çok buyuk pot kırdım:(

nikim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2013
358
7
38
Ardahan
ıstemeden yaptım arkadaşlar suan ağzımdan çıkan cümleye cok pısmanım arkadaşım evlı ve esı lıse mezunu soforluk yapıyor küçümsemek anlamında soylemıyorum açıklayıcı olsun dıye soyledım yoksa herkez bu sekılde olabılır kımse bana kucumsuyosun demesın bunu yazdım dıye... 4 kışıydık 2 mız evlı ıkız bekar bunları durakta beklerken nerde kaldınız dedık bız bekarız oda evde kaldık dedı ama kız sakasına dedı yanı bısey ıma etmeden ark sakasına bıze lafmı vuruyosun dedı yoo dedı guldu bende neden soyledım bılmıyorum cok saçma bı cümle ama art nıyetım yoktu öle koca bızde bulurduk sımdıye kadar dedım ama cok pısmanım ıstemsız ağzımdan cıktı cok yanlış oldu ama sonra bu sende ole koca bul dedı ozaman evlen haklı olarak bende dıcek bısey bulamadımona laf atmadım falan dedım suan olaydan 1 saat gectı ben acayıp utanç ıcındeyım konuşuyoruz ama yanındakı evlı olan kışı sankı daha bı cok alındı offf cok buyuk pot

ağır laf etmişsin. ama pişmanlık da bir erdemdir. özür dile. öyle demek istememiştim. bir anda ağzımdan çıktı de.
hoş öyle ağızdan bir anda çıkacak bir söz değil de neyse..

Son düzenleme:
yanlsı anladın falan dedım böyle koca dıyınce o anlasılıo dedı haklı yaa cok pişmanım.....

ağır laf etmişsin. ama pişmanlık da bir erdemdir. özür dile. öyle demek istememiştim. bir anda ağzımdan çıktı de.
hoş öyle ağızdan bir anda çıkacak bir söz değil de neyse..

bır anda cıktı dusunupte tasarladığım bısey degıl

O arkadaşınızı kahve içmeye davet edin. Sadece ikiniz olun..

Geçen ettiğim laf için özür dilerim , o gün düşünmeden hareket ettim. Seni kırmış olabilirim. Bana alınmış olabilirsin.Bunun farkındayım.Beni yanlış anlamanı istemem dersin..

Sonra herşey tatlıya bağlanır zaten..

Son düzenleyen: Moderatör:
bir kenara cekın kusura bakmayın dıyın ya da msj atın acıklayın...

bence bılınc altınız bı anda acıga cıkmıs:) ama olabılır yanı insanız sonucta...

sizin lafınız çok ağır olmuş kesinlikle, ayrıca bu tarz espriler hep yapılır yanlış anlamaya çok da gerek yok.. bir keresinde bekar bir arkadaşım, "evde kalmış kızlar olarak çok şanslıyız, dışarısı çok soğuk" demişti, millet de güldü geçti.. gereksiz şakalar ama yapılıyor işte..

çok ayıp etmişsin öyle koca ne demek ne insanlar var nerelerden mezun yemek yemeyi dahi bimiyor ama ne insanlar var ünileri cebinden çıkarır

agzımızdan çıkanları düşünerek söylemeliyiz küçümsemek için söylemiyorum demişsin ama resmen küçümsemişsin kız yüzüne bakmasa haklı

bir kenara cekın kusura bakmayın dıyın ya da msj atın acıklayın...

bence bılınc altınız bı anda acıga cıkmıs:) ama olabılır yanı insanız sonucta...

evet bunu yazacaktım bılınc altımda bı evlenememıs ezıklıgı var bunuda zaten soyle böyle diyerek kurtarmaya çalışıyorum ama hıc böyle bısey demek aklıma gelemzdı bıanda ağzımdan cıktı aynı yerde çalışıyoruz zaten

Ayıp etmişsiniz evet bir de arkadaşınız sizin "herkes" yerine "herkeZ" yazdığınızı bilse o da size laf sokardı. Bilmiyormuşsa demek....

küçümsemiyorum demişsin ama içten içe küçümsüyosun demekki, yoksa öyle koca biz de bulurduk demenin bi açıklaması yok yani, farkında olmadan arkadaşına yakıştırmıyosun Elmayrada doğru demiş

Evet ağır bir laf demişsiniz ama olmuşa çare yok.
o arkadaşınızı dışarıya yemeğe veya bir kahve içmeye çıkarın.
biraz muhabbetle konuyu açın ve aslında söylemek istediğinizin o olmadığını anlatın.
inanın arkadaşınızda davetinizden mutlu olacaktır.

Hangimiz pot kırmıyoruz,keşke zamanı geri alabilsek ama,malesef öyle bir şansımız yok.

ya tamam kız zaten ne kadar pişman oldugunu yazmış, böyle laflar edip bunu pot kırmaktan saymayan, vicdanı rahatsız olmayan bir sürü insan var, sonuçta ettiği laftan dolayı pişman bir arkadaş var karşımızda ve şuan bize bu durumu nasıl düzeltebileceği konusunda akıl danışıyor..
özür dilerseniz ve maksadınızın bu olmadıgını söylerseniz arkadasınız samimiyetinize inanıp affedecektir, şahsen ben sizin pişmanlıgınızı oldukça samimi buldum

ınsanlara yaptığınız yorumlar hep bır ıgneleyıcı herkez yazmışım bumu detay yanı yanlışlıkla yazabılırım bılmıyorum anlamına mı geliyor burda edebı eser yazmıyorum

Ben kimseye iğneleyici birşey yazmıyorum. Direk söylüyorum tıpkı sizin gibi. Sizin söylediğinizle benimkinin arasında bir fark var mı? Yok. Ya da var. Ben sizin arkadaşınız değilim, sayfayı kapatınca benim söylediğimi unutursunuz ama arkadaşınız unutmayacak. Özür de dileseniz unutmayacak.

Hiçbirimiz edebi eser yazmıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…