- 20 Eylül 2014
- 67
- 15
- 28
- Konu Sahibi Kartaliceme
cok hızlı gelısmıs hersey.. bu ilişkiden hattta bu adamdan bı cacık olmaz
Kesinlikle. İple pazartesi gününün gelmesini bekler durumdayım. Ama zaman geçmiyor sanki.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok hızlı gelısmıs hersey.. bu ilişkiden hattta bu adamdan bı cacık olmaz
Aklın varsa topukla.
sanırım daha önce kürt birisiyle evlilik yaptınız ki bu kadar net konuşuyorsunuzCnm bnm arkadaslara katiliyorym kurt se uzak dur zaten.butun hayatin mahvolur.omrun cocuk dogurmakla evde pencere arkasinda gecer.sen evde cocuk bakarken o disarda hovarsalina devam eder.bitaneyle yetinmezler hic brzamn sen evde onu bekleyen garanti olursun disardakiler ise gonlunu eglendirdikleri hic zamn kaybetme ve kesinlikle gorusmeyi kes sana nasil bi insan oldunu agziyla anlatmis nesine kiyamion.bi insan yedisinde neyse yetmisindede o olurmus .cok palavra skarlar seni inandiriverirler iki dakkada sakin kanma sozlerine
Bir yildir cafede goruyosunuz birbirinizi, Bir haftadir berabersiniz , Bir hafta icinde evini temizlemeye gittin . Bu bir hafta icinde dayisiyla tanistin, Bu bir hafta icinde bakire oldugunu soyledin.
Sonra baskasiyla beraber oldugunuda duydun..
Kusura bakmada HASTAMISIN SEN ?
Kendine gel ya nedir bu , utanmasan oturup aglayacaksin cocuk benle olmak istiyor ben olamiyorum amanda aman ayrilcak benden ..
nedir bu saflik hayret birsey.
sinirlerim hopladi neyse....
Pazartesi micok gec ama olsun. Bitir de gerisi teferruat
![]()
Yanlış anladınız herhalde. Ben de aman aman bi ilişki içinde olduğumu söylemedim. Beraber olmaya da meraklı değilim. Ben ayrılmak istediğim halde peşimi bırakmıyor
Pazartesi başka şehire gideceğim için pazartesi bekler durumdayım yoksa beni burada rahat bırakmayacakPazartesini bekleme , yol ver bu sapiga kurtar kendini.
Pazartesi başka şehire gideceğim için pazartesi bekler durumdayım yoksa beni burada rahat bırakmayacak![]()
Carp agzinin ortasina bitane , seni rahatsiz etmesjne izin verme yuz alir felan sonra kendini birsey sanar ve surekli rahatsiz eder. Bosver sen takma , bitir ve hicccc orali olma telefon nr felan degistir kafeye hic ugrama kapina dayanamaz ya.
oylede olursa savciliga verirsin ..
Kızlarr erkek arkadaşımın anne ve babasının olmadığını öğrendim. Sizce tüm yaptıkları bu yüzden olabilir mii?
bi de bu yüzden mi acaba diyorsun.. bu yüzden diyelim ne olacak? anlayış mı göstereceksin..
psikolog olma canım.. yaptıklarının sebebini bulma yaptıklarına bak..
ay ne olur aklını kullan ve sakın yüz verme daha fazla..
dayısı bile münasebetsiz.. çocuk zaten ortada..
