cok büyük hata yaptım

evinde huzuru olmayan eşiyle problemleri olan hayatından memnun olmayan kendini boşlukta hisseden kadınlar genelde böyle maceralara atılır...
kınamak bana düşmez yaşadıkların zordur eminim durumuna baktığım zaman normal olmasada bi sığınma duygusuna kapılmışsın...
üzüldüm senin adına...
ama bak adamın eşi bile seni denemiş mesaj atmış...
demekki açık vermişsiniz biyerlerden...
çok çok yazık adamın eşine ve çocuklarına...
sana gelince bence en mantıklısı bu adamı hayatından tamamen çıkartman...
yada madem o boşanıyo sende mutsuzsun eşini daha fazla aptal yerine koyma derim ben....
hem boşanırsa adam dahada rahat olur ve sen bunun önünü alamaz hale gelirsin...
bu sefer olay eşine yansır...
bi düşünsene sonrasını.....
allah yardım etsin dilerim kendin için hayırlı olanı yaparsın
mutluluklar

evinde huzuru olmayan eşiyle problemleri olan hayatından memnun olmayan kendini boşlukta hisseden kadınlar genelde böyle maceralara atılır...
kınamak bana düşmez yaşadıkların zordur eminim durumuna baktığım zaman normal olmasada bi sığınma duygusuna kapılmışsın...
üzüldüm senin adına...
ama bak adamın eşi bile seni denemiş mesaj atmış...
demekki açık vermişsiniz biyerlerden...
çok çok yazık adamın eşine ve çocuklarına...
sana gelince bence en mantıklısı bu adamı hayatından tamamen çıkartman...
yada madem o boşanıyo sende mutsuzsun eşini daha fazla aptal yerine koyma derim ben....
hem boşanırsa adam dahada rahat olur ve sen bunun önünü alamaz hale gelirsin...
bu sefer olay eşine yansır...
bi düşünsene sonrasını.....
allah yardım etsin dilerim kendin için hayırlı olanı yaparsın
mutluluklar

BİRKERE PİŞMAN DEĞİL Kİ YAPTIĞINDAN ÖYLE OLSA ADAMIN YOLUNU BEKLEYİP PENCEREDE ÖZLEDİM GALİBA DEMEZ.

Gayet memnun bence, inşaallah eşiniz öğrenir o adamla karısıyla arasını düzeltir sizinde rezil olduğunuz yanınıza kar kalır boşanacaksa biri bu siz olmalısınız eşiniz bari sizden kurtulmuş olur... O adamın 2 çocugu var hiç mi utanmıyorsunuz birinin yuvasını yıkmaya.

Kırıcı olmayın demişsiniz ama ne yapalım madalya mı takalım?????

BİRKERE PİŞMAN DEĞİL Kİ YAPTIĞINDAN ÖYLE OLSA ADAMIN YOLUNU BEKLEYİP PENCEREDE ÖZLEDİM GALİBA DEMEZ.

Gayet memnun bence, inşaallah eşiniz öğrenir o adamla karısıyla arasını düzeltir sizinde rezil olduğunuz yanınıza kar kalır boşanacaksa biri bu siz olmalısınız eşiniz bari sizden kurtulmuş olur... O adamın 2 çocugu var hiç mi utanmıyorsunuz birinin yuvasını yıkmaya.

Kırıcı olmayın demişsiniz ama ne yapalım madalya mı takalım?????

Konu sahibi ne kadarda cesursun ben korkardım ! Karşındaki erkek yalancı, eşini sevmiyorsan boşan,ne gerek var maceraya kendi kendini üzecek işlere girişmem aslında depresyonda olduğuna işaret, aklın karışmış

Bu tip etik olmayan,toplumca ahlak dışı olarak nitelenen,yasak aşklar,üçüncü kişiler içerikli konular tarafsız gözlemlenemeyeceği için konu yorumlara kapatılmıştır.
Forumda bu tür konular açmak yasaktır,bilginize.

Deyip bu konunun kapatılması gerekmiyor mu onu anlamadım ben

peki bizden ne konuda fikir istiyorsunuz?
onu anlamadım yaptığınız yanlış ama hala kabul etmiyorsunuz...
ilk görüşte aşk filan...
nedir bu....
her şeyi geçtim 2 çocuk babasız mı kalsın ilk görüşte aşık oldunuz diye....
eşinin ne suçu var...
o zaman erkeklerde aldatmaya buldukları kılıflarda haklı mı?
Aldatmak yapılabilecek en çirkin şey...
ve bu çirkinliğe aşk diye kılıf bulunması aşkı ne hale getiriyor?
yazık.......
ve bu yorumlar emin olun kırıcı değil...
kendimizi tutarak yazıyoruz...

Son düzenleme:
işte hep cinayetler bu yüzden çıkıyor.kocan duysa resmen cinnet geçirir.yazık kocana ve o adamın karısına üzüldüm.olan onlara oluyor.sana bişey olduğu yok kendi alemindesin pişmanda değilsin

yazdıklarımda harf veya kelime hatası olabilir yalan söylemiyorum aynen anlattığım gibi hersey elin vurdumu kırdımı diyorsunz evet dayakda var

Birde çocugumuz olmuyor falan demiş yaa her işte bir hayır var dedikleri bu olsa gerek bir tanede çocuk burada olsaymış o da arada ziyan olacakmış yazık çok yazık

yazdıklarımda harf veya kelime hatası olabilir yalan söylemiyorum aynen anlattığım gibi hersey elin vurdumu kırdımı diyorsunz evet dayakda var

ya bunun kılıfı bu olamaz ne yaparsa yapsın, kaldıramıyorsanız boşanacaksınız....
aldattım haklıyım olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…