Çok büyük hata yaptım:(

Bravooo ben konu buralara çekilsin diye açtım çok güzel oldu bu gerçekten
Aslında yapıştırırdım okkalı cevabıda neyse şimdi.
Bak sevgili Hazalee, konuyu buraya çeken ben değilim. Dikkat edersen yalan söylemekte beis görmeyen bir yaşam formuna ithafen yazdım yorumumu. bu tepkini yalan söylemeyi destekleyen kişiye göstermeliydin. Aksi takdirde "pişmanım" argümanını çürütmüş olursun.
Herneyse... Allah yardımcın olsun.

Ya siz cektiniz demiyorum kimseden destek bekledigim yok durumum için açtım yalan söylemem zaten yanlış o kesin konu lütfen başka yerlere kaymasın tek istediğim buraya yazmak ve fikir almaktı başka amacım yok benim zaten çok üzgünüm tesekkurler

valla onaylamıyorum davranışını sadece seçeneklerini sayıyorum. Her seçenek doğru bir davranış içermez.
1- neden görüşmek zorunda olduğunu açıklamalısın sevgiline sonra sen görüşmemi istemediğin için seni yatıştırmak için öyle söyledim diyecek ve öfkesinin geçmesini bekleyeceksin.
2- sırf sevgilini kazanmak için yalana devam edecek kız gelmedi son anda değişikliği sana bildiremedim kızarsın diye gerçeği söyleyemedim diyeceksin.
3- yalanında ısrar edip kız tuvalletteydi o arada çekmişler kızı getireyim diyip bu şekilde yalan söyleyecek birini bulacaksın.
4- özür dileyip söz veriyorum acil dediği için gittim ama bir daha asla görüşmeyeceğim o arkadaşımla diyip arkadaşını gözden çıkaracaksın sevgilini elinde tutmaya çalışacaksın.
5- kapısına dayanıp diz çökecek hatalıydım diyecek şirinlikler ve tatlı bir şeyle af dileyeceksin. gözyaşlarının da faydası olabilir bu sürece.
6- gidene bay bay gelene hay hay diyeceksin

sağlıklı ilişkiler güven üstüne kurulur bunu da unutmayacaksın.

Dün tekrar mesaj attı 2.secenegi uygulamayı denicem teşekkür ederim cevap için ve yargılamayıp anladığıniz için çok sağolun bidaha asla yapan yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…