Çok büyük hata yaptım ona

Allah o çocuğu senden kurtarsın valla akıl işi değil yaptıkların bırak senle barışmayı ben olsam senin yüzüne bakmam ...ne yapmaya çalışıyorsun ?????bunları yapınca eline ne geçti ? iyice gözünden düştüğünün farkındamısın?

kizcagizim sen cok yanlis yoldasin...
hem isteyerek birlikte olduk diyorsun, sonra ona buna anlaticam diye adami tehdit ediyorsun, hamileyim diye oyunlar oynuyorsun vs.
adamin senden ayrilmasi cok normal cunku sen guvenilebilecek biri gibi durmuyorsun(bunu erkek arkadasinla cinsel munasebette bulundun diye soylemiyorum, tehditler oyunlar icin)...
aklini basina al, bu cocugun pesini birak ve abuk sabuk tehdit gibi davranislardan da vazgec ki guvenilir biri olarak gorsun insanlar seni...

ben kıza herşeyi anlattım evet ama sonra barısmaları için cırpınanda benim ve barısmalarını sağlayanda.haklısınız. vede biz iliski yasarken sevgilisi yoktu

18 yaşındasın liseye gidiyorsun ve bırıyle bırlıkte olmussun hemde kız arkadası var sen ona oyunlar oynuyorsun hemde hamıleyım dıye oyyy ben yoruldum sen ne yapmaya calısıyorsun arkadasım oncelıkle kendıne gel sen kendıne yaptıklarına eger dogruysa bu konu

şaşkınlıgımdan ne yazacagımı bılmıyorum...benden 10 yaş kucuksun ve haline üzülüyorum..bence sen cocuga yaptıklarını deıl, kendıne yaptıklarını dusun...ne demek efendım ılıskıye gırdık falan...hıc mı kendıne saygın yok..daha yaşın ne başın ne...benden sana tavsıye...: sen sen ol o girdigin ilişki olayını bir hayalmiş gibi düşün ve asla kımseye soyleme evlenene kadar..yoksa her karsına cıkan erkek senı kullanmak adına senı sevıyorumlar demeye baslayacaktır...yazık etmıssın bu yasta kendıne...dıkkatlı ol lutfen..kendını düşün..

Son düzenleme:
ben kıza herşeyi anlattım evet ama sonra barısmaları için cırpınanda benim ve barısmalarını sağlayanda.haklısınız. vede biz iliski yasarken sevgilisi yoktu

Arkadaşım biri için birşeyler yapacak çırpınacaksan kendin için yap lütfen seni başkaları değil kendin kurtarırsın o çocukla ilgilenmeye devam edersen gözden dahada düşersin yaşın çok genç hayatına devam et derim geleceğinin düşün üniversiteye yönel erkek seni kurtarmaz sensin kendi hayatına yön verecek olan aşk sevgi her yaşta yaşanabilir.Geleceğin için kendinin toparla önüne bak derim.

kusura bakma ama böyle insanlar böyle zihniyetler sadece dizilerde olur sanıyordum yazdıklarını okuyunca çok şaşırdım... unutma bir insanı ayakta tutan gururudur eğer o gurur yoksa herşeyi yapabilir

enteresan..Bu tarz seylerle genelde kızlar tehdıt edılır sen pıre ıcın yorgan yakmıssın..

seni sevmeyen birinin seni sevmesi için yaşadın belkide bu birlikteliği ama bu bile yeterli olmadı bi ilişki kurmanız için, ki çocuk ardından hemen başka birine aşık oldu. bunları üzülmen için söylemiyorum kesinlikle ! doğruları anlatmak burda aslında hepimizin amacı. kendini düzeltebilmene yardımcı olmak, ne kadar çoğumuz fevri ve sert yorumlarda bulunsakta. ve ayrıca olayın içine ailesi bile girmiş ve ondan uzak durmanı söylemişler ilerde bir gün o çocuk seni istese bile ailesi buna kesinlikle karşı çıkacaktır ve zaten çocuğun isteme gibi bi durumu gözükmüyo. benim tavsiyem önce o çocuktan sonrada ailesinden özür dilemendir. belki böylece biraz da olsa değiştiğini, düzgün davranışlarda bulunduğunu görürler ve gözlerinde onursuz, gurursuz, düzenbaz, entrikacı bir kız olarak kalmazsın. özür dilemek de bir erdemdir.

yaşım 18 liseye gidiyorum

:e ben kızım yaaa sana ne dıyeyım kıı bu kadar basitmi hersey sencee bı erkege kendını teslım etmen bu kadar mıı düşünemedın sen yaaaallah sana akıl versın ne dıyeyım bundan sonraa düzgün yasa inşallah

Son düzenleme:
18 yaşında bi genç kızın aklı bu kadar entrikayla meşgul olmamalı
ve bu kadar alçalıcı işe bulaşmamalı diye düşünüyorum
hayatına gidişatına bi çekin düzen ver çok yanlış şeyler bunlar...

