Çok büyük hata yaptım ona

18 yasındaki kızın çevirdiği entrikalara bak ya.. içinde olduğun durumun farkındamısın..seni okutmak için paralanan ailene yazık .. bumu bizim gençliğimiz.. gelecek nesilimiz

Ben senin yasindayken bebek oynuyordum,genclik ne hallere düsmüs yarabbim...cocuk sahibi olmama kararim her gecen gün dahada sabitlesmekte....
umarim bundan sonra daha saglikli adimlar atarsin

İlk olmak önemli değil ki.. mühim olan sonun olmak ... Ya ne yaparsan yap.. sevgi olmaz.. sen sadece yatağa atılmak olursun .. Çok üzgünüm aklını başına alll.....

18 yasında olman sana bunları ypma izni vermiyo bende aynı yastayım vede evliyim

benim dikkatimi son cümlen çekti ben onun ilk öptüğü ve ilk bişeyler yaşadığıyım yazmışsın çocuk için dediğin doğru olabilir ama ben senin durumunu merak ettim?yani seninde mi ilk ilişkindi?

Allaallah insan ne diyeceğini bilemiyor doğrusu.Sinirlerim bozuldu. yaş 18 ve şu okudukalrıma bak.Biran önce kendine çeki düzen ver ve okumaya bak.Bi o yaşlarda üniversiteye girebilecek miyiz giremeyecekmiyiz endişesinde idik.

heyy Allahim yaaa baska isin mi yok ?? Ya sizin gibilerden korkulur, kendiniz mutlu olamadiginiz gibi baskalarini da mutsuz etmek icin elinizden geleni yapiyorsunuz..Onlari üzmek ayirmak icin harcadiginiz zamani biraz kendinize harcayip dogru düzgün düsünseydiniz belki bu durumlarda olmazdiniz..yazik yani...Kizlar entrikada erkekleri gecmis ..

Sen onun ilkisin de O senin ilkin mi bu da önemli ?
Erkekler tecrübe yaşamak için çok düşünmezler ,zaten kaybedeceği birşey de yok şimdi soy bu çocuğu anlamazsın bakir mi değil mi.
Kadınlar; Böyle birşeyi yaşamak için çok düşünmeliller çünkü hep olan kadına olur soyduğun anda anlardın kız mı kadın mı aradaki farkı anlıyor musun?
Kaç dk. sürdü güzelim deydi mi?
Akıl istiyorsun ama yapmadan önce sorsaydın keşke .. Gerçi sen bu durumla alakalı üzülmedin galiba sadece tekrar nasıl bağlarım onu diye soruyorsun.. Durumun çok zor sözün bittiği yerdesin..
Birde cinsellikle erkeği elinde tutabileceğini zannediyorsun bu da çok yanlış. Bir düşün dünya da kaç kadın var kocasını elinde tutamayan halbu ki her dk. cinsellik yaşayabilirler ama demek ki hiç önemi yok...
Yapman gereken hatalarınla yaşamak, olmuşla ölmüşe çağre yok derler ama en azından ders al ve okulunu birtir mesleğini al eline sonra seni böyle kabullenecek bi eş bulursun inşallah..
İlla ki seni seven biri çıkar karşına sonuçta çok gençsin ve belki şu anda hatanı anlayamayacak kadar küçük..
O çocuğa gelince de o da hata etmiş sevmediği biriyle neden birlikte olmuş amacı belli bu yüzden o da hayatın ona uygun gördüğü cezayı çekecek .. Belki birini çok sever ama sevdiği onu sevmeden arzularını gidermek için onunla birlikte olur ve terkeder...

Lütfen oku ve bir meslek edin..

Önce bu konunun oyun olduğunu düşündüm..Aklım gerçek olabileceğini düşünemeyecek kadar durdu bir an.. İnanmak güç geliyor.

''Çok büyük hata yaptım ona'' Kime yaptınız hata ? Kendinize yaptığınız hatanın ! farkında değil misiniz ?

