• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok büyük hayvanlık yaptım :(

Yorumlarınız için teşekkürler kızlar. Ben dün akşam çoktan özür diledim Israr ettim mesajlar attım ama sevgilimin huyunu biliyorum kızlar Bir iki gün illa susacak Hala cevap vermedi Umarım çok uzatmaz

Ayy kıyamam gidip aramış bulmuş almış bi de yaa özür dile gönlünü al ne biliyim kek fln bişey yap çocuğa belki yumuşar. Bi de sonradan pişman olacağın laflar etme

off çok üzülüm, yazık ya.
aramış bulmuş almış. size ne kadar değer vermiş.
çok düşünceli davranmış, değerini bilin. çok üzüldüğünüzü hissetsin.

Ayy biz bu şakanın konusunu açıp paylaşımlar yaptık burada ama kimse sonunda eşine trip yapmadı güldü geçti. Zaten amaç tamam alalım demesi değil şaşırmış komik tepkiler vermesiydi. Mahvolmuş güzelim şaka :D

özür dilesene burada konu açacağına.
telefonuna cevap vermiyorsa mesaj at.
şirinlik falan yap

Ayy kıyamam gidip aramış bulmuş almış bi de yaa özür dile gönlünü al ne biliyim kek fln bişey yap çocuğa belki yumuşar. Bi de sonradan pişman olacağın laflar etme

off çok üzülüm, yazık ya.
aramış bulmuş almış. size ne kadar değer vermiş.
çok düşünceli davranmış, değerini bilin. çok üzüldüğünüzü hissetsin.

Aynen buraya yazdigin gibi ona isin gercegini anlat özur dile

Ayy biz bu şakanın konusunu açıp paylaşımlar yaptık burada ama kimse sonunda eşine trip yapmadı güldü geçti. Zaten amaç tamam alalım demesi değil şaşırmış komik tepkiler vermesiydi. Mahvolmuş güzelim şaka :KK70:

özür dilesene burada konu açacağına.
telefonuna cevap vermiyorsa mesaj at.
şirinlik falan yap

Ben ilk anda özür dilemiştim zaten ama sevgilimin huyudur , illa susar konuşmaz bi süre Neyse bir günlük bi suskunluktan sonra sabah servise binmeden önce Arayim mi müait misin idye mesaj atmış Konştuk :KK51: canım benim yaa:KK68:

Back
X