Fake mi bu konu ya ayrilmak isteyen bitti der biter konu acip kapamayla ne alakasi var senin ne yapmak istedigin belli degil ki bakireligine gore evleniriz dio bu seni rahatsiz etmiyor yetmiyor baskasiyla iliskisini ogreniyosun midesizce devam ediyosun cafeye gitme madem zorla tutuyo niye gidiyosun her dedigini yapma zorundaligin mi var ? Onun saplanti yaptigi filanda yok senden alacagi var sadece... alinca gidecek seninde canin bunu istiyor belli .. basta anlatimindan belli cocugun dikkatini baya cekmeye ugrasip basarmissinki kahvesini alip yanina oturma rahatligini almis bide terslerdim diyosun oturup muhabet edip numaraya gelince vermem ayagi senin gibilere burda birsey diyorlarda gerek yok .. kendin kasiniyyosun bayagi hemde
TanittigIn kadariyla konusuyorum yardim icin acilmis bir baslik gibi ancak hicte oylle birsey yok aslinda en basi ele alalim sen dikkat cekip cesaretlendirmesen nasi rahatca alip kahvesini gelip oturabiliyor ? Hadi katakteri oyle diyelim sen niye numara vermeye nazlanacagin birinin masanda sohbet etmesine izin veriyorsun haftasinada evine kadar gidebiliyorsun ve igrenc muhabbetlere giriyosun biri sana uyu uyu yazinca uyumak zorunda nasil hissedebiliyosun silah mi dayiyor telefondan ? Duygu somrusu yapa yapa anlatiyosun inatlada cafeye gidiyosun hemde sana tavirlarindan rahatsiz oldugun halde ? Sonra millet napsin sana ayrilcakmiş birakmiyormus sen her birakmayanin yaninda kalirsan işin varÖnce bi ne dediğinizin farkında varın ondan sonra konuşun benim kimsenin dikkatini çekmeye vs çalıştığımda yok. Derdim kendime yetiyor. Yardımcı olmayacaksanız düşüncelerinizi de kendinize saklayın, tanımadığınız biri hakkında bu şekilde konuşmaya hakkınız yok
Bu adam dediğin şahıs bana pek güven vermedi canım.. Daha bir haftada hemen evlenebiliriz diyor, bakire olup olmadığını soruyor. Koşarak uzaklaş bence bırakmıyor demişsin ilerde daha büyük sıkıntı çıkabilir..kızlar biraz uzun ama yardım edin lütfen
20 yaşındayım. Sürekli gittiğim bi cafe var, o cafede çok beğendiğim biri çalışıyor. Geçen hafta cafeye gittim tek başıma. Çok beğendiğim çocuk kahve alıp yanıma oturdu, normalde terslerdim ama onu tersleyemedim. Muhabbet sohbet derken numaramı istedi, vermedim ve cafenin sahibi olduğunu öğrendim. Sahibi olduğu için her gittiğimde de karşılaşma olasılığımız çok yüksek oluyor. Gittiğimde yanımdakileri kesiyordu ya da yalnız gördüğü anda gelip hesap soruyodu. Böyle birkaç gün geçirdik, dışarıya çıktığım her an beni yanına çağırmaya başladı. Bu arada 21 - 22 yaşında. Askerden 2 ay önce gelmiş. Bu adama aşık olmuştum. Bir gün evine temizlik yapmaya gittim, temizlik yaptık oturduk konuştuk vs. Bana karşı takıntılı ve saplantılıymış gibi hissettim. Ben iletişimi kessem bile bana her türlü ulaşabileceğini söyledi, bakire olduğumu duyunca evlenebiliriz vs dedi. o günden sonra whatsappta son görülmesini kapattı, ilgilenmemeye başladı. Sonra biriyle sadece birlikte olma amaçlı takıldıklarını öğrendim, kendisi söyledi. Ve biz bu süre içerisinde sevgiliyiz. Dayısı vs ile tanıştım. Bu akşam yine görüştük ve benimle birlikte olmak istediğini söyledi, bu şekilde onu çok sıkıyormuşum ve geriyormuşum. Ve başka biriyle birlikteliği olduğunda ayrılmaya çalıştığım halde ayrılamadım. Bırakmıyor, sürekli konuyu değiştirmeye çalışıyor. yanyanayken çok mutluyuz ama ayrı olduğumuz an soğuklaşıyor. Ne yapmam gerekir yardım lütfeen((
TanittigIn kadariyla konusuyorum yardim icin acilmis bir baslik gibi ancak hicte oylle birsey yok aslinda en basi ele alalim sen dikkat cekip cesaretlendirmesen nasi rahatca alip kahvesini gelip oturabiliyor ? Hadi katakteri oyle diyelim sen niye numara vermeye nazlanacagin birinin masanda sohbet etmesine izin veriyorsun haftasinada evine kadar gidebiliyorsun ve igrenc muhabbetlere giriyosun biri sana uyu uyu yazinca uyumak zorunda nasil hissedebiliyosun silah mi dayiyor telefondan ? Duygu somrusu yapa yapa anlatiyosun inatlada cafeye gidiyosun hemde sana tavirlarindan rahatsiz oldugun halde ? Sonra millet napsin sana ayrilcakmiş birakmiyormus sen her birakmayanin yaninda kalirsan işin var
Bu adam dediğin şahıs bana pek güven vermedi canım.. Daha bir haftada hemen evlenebiliriz diyor, bakire olup olmadığını soruyor. Koşarak uzaklaş bence bırakmıyor demişsin ilerde daha büyük sıkıntı çıkabilir..