Son düzenleme:

annesi biliyomu bilmiyorum ama özür dilicem haklısın. ne deseniz haklısınız biliyorum hakettim. aradan biraz zaman geçmesini beklicem ve özür dilicem. Affeder yada affetmez fark etmez en azından denemiş olurum ve hiç değilse pişman oldumu üzüldümü bilir.

yarın öbür gün nasıl evleniceksiniz yada kocanız olunca nasıl yüzüne bakıcaksınız onuda geçtim sizi sevmeyen biriyle birlikte olmak biraz gururlu olun.önceliklerinizin okul ders ygs falan olması diye düşünüyorumm

18 yaşındasın seni sevmeyen bir delikanlıyla birlkte oluyorsun sonra da sana seni seviyorum diyor hadi yaa neden söylemiş olabilir hiç düşündünmü bunu?

Sen aklını ali cengiz oyunlarına vereceğine yaptığın hatanın farkında ol gencecik yaşta bu tür yanlışlara girme bir daha...

arkadaşım sen zaten sevilmediğini biliyormuşun yani bile bile yapmışın şimdi ne diye paçaların tutuştu geri istiyosun onuki..kendi kuyunu kazmak gibi bişe bu yani..birde şu 'hamileyim! yalanı ne ya:))Allah aşkına bu yaptığın mantıklımı ne geçti eline bi daha bişe olsa acaba sana inanacakmı???ya bu yaşadığın özel şeyi anlaarak nasıl küçük düşürürsün kendini..arkadaşın sana öle çok değer veriyormuş ki bak sana açık açık 'beni üz ama onu değil ' diebilmiş..hayatında gerçekten sni sevecek biriyle yaşasaydın böle .. gibi kalmasaydın keşke ortada..yanlş anlama ama yaptıklarım mide bulandırıcı ve oldukça itici geldin..yanlış anlama diyorum sana hakaret sanma sakın sadece fikrimi paylaştım hepsi o..

sen bu çocuğu sevmiyosun tamamen takıntı saplantı halini almış hatta sırf onu elde edebilmek için cinselliği bile kullanmışsın. yaşın çok küçük çok büyük hatalar yapıyosun farkında olmadan sen bile bile göre göre seni sevmeyen ve sevmeyecek bi erkeğe teslim etmişsin kendini çünkü onu elde edebilmek için yapmıcağın şey yok ama acilen psikolojik yardım al ve o insanlardan uzak dur... olan sana olur hiç kimseye değil

yazıyı okurken çok şaşırdım...

ilk etapta seni sevmeyen biriyle ilişkiye girmene hatta eşin olmayan biriyle bunu yaşamana...
sonrasında bu kişinin zaten kız arkadaşı olmasına
senin onu geri döndürmek için yaptığın oyunlara..
aslında hangisine şaşırmam gerektiğine bile şaşırdım...

sen daha genceciksin...nasıl yaptın böyle bir hatayı???insan sevmediğini bildiği biriyle nasıl birlikte olur?
seni deli gibi sevdiğini bilsen bile nasıl kendini ona teslim ettin?
herşey bu kadar ucuz mu artık?erkekleri bağlamanın yolunun bu olduğunu mu sanıyorsun gerçekten?
eminim erkekleri bağlayacak böyle bir yol olduğunu sana söyleyen yine bir erkektir...

yaptığına pişman olup utanacağına sen kalkmış birde oyunlar, planlar yapıp onları ayırmaya ve çocuğun dünyasını karartmaya yer arıyorsun....bu arada çocukta sütten çıkmış ak kaşık değil tabi ama bu durumda erkeklerin kendini engellemediğini hepimiz biliyoruz...
hata tamamen sende....

acaba teslimiyetin bu kadar basit olmasını, böyle entrikalar çevirmeyi tv de izleyip gerçek hayatta uygulamaya geçsem nasıl olur diye deneyerek.. kendine olan saygını yitirip hayatını mı mahfediyorsun ne dersin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…