Çok büyük hata yaptım:(

Bende üniversite okuyorum ve benimde bir sevgilim var. Erkek bir arkadaşın ile buluşman hata değil elbette ama ben bir başıma başka bir erkekle buluşmam. ( Bu benim tercihim). Doğrusu başka bir erkekle çok samimi de olmuyorum (bu yine benim tercihim ve aksi bir durumu yanlış buluyor değilim). Ilişkinin güven istediğini düşünüyorum yalan söylemeseydiniz keşke.
Gerçekten doğru kişi olduğuna inanıyorsanız eğer samimi bir şekilde özür dileyin hala oradayken. Aramak yerine yanına gidin mesela.
Kişinin yaptıklarından pişman olması çok kötü değildir ama yapmadıklarından pişman olması çok kötüdür bir şeylere geç kalınmışlık vardır çünkü.
Mutlu olun.

Adam haklı
Yanlış anlama, bir erkekle yalnız görüştüğün için değil, ben sevgilim varken kaç tane erkek turist gezdiririm-elin oğluyla adalarda bisiklete falan binerim. Asla ses etmez, keyifli gün gecirdigim için mutlu olurlar. Sen istediğin ile görüşürsün
AMA
Yanımda şu da var diye yalan söyleme lüksün yok.
Yapacağın şey hatandan ders almak ve sonraki ilişkilerinde aynı hatayı yapmamak.
Daha çok toysun, eğer her iliskinden ders alırsan bir süre sonra daha mutlu ilişkiler yaşamaya baslarsin.
Adama da ne desen boş, sana olan güveni gitmiş. Kendi farketse yine neyse ama arkadaşı atmış fotoğrafı, yani ona göre 'yedi duvel' duyduktan sonra daha sizinle görünmeyi göze alamaz.
Yurtta bir kız arkadaşımın da başına gelmişti. Ama gercekten ikinci çocukla da gönül ilişkisi vardı. Ama sonuna kadar inkar etti sevgilisine. Sözler,yeminler,vaatler... Bir yalvarmadigi kaldı diyeceğim ama onu bile yaptı.
Adam barışmayi kabul etti. Ama sanırım rövanş olarak düşünmüş ki o da kızı aldattı. Kız ağzını açıp bir kelime söyleyemedi. Zaten salak da bir kızdı :)
İlişkisine devam etti.
Yani sizinki de devam etse bence böyle devam eder. Ya da adam yaz boyu etinden sütünden istifade Edip memlekete gidince seni terkeder.
Bosver, devam etse de eskisi gibi olması imkansız. Evlensen bile başına kalkılır.
Ayrıl daha iyi.
20 yaş en güzel yaşlardan. Birkaç sene sonra hatırlamayacagin adam için üzülmene degmez

Size özelden yazıyorum

İşin içinde yalan olunca haksız oluyorsun maalesef aynı şey bana yapılsa ," neden onunla buluşmak için bana yalan söyledi , bunu gerektirecek kadar önemli olan ne ,??"" Derdim

Ayrıca yalan söylemek zorunda bırakılmak nedir yahu ?
“ Seni yalan söylemek zorunda bırakmış “
Kimse beni yalan söylemek zorunda bırakamaz...

Yalan işin içine girince haklıysan da haksız duruma dusuyorsun zaten. Sorun bence de bir erkekle baş başa buluşman değil, bu olabilir bir şey. Ancak bunu yapacaksan ve sevgilin de bunu dert ediyorsa ya kıskandığından ya da güvenmediğindendir özür dileyerek söylüyorum bunu yanlış anlama. O yüzden keşke arkadaşınla sevgilini tanistirma yoluna gitseydin, yani gittin mi onu da bilmiyorum ama. Bu şekilde sevgilin daha rahat olurdu bence. Ama tabii olayın en başı söylediğin yalan. Ve maalesef buna yapacak bir şey yok. Umarım çözüme kavuşur sorunun ikiniz için de hayırlısı olsun

Gelişmeleri yeni açtığım konuda yazdım lakin oraya hic yorum gelmedi

Kendinizi sevgilinizin yerine koyun adam hakli
Ayrıca o kadar arayıp mesaj atmayın boşuna barisacagi varsada barismaz

Vay arkadas derdim. Nasil bir arkadaslik ki gorusme dedigim hakde, bana yalan soyleme pahasina gitmis gorusmus derdim ve bende sevgiliniz gibi yapar sizden ayrilirdim. Bosuna aglamayin. Kendiniz etmis kendiniz bulmussunuz.

Ha baska acidan da ben boyle kimle gorustugume karisan bi adamla sevgili olmazdim o ayri...

O çocuğun hayatimdan çıkmasını istiyor

O çocuğun hayatimdan çıkmasını istiyor
Sevgili icin arkadastan vazgecilmez. Arkadas icin sevgiliden vazgecilir. Bence budur. Ama illa kinlenmeye gerek yok. Zamaninda guzelce konusup ikna edebilirdiniz. Artik bunun bir adim otesi su: Olurda affetmeye karar verirse der ki birlikte olacaksak o asla olmayacak hayatinda diyecek. Tercih sizin.

Evet bana mesaj attı zaten bunu yazmis yeni bir konu açtım gelişmeler için ama oraya yorum gelmedi maalesef o olduğu sürece ben yokum dedi

Çok da iyi yapmış, eğer evlilik düşünülen ciddi bir ilişki ise arkadaşınızdan vazgeçmeniz gerekir. Yok vazgeçemiyorsan ki öyle gözüküyor sevgilin dibine kadar haklı ben olsam bende cevap vermem.

O şehre dönüyorsunuz ve daha sevgilinizle bile görüşmeden çocukla görüşüyorsunuz peki neden? telefonda konuşmuşsunuz zaten buluşmak niye ki.ya da sevgilini de çağırsaydın. Yalan söylemişsin bir de yani şöyle düşün sevgilin normal bir kız arkadaşı bile olsa gidip görüşse ve tepki vereceksin diye yanımda başka erkek arkadaşımda olacak dese ama olmadığını öğrenseniz hoş karşılar mısınız? bakın arkadaşı görmüş.yanlış anlamış bile

Yalan söylemeden önce düşünecektiniz bunu .
Benim sevgilim aynısını yapsa bende ayrılırdım .

Dün bana mesaj attı konuştuk o çocuğu hayatından çıkar diyor bende beni aramasını istedim çok yorgunum uyucam hıc tadım yok yazmis aramadı bugün de kafayı yemek üzereyim böyle yasayaniyorum ne yapiyim ben

Ayrıca yalan söylemek zorunda bırakılmak nedir yahu ?
“ Seni yalan söylemek zorunda bırakmış “
Kimse beni yalan söylemek zorunda bırakamaz...
Da işte gelde bunu anlat... Bunu iddia eden vatandaş bide üstüne büyük büyük puntolarla cevap yazmış :) bu bağırarak konuşuyor demektir yazı dilinde. Anlayacağın klasik suçlu psikolojisi, kabahatli olan bağırır :)
Oysaki astrofizik değilki olay üstünde tartışasın... İki kere iki dört eder kadar basit ve nettir bu, yalan söyleyen yalancı olur. Ve dediğiniz gibi kimse kimseyi yalan söylemek zorunda bırakmaz, yalan söylemeyi sen seçersin.

Bravooo ben konu buralara çekilsin diye açtım çok güzel oldu bu gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…