cok büyük hata yaptım

eşleri de tanıştırmışsınız
birbirinizi nereden tanıdığınızı söylediniz? okey oynarken tanıştığınızı söylediniz mi?

kac defa bosanma davası acmıslar ama kadın bosanmamıs adam zengin okadar parayı bırakmamıs

yazdıklarımda harf veya kelime hatası olabilir yalan söylemiyorum aynen anlattığım gibi hersey elin vurdumu kırdımı diyorsunz evet dayakda var

Eşinin haksızlığı seni haklı mı yapar? Yanlış yapıyosun, madem eşin şiddet uyguluyordu o zaman boşanıcaksın öyle bişeyler yaşıyacaksın.

yazdıklarımda harf veya kelime hatası olabilir yalan söylemiyorum aynen anlattığım gibi hersey elin vurdumu kırdımı diyorsunz evet dayakda var

Arkadaşım yaşadığınız hicbir şey ALDATILMA yı masum göstermez. Boşasaydın madem. Bu kadar basit mi yahu?

Dayk vardı aldattım.

Kavga ediyorduk aldattım.

tabi canım konu ilerledikçe dayaktan da bahsedeceksin küfürden de, hatta adamın karısını da kötüleyeceksin.

yakında pişmanım başım dertte diye konu açarsın artık..

kac defa bosanma davası acmıslar ama kadın bosanmamıs adam zengin okadar parayı bırakmamıs

Karşı taraf boşanırsa sizde mi boşanacaksınız ?
Anlamadım ben ne konuda yardım istiyorsunuz ?
Eğer boşanayım,bu adamla evleneyim diye düşünüyorsanız silin bu fikri aklınızdan bi süre sonrada chatten birini bulur bu adam
Yada birbirinize nasıl güveneceksiniz ?

eşim duysa cok üzzülür evet gercekten üzülür ama kimse duymayacak bidaha görüşmeyeceğiz

Konu sahibi bir daha görüşmeyecekmiş . Kendisine inanıp, hatalar insana mahsustur, bir daha olmasın deyip konuyu kapatalım ki burada ne siz birbirinize girin ne de biz kötü insanlar olalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…