çok buyuk pot kırdım:(

Bence konuş ki için rahat etsin,düşünmeden art niyetsiz söylemişsin belli ki ama eşi oldugu için sonuçta onunda kafasına takılmış olabilir..
ne kadar açıklarsan o kadar için rahatlar.

"herkes" yerine "herkeZ" yazdığınızı bilse o da size laf sokardı. bu nedır yaa bı s harfını yanlış yazdım dıye abartmışsınız

"herkes" yerine "herkeZ" yazdığınızı bilse o da size laf sokardı. bu nedır yaa bı s harfını yanlış yazdım dıye abartmışsınız

Orayı gectik bir yorum önceydi. Siz benim yazdığım seye cevap verin; benim yazdığımla sizin yaptığınız arasında ne fark var?

Aman arkadaşım ya bunu mu dert ettin kendine :) Emin ol öyle pot kıranlar var ki ..

Bikeresinde benim arkadaşım kız diye diye kız kaldık demişti

Kötü olmuş. Bence özür dilemelisiniz.

Nikim gerçekten çok talihsiz bir cümle olmuş, arkadaşının yerinde olsaydım çok üzülürdüm Bence hiç zaman kaybetmeden arkadaşınla baş başa görüşmelisin, üst yorumlarda arkadaşların da dediği gibi kahve içmeye ya da yemeğe davet edebilirsin. Arkadaşınla görüştüğünde kesinlikle eşini küçümsemek gibi bir durumun söz konusu olmadığını üstüne basa basa vurgula. Düşünmeden konuşmuşum, o anlama geldiğini sonradan fark ettim amacım bu değildi diyebilirsin. evet pişman olman çok güzel ama bence bu sadece pişman olmakla kalmasın bence zaman kaybetmeden bir an önce harekete geç. arkadaşın eminim şuan çok kırgındır daha fazla kırgınlığı uzamasın

ben asıl gectıgınız yere takıldım zaten ıgneleyıcı demek ıstedıgım buydu

Ben de diyorum ki sizin yaptığınızla benim yaptığım arasında hicbir fark yok. Siz nasıl kırıldıysanız arkadaşınız daha fazla kırıldı. Anlatabiliyor muyum?

Kalpte olan dile vurmuş bence
Böyle düşünüyosun ama pat diye söylediğine pişmansın sadece

İstediğini düşünmekte özgürsün ama bu kadarı açık sözlülükten ziyade patavatsızlık olarak nitelendirilir
Bence direk özür dile, hatalı konuştum de. İçimde bişey yoktu vs dersen inandırıcı olmayabilir

zaman geçtikçe o da unutur, siz de unutursunuz. geçmişten bir hatıra olur gider. özür dile elbette uygun bir dille. eğer sürekli pot kıran bir insan değilseniz, bundan sonra düşüneceğiniz tek şey nasıl özür dilemeliyim konusu olsun. nasıl yaptım ben bunu diye kendinizi paralamayın artık. insanız, hepimiz hata yaparız.

Evet, gercekten fena olmus ama o da altta kalmamis ki...bence odesmissiniz.Siz icinizdekini soylemissiniz ama o da caninizi yakmak icin caba sarf etmis.

Ayni konuyu tekrar gundeme getirip bence ortaligi tekrar alevlendirmeyin. Siz bir anlik hatayla pot kirmissiniz ama o bile isteye cevap vermis, bence arkadasiniz resmen fesatlik yapmis.

ayıp etmişsin gerçekten kırılmakta haklı
bence önce bi mesaj at iyice durumu açıkla özür dile sonra da yemeğe ya da birşeyler içmeye davet et aranız düzelsin

sanırım bilinçaltında düşündüklerini ağzından kaçırmışsın yapacak birşey yok
ya da evde kalmak lafına alındığını o yüzden bi anda öyle birşey söylediğini söyle bence

bencede arkadaşın kırılmakta haklı...
içinden geçenleri pat die söyleyivermişsin..
gönlünü almalısın.. üzülmüştür çok

Eğer bana söyleseydiniz benim çok zoruma giderdi .
Arkadaşınızdan özür dileyin bize anlattığınız gibi anlatın her şeyi .
Ve onu çok sevdiğinizi söyleyin .

Gerçekten arkadaşınsa özür dilersin, sımsıkı sarılır öpersin geçer gider.

Arkadaşlarımızla, dostlarımızla da konuştuklarımızı ölçüp, biçip, tartacaksak vay halimize.

Üzülme.

Canım artık olan olmuş birşey olmaz ben de sana birşey anlatayım da biraz gül bari olur öyle şeyler şimdi 2-3 sene önce falandı ben 15 yaşındaydım o zaman küçüktüm işte neyse . Benim kuzenim var kuzenimi de şimdiki eşiyle annem tanıştırdı . Neyse kız annesiyle falan bize geldi kuzenim onun annesi faalanda vardı herkes vardı anlayacağın neyse sonra tam çıkacaklar kapıdayız vedalaşıyoruz falan
Ben demem mi kıza kendine dikkat et sen bize lazımsın diye kız kıpkırmızı oldu sonra öyle utandım öyle pişman oldum ki söylediğimden anlatamam ama olan olmuştu . Şimdilerde dalga konusu oldu bu her gidişlerinde sen bize lazımsın diyip dalga geçip gülüyolar bizimkiler .

hayatımın bi dönemini karartan (lanet olasıca) eski ev arkadaşlarımın yaptıklarından bahsettiğim çocukluk arkadaşım " e onların bir açığı yok mu?" dedi,sen de onu ifşa et babında
"ne olacak ya,sevgilileri bile olmamış eziklerin 22 yaşına gelmişler de.Okuldan eve evden okula malak gibi gidiyolar,özel hayatları falan da yok,sap sap yaşıyolar işte" demiştim...
aradan zaman geçti bu çocukluk arkadaşım o söylediğim laflara çok alındığını itiraf etti.
Ne alaka,dedim.Meğer benim "malak" sıfatıma o da uyuyormuş, 22 yaşında ve hiç sevgilisi olmamış,şehir dışında okuduğu halde evden okula / okuldan eve giden biri =)))
olur yani böyle şeyler,ayıp etmişsiniz ama.
bence bir muhabbet ortamında "amma patavatsız biri oldum çıktım bu aralar" diye dert yanın,bikaç olan ya da olması muhtemel uydurma örnek verip "hele geçen durakta size söylediklerim...akıl alacak gibi değil,cidden patavatsızlıkta çığır açtım" falan deyin.Senaryoyu genişletebilirsiniz

Toplum kurallarına uymak için bu kadar kasmayın kendinizi, bir sürü kız evde kalmamak için kendinden alt sınıf da olan biriyle evleniyor, ha bunu dile getirmek kırıcı, ama gerçekler acıdır.

benim babamda şoför bir bilgisayar mühendisi bir iş kadını yetiştirdi annemde yazık evde kalacakmış babamı almış, zaten ayıp etmişsiniz birde burda millete anlatmışsınız iyi birşey gibi geçer geçer....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…