Bir eş bir anne adayısınız siz.. Herşeyden önce onurlu bir hayat sürmek için savaşmak zorunda olan bir İNSANsınız..

Şuan yaşadığınız hayatın, entrikaların, kullanılışınızın, yalanların içinde büyüyerek kendinizden nasıl bir ömür çıkaracaksınız ortaya ?

Siz gerçekten yaşadığınızı mı sanıyorsunuz ?

bakıyorumda gelişme çağındakilerde bir rahatlık,bir vurdumduymazlık,yaşından büyük davranma,herşeyi erkenden yaşama istekleri var.nedir bu furya anlamadım.bazılarında utanmada yok.kız çocuğu böyle olmamalı ya.yetiştirmeden mi,arkadaş çevrelerinden midir anlamadım gitti.herşey yaşında zamanında güzeldir ya.kız çocuğumuz olsun istiyoruz eşimle ama bunları okuyunca tüylerim ürperiyor.

Yapilacak tek sey uzak durmak, sevmis elde etmis oLabilirsin ama keske bukadar iLeriye gitmeden geLeceginide düsünseydin.. ve hakeden biRine kendini acsaYdin... Ama bu dünyanin sonu degiL uzak duR kendine biR yoL ac

karşı taraf sana hiçbirşey hissetmediğini belirttiği halde onunla birlikte olup sonrasındada ondan bişeyler bekleyemezsin

hayat senin hayatın beden senin bedenin neyi ne zaman yaşayacağının kararını elbette sen verirsin ama keşke seni sevmeyen sana değer vermeyen biriyle birlikte olmasaydın bir hatadır yapmışsın ama umarım bundan sonrasında erkeklere kendini bu şekilde sunmazsın ileride pişmanlıklar yaşamamak ve daha fazla hata yapmamak için kendinin değerini bilmeni ve daha mantıklı davranmanı tavsiye ederim sen kendine değer vermezsen kimse sana değer vermez

seni sevmeyen üstelik sevgilisi olan biriyle arkadaştan öte şeyler düşünmen yanlış.
biliyorum bu yaşlarda ilişkiler oyun gibi geliyor heran sevgilisinden ayırabilirim gibi bir his oluyor
ama bana kalırsa bu alışkanlığı edin yoksa ileride karısından ayırmaya çalışan kadınlardan olabilirsin.
beden senin hayat senin istediğini yaşayabilirsin bu konuda eleştirmek bize düşmez bence ama kendine boşuna eziyet çektiriyorsun. seni seven senin de sevdiğin biriyle bunları yaşasan çok daha güzel olmaz mı sence? hem cinselliğini öne sunarak kadınlık gururunu küçültüyorsun.
sana bir abla tavsiyesi bir erkek sana gerçek anlamda değer vermiyorsa ağzınla kuş tutsan bunu sağlayamazsın tam tersi gözünde daha da küçülürsün o yüzden özellikle bu yaşlarda erkeklerin kızları basit mi değil mi diye gözlerinde ayırdıklarını bil ve o kızla çıksa da çıkmasa da sana sevdiği kız gözüyle bakmayacağını bil. kafalarında bir kızın imajı hakkında birşey kanıksandıysa onu değiştiremezsin. o yüzden artık uzaklaşıp kalan gururunu korumaya çalış bence.
ayrıca inan ki bu aşk değil sendeki, hırs. aşk ne demek anladığında dediğimi anlayacaksın.

yazık....
bigün bu yazdıkların sana da çok saçma gelecek hiç merak etme
ve işte o zaman anlayacaksın çok büyük hatanı

yaşın küçük canım, biraz çocukça düşünüyorsun, erkekler cinsellik ile bağlanmaz, hele bu devirde.

erkeğin ilki özel olmaz erkek için. milli olmak gibi bir tabir var. bununla övünür anca. erkeğin özel bulduğu son kadınıdır. sakin ol biraz, öç alma olaylarına girme. görme onu, konuşma, diyalog kurma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…