• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok büyük sıkıntıdayım kızlar yardım edin nolur :(

Bana bastan hatayi siz yapmissiniz gibi geliyor halada israrcisiniiz yok askim canim diyo kiyamiyorum yok musallat olursa ya afedersiniz ama ya biz cok atarliyiz yada siz cok pisirik istemiyorum konusmakta gorusmekte istemiyorum diceksin mesajmi atiyo gormiceksin yada engelliceksin bu kadar basitt kardesim arti 1haftadir konustugun erkek sana biriyle birlikte oldunmu diye sorabiliyo ne cesaretle sende duzgunce cevap veriyosun yirtarim valla soran agzini onun beyni iki zardan olusmus heraldeki bunu merak etmis ya niyeti belli sen halaa kiyamiyorum de durr saf olmayin azicik yasiniz kac bilmiyorum ama gencsiniz niye bi adami bu kadar cekesiniz ki daha duzgunumu yok erkegin kokune kiran mi girdi
bu okuzler önüne gelen her kizla beraber olmak ister is evlilige geldimi bekaret arar andavallilar.bu kizcagizada evlenmek istediginden sordugunu sanmiyom yoklsma yapmis.

bu okuzler önüne gelen her kizla beraber olmak ister is evlilige geldimi bekaret arar andavallilar.bu kizcagizada evlenmek istediginden sordugunu sanmiyom yoklsma yapmis.
Beyinleri iki zar arasi gidip geliyor onlarin boyle insanlara acimicaksin ayrilcaksin geri donup bakmicaksin bile nolmus ne halt yemis diye yada acicaksin butun omrun onu cekmekle gecicek yillar sonra elinde koca bir hicc ne ugruna kimin icin savas verceksin

Uff sacma sapan bir tip iste...neyi düşünüyorsun..seni saplantı yapsa zaten surekli arar sorar adam ilgilenmiyormus ki..

kızlar biraz uzun ama yardım edin lütfen :KK43:
20 yaşındayım. Sürekli gittiğim bi cafe var, o cafede çok beğendiğim biri çalışıyor. Geçen hafta cafeye gittim tek başıma. Çok beğendiğim çocuk kahve alıp yanıma oturdu, normalde terslerdim ama onu tersleyemedim. Muhabbet sohbet derken numaramı istedi, vermedim ve cafenin sahibi olduğunu öğrendim. Sahibi olduğu için her gittiğimde de karşılaşma olasılığımız çok yüksek oluyor. Gittiğimde yanımdakileri kesiyordu ya da yalnız gördüğü anda gelip hesap soruyodu. Böyle birkaç gün geçirdik, dışarıya çıktığım her an beni yanına çağırmaya başladı. Bu arada 21 - 22 yaşında. Askerden 2 ay önce gelmiş. Bu adama aşık olmuştum. Bir gün evine temizlik yapmaya gittim, temizlik yaptık oturduk konuştuk vs. Bana karşı takıntılı ve saplantılıymış gibi hissettim. Ben iletişimi kessem bile bana her türlü ulaşabileceğini söyledi, bakire olduğumu duyunca evlenebiliriz vs dedi. o günden sonra whatsappta son görülmesini kapattı, ilgilenmemeye başladı. Sonra biriyle sadece birlikte olma amaçlı takıldıklarını öğrendim, kendisi söyledi. Ve biz bu süre içerisinde sevgiliyiz. Dayısı vs ile tanıştım. Bu akşam yine görüştük ve benimle birlikte olmak istediğini söyledi, bu şekilde onu çok sıkıyormuşum ve geriyormuşum. Ve başka biriyle birlikteliği olduğunda ayrılmaya çalıştığım halde ayrılamadım. Bırakmıyor, sürekli konuyu değiştirmeye çalışıyor. yanyanayken çok mutluyuz ama ayrı olduğumuz an soğuklaşıyor. Ne yapmam gerekir yardım lütfeen :KK43:((
1.) 21-22 yaşındaki çocuk cafe işletiyor?? Nasıl bir cafe küçük büfe tarzı mı?

2.) Ailesinden ayrı yaşıyor?? Demek ayrı yaşıyor ki evine temizliğe gidiyorsun. Orada istenmeyen bir şey olursa kılıfın “ama ben temizliğe gitmiştim” bu yalana sen de inanmayarak gidiyorsun ama neyse…

3.) 21-22 yaşında sen bakiresin diye seninle evlenmek istemesi, sonrasında birlikte olmak istemesi ve dengesiz ruh hali..

Bu insanla olmak zorunda mısın?

