meraba kızlar. ben biriini deli gibi seviyordum hemde cok.. o beni sevmiyordu sadece değer veriyordu arkadaştık. ve biz ilişkiye girdik bununla ikimiz karar verdik ve istedik. aramız cok iyiydi bana cok iyi davranıyordu. biz konusuyoduk yine öyle aradan 1-2 gün geçti dedi ben aşık oldum. bu arada biz pazar günü yine bulusucaktık. dedim tamam pazar günü bulusucakmıyız dedim. bilmiyorum diyince sinirlendim. dedim görürsün kıza herşeyi anlatıcam vs. dedi seni hayatımdan cıkarıyorum kızada bişey anlatırsan ben seni hiç üzülmediğin kadar üzerim dedi. neysee ertesi gün ben arkadaşıma dedim git okulda o kızı bul herşeyi anlat görsün gününü. sonra bu bana mesaj attı nolur anlatma kız üzülmesin üzüceksen beni üz falan. bende gittim okuluna tartıstık. konustuk dedi ben senin hep yanındayım falan. barıstık.. ama aradan iki gün falan geçti ben dayanamadım arkadaşımın facebook hesabından kızla konustum herşeyi anlattım. bunlar ayrıldılar benim yaptığımı bilmiyor bunu. aradan zaman geçti hiç konusmuyorduk. sonra ben buna oyun oynadım.. hamileyim falan dedim çook korktu inanmakla inanmamanın arasında kaldı emin olamıyodu. annesine sölediğini söledi falan konusuyoduk.. sonra birden mesajlarıma vs cevap vermemeye basladı. arkadaşıma abisini arattırdım oda uzak dursun benim kardeşimden demiş. Şuan çoook kötü aramız. Sevdiğiylede barısmıslar. ama kızla sadece okulda iki tenefüs var öyle 10 dk görüşüyolar. hafta sonlarıda kızı cağırınca gelmiyomus.bişeyler uyduruyomus.. bence sıkar bir süre sonra.. ama ben onla bidaha barısmak istiyorum ya arkadaş olalım fark etmez. ben zamana bıraktım.onun ilk öptüğü kız bile benim herşeyi ilk benle yaşadı.. belki zamana bırakırsam herşey düzelir ne dersinizz?
haklısınız .. sanırım onu kendime takıntı haline getirmişim .sanki o çok farklı onun gibi biri yok insan dışı gibi geliyor. bundan sonra bidaha asık olmak imkansız gibi geliyor. bidaha asla aynı hataları yapmcam ya
evetdayanamıyorummmm ona yaptıklarm yüzünden vicdan azabı cekiyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?