Çok büyük hata yaptım:(

hazalee98

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2018
1.227
1.042
133
27
Merhaba ben dün üniversite okuduğum şehre döndüm yaz okulu için erkek arkadaşım burda yaşıyor zaten geldim işte biraz dinlendim.sonra aramın iyi olduğu bir erkek arkadaşım var onunla konuştuk gerçekten iyi arkadaşız çoğu şeyi paylaşırız onunla görüşmeye karar verdik erkek arkadaşıma söyledim ama bu çocukla arkadaş olmamı pek istemiyor o yüzden bi tanede kız gelicek dedim , sevgilimin arkadaşı bizi cafede otururken çekmiş ve ona atmış dünden beri defalarca aradım bana hakaretler etti konuşmaya çalışıyorum anlamıyor çok kötüyüm asla ders çalışamıyorum gitmeni istemiyorum o yüzden uğraşıyorum gel konusalim dedim buz gibi soğudum senden kaçıncı yalanın sana hayatıma alacağım biri gözü ile baktım hatadan iyiki döndüm diyor

Ne yapabilirim bir sürü mesaj yazdım defalarca aradim

Size yalan konuşulsa tepkiniz ne olurdu ? hoşunuza gitmeyen bir kızla görüşmesini istemezseniz ve yine de görüşse aldatılmış hissetmez misiniz? Birazcık zaman verin sürekli arayıp darlamayın üzerine çok giderseniz ters etki yapar

KENDİNE BU KADAR DERT ETME ARKSADAŞIM... erkek milleti kesin gözü dışardaydı ki pes etti seven insan herzman göz yumar her defasında değil elbette ama gine konuşmaya bılırdı bı sure bırden kestırıp atması cok yanlıs ve nedense erkekler kız arkadası olsa bulussa çekınmezler bız kızlar hep bu konuda yalancı oluruz acaba neden yanı???erkek mılletıne guvenmıyoruz ama onların bıze olan guven tek harekette yıkılıyo bayanların erkek arkadasları olamaz ama erkeklerın olur sen uzulme derslerıne odaklan ..

Kendimi durduramıyorum sürekli mesaj atıp darliyorum

Yalan soylediniz sanirim kiz arkadasiniz gelmeyecekti. Erkek arkadasinizin guveni sarsilir tabi. Yalan soylemeyip bulusmakta israrci olsaydiniz bu kadar tepki gostermezdi

Canım şuan senin çaresizliğini çok iyi anlıyorum. Mesaj atmaya devam et ama boğmadan. Yavaş yavaş azalt mesajlarını sen çok attıkca o kendini geri çekecek. Lütfen kendine hakim ol ve mesajları azalt.

Bu olayda erkek arkadaşın doğru olanı yapmış.
Diğer hatalarını, huylarını bilemem ama bu konuda haklı.
Böylesi bir yalan söylemek bir ilişkiyi temelinden sarsar. Güven sıfıra iner.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…