Çok büyük tartıştık,görümcem bana vurdu,zor ayırdılar

aslında eşyayı umursamaya çalışıyorum ama olmuyo yatak odasını,çeyizlerimi annem aldı.o yüzden benm için çok önemli

Sende haklısın kendince canım.
Ailenin emeğine sahip çıkıyorsun.
Akıllı düşün tamam mı?
Sana şaka olsun diye zırt pırt vuran adam yarın seni camdan aşağı atar..unutma

emin olun şimdi düşününce ne kadar salakmşm diorum.değmezmiş.ama süleymann bu yaptıklarını görmeseydim de hala aşka sevgiye inanırdım ders oldu bana bunlar.şimdi annemn evine geldiğim için çok mutluyum.bi boşanıyım yiyip içip,gezip keyfime bakcam.2012 de kpss ye gircem.şimdi tek amacım mutluluk,kariyer

evlilik değil evcilik oyunu olmuş

evlilige hizli karar verdigin gibi, bosanmaya da hizli karar vermeye kalkiyorsun... acelen ne ki canim..
esinin yanina gitme, otur annenin yaninda bir ay filan... bir dusun bu mevzular uzerine... enine boyuna tart... kafani dinle.... kafana yatiyorsa, sonra basvur, bosan... :97:

bu saatten sonra olmaz.bu kadar yüz göz olunduktan sonra olcak gibi değil.hele de görümcemn o lafları,vurması,üstüme yürümesi....bana inanmamaları..ama allah büyük bana inanmayanların hepsini allaha havele ettm.evlencek bi kızları var.benm yaşadaıklarımı o da yaşar.o zaman anlarlar geç olur

En iyisini düşünmüşsün hatalar insanlar için sen bundan geleceğin için ders çıkarabildiysen ne mutlu sana. Bütün kadınlarımıza örnek olmanı dilerim.

Elbetteki evlenincede , boşanıncada çok iyi düşünmek, istişare etmek şarttır..

Fakat bu durumda nasıl bunu söylersiniz aklım almadı.. Bunun düşünecek neyi var?

Neyi hesap edecek, dayağın ölçüsünü mü, hakaretleri mi, haddi olmadan karışan görümceyi mi, buna susan adamCIĞIMI ! Neyi düşünecek ..

............

hızlı koşan atın b.ku seyrek düşermiş

Bu ne anlamsızca bir cümle olmuş.. Buraya , bu acının üstüne yazılacak en son cümle idi bu.. Lütfen yorumlarımızı yaparken yaşanılan acıyı göz ardı etmeyelim.. Ve yorum yapacaksak bari yararlı yorum yapalım..

Ne oldu şimdi bu bıraktığınız not ile ne kazandınız ?

aslında eşyayı umursamaya çalışıyorum ama olmuyo yatak odasını,çeyizlerimi annem aldı.o yüzden benm için çok önemli

Yaşınız itibari ile buna önem vermeniz normal..Lütfen asla söz konusu etmeyin bunu..Karşı tarafa hiçbirşekilde söylemeyin..İnada biner iş ve çok çirkinleşir..

Nasılsa mahkeme yoluyla hem eşyalarını hem tazmşnatını söke söke alırsın..Muhattap olamaya lüzüm yok..

iyi o zaman anlamını bilmediğin cümleler hakkında yorum yapma.

ah be guzelım sana da yazık..Barı ayrı ev ısteseydın evı ayırma gıbı bı sansın yok mu?Pekı bu cocuk askere gıdınce ne olacaksın?Gorumcek gorumcen her ogun gelıp sana mı vuracak?Inan 19 yasında erkek kardesım var ve tam bı cocukkkkkkkkkk!

cnm benım daha cıdden cok kucukmussun
ama o eve donmeyerek hayatının en guzel olayını suan yapmıs bulunmaktasın
daha gencecıksın Kpss ne gırer ve karıyere devamö edersıbn
bak erkenden hamıle olmadan yada bebısın kucagında olmadan kurtulmus olmana sukret
Ayrıca bu yasdakı bır kıza yok bekle bosanma daha yada sacmalık yazan kişiler bence boyle seyler yazmak sadece uzer baska hıcbırsey degıl
kızcagız hatasını anlamıs ve yapması gerekenı yapıyor
Allah yolunu acık etsın

iyi o zaman anlamını bilmediğin cümleler hakkında yorum yapma.

Kurduğunuz cümlenin analizi çokta zor değil.. Kapasiteyi çok aşan bir cümle kurmuşsunuz gibi birde , anlamdan söz ediyorsunuz..

Sizinle münakaşaya girmeyeceğim..Bu son yazışım size..

Ben sana hizli davranma dedim, bosanma demedim ki canim, bunlari yazmissin...:26:

Birsencim, ben arkadasa bosanmasin, dayaga ses cikarmasin, evide otursun yazmadim zaten... Ama en iyi karar, en fazla dusunerek verilmis karardir..
Insan bazi problemlerin icindeyken problemleri oldugundan daha buyuk gorebiliyor... Zaman lazim, zaman gercekten neye nasil tepki verilmesi gerektigini ortaya cikarir zaten...
Arkadasin yasi daha cok kucuk, sevmis evlenmis, simdi yasadiklarindan dolayi cok sinirli, bosaniyim, gezcem, gunumu yasayacagim diye baska cocukca yazilari var dogal olarak... Bu sekilde yazmasini garipsemiyorum, yasinin getirdigi birsey bu... Bosanma davalari devam ederken, esinin onu ikna edip geri dondurmeyeceginden nasil eminsin..? Belki 2 gune esi gelip ozur dileyecek, ve ona su an bu cok cok buyuk gelen problem, gozunde cok kuculecek... Ve belkide biz kalkip o seni dovmedi mi, neden ayrilmiyorsun dedigimizde, ama ben de ona sunu soylemistim cok sinirlenmisti hakli olarak diye bir aciklama yapacak..? Bu boyle oldu demiyorum... Sonucta bunu biz bilmiyoruz detayli...

Tabiki dayak yiyerek bir evlilik surdurulmez.. Ben boyle birsey yazmadim zaten.. Yazimi yine okursan farkedersin.. Ben sadece kararlarin hizli verilmemesi gerektigini soyluyorum... Ani kararlar devreye girerse is cocuk oyununa doner, bir ayril bir baris... En iyi karar, en fazla dusunerek verilmis karardir..

Yazdığınız her cümleye katılıyorum.. Kesinlikle mantıklı yaklaşmışsınız..

Bir önceki yorumunuzda bu anlamı çıkaramadım ben, bundan dolayı tepki verdim..
Yazı dili böyle birşey, çok açık yazmayınca yanlış anlaşılmalar neden olabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…