Kızlar uzun bir aradan sonra döndüm. Öncelikle herkese iyi- kötü yorum yaptığı için teşekkür ederim. Tamamen çıkardım hayatımdan. Engelledim. Birkaç kere aile üyelerim yanımdayken yanıma gelmeye çalıştı, farklı numaralardan vs iletişim kurmaya çalıştı ama benimle iletişim kurmasına hiçbir şekilde izin vermedim. Artık mutlu ve özgürüm, tekrar teşekkür ederim yardımcı olmaya çalışan herkesee :)

Ben de o saplantı durumundan korka vaziyetteyim. Yanıma gelen erkek arkadaşlarıma bile kin besler duruma geliyor. Onun yanındayken etrafıma dikkat etmemi istemiyor. Sürekli gözünün önünde olmamı ve uzaklaşmamamı istiyor. İçkili olduğu bi gece aradığında onda saplantı olduğumu, diğer kızlardan farklı bir şeyim olduğunu, daha olgun ve sessiz durduğumu söylemişti. Yaşıma göre olgun olduğumu herkes söylüyo, bunlar mı beni bu kadar saplantı durumuna getiren acaba
Bence bakire olman daha öncekiler bakire olmadığı için kusura bakma ama bide bakirenin tadına bakayım demiştir anlattıklarından hiç sağlam ayak gelmedi bana dikkat et kendine bunun amacı pek iyi gelmedi bana

Bence bakire olman daha öncekiler bakire olmadığı için kusura bakma ama bide bakirenin tadına bakayım demiştir anlattıklarından hiç sağlam ayak gelmedi bana dikkat et kendine bunun amacı pek iyi gelmedi bana

Canım ayrıldım zaten bana hiçbir şekilde ulaşamıyo artık tüm iletişimi kestim

kızlar biraz uzun ama yardım edin lütfen :KK43:
20 yaşındayım. Sürekli gittiğim bi cafe var, o cafede çok beğendiğim biri çalışıyor. Geçen hafta cafeye gittim tek başıma. Çok beğendiğim çocuk kahve alıp yanıma oturdu, normalde terslerdim ama onu tersleyemedim. Muhabbet sohbet derken numaramı istedi, vermedim ve cafenin sahibi olduğunu öğrendim. Sahibi olduğu için her gittiğimde de karşılaşma olasılığımız çok yüksek oluyor. Gittiğimde yanımdakileri kesiyordu ya da yalnız gördüğü anda gelip hesap soruyodu. Böyle birkaç gün geçirdik, dışarıya çıktığım her an beni yanına çağırmaya başladı. Bu arada 21 - 22 yaşında. Askerden 2 ay önce gelmiş. Bu adama aşık olmuştum. Bir gün evine temizlik yapmaya gittim, temizlik yaptık oturduk konuştuk vs. Bana karşı takıntılı ve saplantılıymış gibi hissettim. Ben iletişimi kessem bile bana her türlü ulaşabileceğini söyledi, bakire olduğumu duyunca evlenebiliriz vs dedi. o günden sonra whatsappta son görülmesini kapattı, ilgilenmemeye başladı. Sonra biriyle sadece birlikte olma amaçlı takıldıklarını öğrendim, kendisi söyledi. Ve biz bu süre içerisinde sevgiliyiz. Dayısı vs ile tanıştım. Bu akşam yine görüştük ve benimle birlikte olmak istediğini söyledi, bu şekilde onu çok sıkıyormuşum ve geriyormuşum. Ve başka biriyle birlikteliği olduğunda ayrılmaya çalıştığım halde ayrılamadım. Bırakmıyor, sürekli konuyu değiştirmeye çalışıyor. yanyanayken çok mutluyuz ama ayrı olduğumuz an soğuklaşıyor. Ne yapmam gerekir yardım lütfeen :KK43:((
Canim o seni cepte tutup baska kizlarlada gonlunu edcek sana bakire olup olmadigini sorma amacida senle birlikte olabilme imkani var mi diye soruyo bakireysen evlenelim demeside ayri bi olay dar dusunceli dengesiz bi insana benziyo isi dusunce canim bitanem hayatim normaldeyken soguk davraniyo bence onu hayatindan cikarmali onun ulasabilecegi herseyide engellemen lazim

Katiliyorum sana kizlarin gelecegini elinden alirlar evlenmeye gelince bekaretini kaybetmemis kiz ararlar oglan sadece aralarinda bise olabilir mi diye sormustur haklisin.

Canim o seni cepte tutup baska kizlarlada gonlunu edcek sana bakire olup olmadigini sorma amacida senle birlikte olabilme imkani var mi diye soruyo bakireysen evlenelim demeside ayri bi olay dar dusunceli dengesiz bi insana benziyo isi dusunce canim bitanem hayatim normaldeyken soguk davraniyo bence onu hayatindan cikarmali onun ulasabilecegi herseyide engellemen lazim

yaptım zaten canım tamamen çıkarttım hayatımdan :)

Back
X