizim ona yaptiklarini bi tarafa birak biraz agir olacak belki ama yani senin kendine hicmi saygin yok.Bi bayanin once kendisine saygisi olmali ve boyle seylerde biraz agir olmali yaa cunku sonunda uzulecek olan yine bayanlar oluyo.Yapmayin bunu kendinize Allah askina

haklısınız .. sanırım onu kendime takıntı haline getirmişim .sanki o çok farklı onun gibi biri yok insan dışı gibi geliyor. bundan sonra bidaha asık olmak imkansız gibi geliyor. bidaha asla aynı hataları yapmcam ya

Yani ne diyeyim simdi sana guleyimmi kizayimmiTakinti haline getirdiginin farkindasin ve bundan sonra asik olmak imkansiz gibi diyosun.Bence asktan cok hevesmis gibi geldi yasadigin.Hem daha 18'indesin bu kadar karamsar olma.

Seni sevmeyen bir insanla nasil iliskiye girebilirsin,
. Sevgilisi oldugu halde ve iliskiye girdikten sonra okadar kotu seyler nasil yaptin. Bir kizin gururu olmali. Boyle basit ve ucuz seylerle bir erkeki veya baska bir insani kandiramazsin.

Baska birsey takildi aklima, senin nasil haberin oluyor kizla sadece tenefüste 10 dakika gorustuklerinden ve hafta sonlari kiz onunla beraber olmamak icin birseyler uydurdugunu söyluyormus. Onlari takipmi ediyorsun, ve bir sure sonra SIKAR ne demek yani. senin yaptiginmi dogru olupta bir erkeki bagliyor yani?

hayır bunları konustuğumuz zamanlar cocuk söylemişti.. Hayır benim yaptığım doğru bişey değil öyle olsaydı suan bana bağlanmıs olurdu zaten ama ben ona beni hiç unutamayacaksın dediğim zaman evet sende beni unutamayacaksın demişti. Yani herşeyi ilk benle yaşadığı için unutamaz bence arar yine gibime geliyor. zaten ben artık onu görmemek için yolumu bile değiştirdim hiç bir şekilde konusmuyorum ve görmemeye calısıyorum.

O yaşta bu şekilde yaşanan "ilk"ler travma olarak hatırlanır her iki taraf ta da... Unutulmak istenir... Unutamazsa da "Ne kızlar var, ben daha ergenlik döneminde neredeyse bir kızı hamile bırakıyordum oğlum..." diye erkek muhabbetlerinde böbürlenmek için anlatılır...

O yaşta ergen oğlanı "halatla bağlasan durmaz" ki cinsellik işe yarasın... Çocuğun bilgisayarda indirip izlediği "icraatlerin simulasyonunu" yaşamışsınız, ciddiye almaz, almıyor zaten...

Bir daha ararsa da "ilki unutamadığı için" değil "beraber olacak kız bulamadığında, boşta kaldığı için" olur...

İleride bir kızı olursa sizin bu yaşta yaptıklarınızı yapmasın diye korkusundan kapıya bacaya çıkarmaz, olan o kızcağıza olur...

Gereğince pişmanlık emaresi görmüyorum, her iki tarafın da aileleri adına üzüldüm, diğerlerinin dünyadan haberi yok, konu başlığına dikkat "Çok büyük hata yaptım ona" Günaha girdim, kendime yazık ettim, ayıp ettim, kendim ettim kendim buldum" diyen yok... "Yaptığım doğru değil, öyle olsa bağlanırdı" denmiş, "Yaptığım doğru değil, iğrenç, nasıl bu kadar düşürdüm kendimi" kısmı algılanamamış...

Gençler okuyup ilim irfan sahibi olacaklarına 80li yıllardaki cinsellikle adamın aklını başından alma, hamilelik yalanıyla elinde tutma yollarında... Sonra da "Neden bu hale geldik!" diye hayıflanıyoruz... Millet uzaya, biz yatağa... Beter olacağız, yakındır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…