- 29 Temmuz 2018
- 27
- 19
- 3
- 26
İyi düşünmelisin bir erkek için arkadaşından vazgeçebilecek misin eğer sevgilinle sonunu göremiyorsan arkadaşlığına yazık etme sevgili bulunur ama arkadaşın olmazsa yalnızsın arkadaşını kabul ettirseydin keşke önceden
Ayrıca yalan söylemek zorunda bırakılmak nedir yahu ?Allah aşkına ne anlatıyorsunuz siz ya??
*Yalancı oluyoruz* ne demek? Yalan söyleyen yalancıdır yahu bu kadar basit. Kimse kimseyi yalancı yapmaz, yalan söylersin ve bunu doğal sunucu yalancı olursun. Olayı ne diye kadın erkek kan davasına çeviriyorsunuz... Yalan söyleyeni hemcinsim diye savunmak en basitinden o ayıpladığın kişiye dönüşmektir. Konu sahibide yalan söylemiş ve yalancı olmuş. Sevgiliside benim bir yalancı ile işim olmaz demiş ki yerden göğe kadar haklıda.
Yalan işin içine girince haklıysan da haksız duruma dusuyorsun zaten. Sorun bence de bir erkekle baş başa buluşman değil, bu olabilir bir şey. Ancak bunu yapacaksan ve sevgilin de bunu dert ediyorsa ya kıskandığından ya da güvenmediğindendir özür dileyerek söylüyorum bunu yanlış anlama. O yüzden keşke arkadaşınla sevgilini tanistirma yoluna gitseydin, yani gittin mi onu da bilmiyorum ama. Bu şekilde sevgilin daha rahat olurdu bence. Ama tabii olayın en başı söylediğin yalan. Ve maalesef buna yapacak bir şey yok. Umarım çözüme kavuşur sorunun ikiniz için de hayırlısı olsunMerhaba ben dün üniversite okuduğum şehre döndüm yaz okulu için erkek arkadaşım burda yaşıyor zaten geldim işte biraz dinlendim.sonra aramın iyi olduğu bir erkek arkadaşım var onunla konuştuk gerçekten iyi arkadaşız çoğu şeyi paylaşırız onunla görüşmeye karar verdik erkek arkadaşıma söyledim ama bu çocukla arkadaş olmamı pek istemiyor o yüzden bi tanede kız gelicek dedim , sevgilimin arkadaşı bizi cafede otururken çekmiş ve ona atmış dünden beri defalarca aradım bana hakaretler etti konuşmaya çalışıyorum anlamıyor çok kötüyüm asla ders çalışamıyorum gitmeni istemiyorum o yüzden uğraşıyorum gel konusalim dedim buz gibi soğudum senden kaçıncı yalanın sana hayatıma alacağım biri gözü ile baktım hatadan iyiki döndüm diyor
Yalan işin içine girince haklıysan da haksız duruma dusuyorsun zaten. Sorun bence de bir erkekle baş başa buluşman değil, bu olabilir bir şey. Ancak bunu yapacaksan ve sevgilin de bunu dert ediyorsa ya kıskandığından ya da güvenmediğindendir özür dileyerek söylüyorum bunu yanlış anlama. O yüzden keşke arkadaşınla sevgilini tanistirma yoluna gitseydin, yani gittin mi onu da bilmiyorum ama. Bu şekilde sevgilin daha rahat olurdu bence. Ama tabii olayın en başı söylediğin yalan. Ve maalesef buna yapacak bir şey yok. Umarım çözüme kavuşur sorunun ikiniz için de hayırlısı olsun
Kendinizi sevgilinizin yerine koyun adam hakli
Ayrıca o kadar arayıp mesaj atmayın boşuna barisacagi varsada barismaz
Vay arkadas derdim. Nasil bir arkadaslik ki gorusme dedigim hakde, bana yalan soyleme pahasina gitmis gorusmus derdim ve bende sevgiliniz gibi yapar sizden ayrilirdim. Bosuna aglamayin. Kendiniz etmis kendiniz bulmussunuz.
Ha baska acidan da ben boyle kimle gorustugume karisan bi adamla sevgili olmazdim o ayri...
Sevgili icin arkadastan vazgecilmez. Arkadas icin sevgiliden vazgecilir. Bence budur. Ama illa kinlenmeye gerek yok. Zamaninda guzelce konusup ikna edebilirdiniz. Artik bunun bir adim otesi su: Olurda affetmeye karar verirse der ki birlikte olacaksak o asla olmayacak hayatinda diyecek. Tercih sizin.O çocuğun hayatimdan çıkmasını istiyor
Sevgili icin arkadastan vazgecilmez. Arkadas icin sevgiliden vazgecilir. Bence budur. Ama illa kinlenmeye gerek yok. Zamaninda guzelce konusup ikna edebilirdiniz. Artik bunun bir adim otesi su: Olurda affetmeye karar verirse der ki birlikte olacaksak o asla olmayacak hayatinda diyecek. Tercih sizin.
Ilk mesaji guncelleyin isterseniz ya da bu konuyu kapattirip tekrar konu acinEvet bana mesaj attı zaten bunu yazmis yeni bir konu açtım gelişmeler için ama oraya yorum gelmedi maalesef o olduğu sürece ben yokum dedi
O şehre dönüyorsunuz ve daha sevgilinizle bile görüşmeden çocukla görüşüyorsunuz peki neden? telefonda konuşmuşsunuz zaten buluşmak niye ki.ya da sevgilini de çağırsaydın. Yalan söylemişsin bir de yani şöyle düşün sevgilin normal bir kız arkadaşı bile olsa gidip görüşse ve tepki vereceksin diye yanımda başka erkek arkadaşımda olacak dese ama olmadığını öğrenseniz hoş karşılar mısınız? bakın arkadaşı görmüş.yanlış anlamış bile
Da işte gelde bunu anlat... Bunu iddia eden vatandaş bide üstüne büyük büyük puntolarla cevap yazmış :) bu bağırarak konuşuyor demektir yazı dilinde. Anlayacağın klasik suçlu psikolojisi, kabahatli olan bağırır :)Ayrıca yalan söylemek zorunda bırakılmak nedir yahu ?
“ Seni yalan söylemek zorunda bırakmış “
Kimse beni yalan söylemek zorunda bırakamaz...
Da işte gelde bunu anlat... Bunu iddia eden vatandaş bide üstüne büyük büyük puntolarla cevap yazmış :) bu bağırarak konuşuyor demektir yazı dilinde. Anlayacağın klasik suçlu psikolojisi, kabahatli olan bağırır :)
Oysaki astrofizik değilki olay üstünde tartışasın... İki kere iki dört eder kadar basit ve nettir bu, yalan söyleyen yalancı olur. Ve dediğiniz gibi kimse kimseyi yalan söylemek zorunda bırakmaz, yalan söylemeyi sen seçersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?