• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok büyük hayvanlık yaptım :(

Özür dile sarıl boynuna üzme bu adamı hemen al eniştemin gönlünü :)

Sonuç olarak mecbur :/
Sen bi özür mesaji at, iki tatli söz veeee mutlu son :KK68:

Yapıcam kızlar Ama çok hassas kendisi bi kırıldı mı sanki derin bi kuyuya düşmüş gibi oluyor Susuyor konuşmuyor En az bir gün küsecek kesin Özür mesajıma bile sonra cevap verir eminim :(

Markalı bişey mağazadan Geri alırlar O vermeyi kabul etmezse ben alıp geri vericem olmaz öyle

Markalı mağaza da olsa ayıplı, kusurlu mal olmadıkça geri almazlar. Vazgeçtim, karar değiştirdim diye iade sebebi olmaz. Bir yerinde bir hata olursa o zaman alırlar.

Hem geri verirseniz daha çok kırmış olursunuz sevgilinizi bence.

Ben olsam kırılırım aldığım hediye geri iade edilmek istenirse.

Yapıcam kızlar Ama çok hassas kendisi bi kırıldı mı sanki derin bi kuyuya düşmüş gibi oluyor Susuyor konuşmuyor En az bir gün küsecek kesin Özür mesajıma bile sonra cevap verir eminim :KK43:
Olsun en azindan umursamiyor diye dusunmez:KK52: Hep mi biz trip atcaz azicikta onlar atsin :))

Markalı mağaza da olsa ayıplı, kusurlu mal olmadıkça geri almazlar. Vazgeçtim, karar değiştirdim diye iade sebebi olmaz. Bir yerinde bir hata olursa o zaman alırlar.

Hem geri verirseniz daha çok kırmış olursunuz sevgilinizi bence.

Ben olsam kırılırım aldığım hediye geri iade edilmek istenirse.
Ona yük olmak istemiyyorum :(

Güzelce konuş iş yerinde seni sömürdüklerine inamıyorum üzülüyordum tabi sen benden daha iyi bilirsin haddimi bilemedim ben dikkatsizim işte affet de biraz dekolte oh mis :)

Çok ama çok afedersinde şakayı mahvetmişsin. Millet geyiğine yapıyor sen ciddiye alıp tartışmışsın. Ki neler gördük milletin eşi sevgilisi neler yazmış. Gülüp geçiliyo. Ama sen ayıp etmişsin. Bi şekilde durumu açıkla bu dönen sanaldaki geyikten bahset ve özür dile. Enayi denilmez bi insana, o enayilikten aldığı para ile gitmiş almış bak o ayakkabıyı sana.

Ozur dileyin ve soyleyin bunun bir saka oldugunu.
Senin tepkini merak etmistim deyin, ayakkabiyida geri vermek isterseniz verin.
Ama is yeri konusunda onun cok calismasina uzuluyor dahi olsaniz kullandiginiz kelimeler agir.
Bence bunun icinde affettirin kendinizi.

O kelimeleri kullanmasaydn kendini affettrmesi daha kolay olurdu ama yani enayisin demssnz yaa o_O vallah bilemedm

Neden adamın işine karışıyorsun? Eşin olsa anlarım ama nerede çalışacağı sadece kendisini ilgilendirir. Kötü niyetle söylemediğine eminim ama iş yerine kadar karışmaya hakkın olduğunu sanmıyorum. Adamın kendi tercihi, o bir birey ve nerede çalışacağına kendisi karar verebilir. İşine karıştığın, eline yüzüne bulaştırdığın yetmezmiş gibi bir de adamcağıza enayisin falan demişsin, kim olsa kırılır.

Bi kadin sevgilisinden neden ayakkabi isterki? Adam kendi kendine dusunup hediye alabilir ama sen bildigin hediye siparis etmissin :) sakaymis gercek olmus ne diyim.

Özür dile ..
Buluşurken ayakkabıyı giyersin artık. .

Bi kadin sevgilisinden neden ayakkabi isterki? Adam kendi kendine dusunup hediye alabilir ama sen bildigin hediye siparis etmissin :) sakaymis gercek olmus ne diyim.
İstemedim yaa Beğendim alamadım dedim Fiyata tepkisini merak ettim zarf attım Ciddiye aldı Çok mahcup oldum ya

Siz Çalışıyor musunuz?
Adamın nerede çalışacağı hakkında fikrinizi Söyler, fazlasına karışamazsınız, bu kadar müdahaleye bence hakkınız yok, kesinlikle içten özür dilemeniz Lazım...

Back
X