cok büyük hata yaptım

arkadaslar diyorsunuzki 4ayda ask olmaz asklar 1dkda da olur ask bu değilmidir zaten iilk gördüğünde olursun oda eşiyle mutsuzmus bende arkadasın da dediği gibi ikimizde mutsuz olduğumz için belkide böyle bşy oldu hatalıyım kabul ediyorum ama oldu bikere

Arkadaşım cocukları olmuyo, hangi çocukları düşünsün?

E peki şimdi?

Karısı boşayacak, cocuklarını mı terkedecek internetten tanıştığı evli ve sorumsuz bir kadın icin

Yuva yıkanın yuvası olmaz der atalarımız. Elbet bir gün bu aşalık davranışınızın bedelini ödersiniz. Dua edin öte tarafa kalmasın zira orada ceza daha çetin. Allah affetsin dicem ama sizin bu yandan bi sıkıntıda bile olmadığınız aşikar. Ne diyeyim bilemedim şoktayım toplum ahlakı ne kadar düşüyor git gide çok üzücü

ilk gönce msn mi vermedim dedin,
sonra msn de resimlerimizi gördük markette karşılaştık dedin ki ( o resimlerden tanıdınız heralde birbirinizi )
sonrada markette denk geldikten sora verdim dedinn.

3 bilinmeyen li denklemmm.

hoş sonuç ne olursa olsun, yaptığın iş değil. Heleki sende evlisin adamda. Burda eşleri tarafından aldatılan arkadaşlara destek olupr diğer hemcinslerimize ağzımıza geleni söylüyoruz. Onlardan ne farkın kaldı sölesene ??

1dk.da aşk edebiyatını ergenler yapıyor

evet tanısıyorduk tam olarak değil ama ikizmizde birbirmizi biliyorduk eşimin calıstığı yerden dolayı bende calısmıstım orda bizi tanıyor markette karsılastık karsılastıkdan sonra msn verdk telefonlarmızı verdk ailecek kahve içtik ozman daha böyle bişey hissetmemiştm daha sonra msnden yazmaya basladım seni seviyorum asık oldum falan diye

Cümlelerin çelişkili bişeyleri yanlış anlatıyosun arkadaşım. bunca kişinin gözünden kaçmaz.

Son düzenleme:

bilinmeyen denklem değil yanlıs yazmıs olabilirm

Diğer eşler için ne kadar kırıcı bi durum

Son düzenleme:

Hımm sen yazdın yani "seni seviyorum aşığım" diye. Halbuki konunda onun sana yazdığını söylemiştin.

ben seni suçlu bulmuyorum canm eşin seninle ilgilenseydi çocuk meselesinden huzurunuz bozulmasaydı bunlar olmayacaktı.senin o adama ilgin olduğunu düşünmüyorum bi anlık boşluk bence sakın dewam ettirme görüşmelerini öyle bi insandan kimseye hayır gelmez...

Kocasınun mutsuz olmaya dertlenmeye hakkı yok mu? Ne yapmış dövmüş mü sövmüş mü rızkını kumarda mı harcamış?

Aldatılmayı ne haklı gösterir?

kırıcı yorum yapmayın demişsin de bu yaptığına kırıcı olmayan bir yorum yapmak mümkün mü sence?
tamam senin istediğin gibi kırıcı olmayalım
bu adam hayatta çoluğunu çocuğunu senin için bırakmaz, madem gönlün kaydı gez toz hatta ileriye git sonra adam sıkılınca şutu çeksin.Hatta yanlışlıkla hamile bile kal. Bir şekilde de bu yaptıkların ortaya çıkacak nasıl olsa rezil rüsva ol millete . O erkektir yapar ona bi şey olmaz sen beş paralık olursun. Kucağında gayr meşru çocukla ortalarda gezersin

kusura bakma ama bu mesajı bir uyarı olarak yazdım.
Aklını başına topla arkadaşım daha 24 yaşındasın kendi hayatını kendi elinle mahvetme.

o zaman kocalarımız ilgisizleşinde boşluğa düşüp gidip bizde başkalarının kocalarıyla gizli saklı flörtleşelim sonrada vicdanımızı rahatlatmak için benim değil ilgisiz kocanın suçu diyelimm ........ olacak iş değil.

Çok fena küfür edesim geldi kusura bakmayın.
Bir kere yalan söylüyorsunuz siz.
Bu ortada.
2 tane günahsız var eşin ve adamın karısı.
Ağzıma geleni sayardım da ..
Neyse neyse..

bak guzel kardesim mutsuz bir evliliginin olmasi yanlis seylere suruklemesın seni..debelendigin kuyuda daha dibe batarsın...yuva mı yıkıcan simdi Allah sana gostermez mi... mutsuz bır ewlılıgın varsa ayrıl sonra ne yaparsan yap ama evli barkli adamlarla deil...

markette den k geldkden sonra vaerdm
boyle bıle olsa gördükten sorna bıle bıel vermen daha büyük hata bence

benimde bazen feminist damarlarım kabarır hep erkeklere sayarım eşimde der o savundugun hemcinslerin ıcınde ne ahlaksızları var bu iş tek erkekle olmuyor der hak verırım kı dogruymus yani birde arkadas masum göstermeye calısyor kendını bende mutsuzdum o da mutsuz diye ısın ılgınc tarafı aılecek tanısıp oturmaya gıtmelrı hıc mı vıcdanınız sızlamadı eşlerinizin yanında anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…