Çok büyük tartıştık,görümcem bana vurdu,zor ayırdılar

hayır benm ailem hep yanımda,sonuna kadar inanıyo.onun ailesi inanmıyo.düşün ya annesi yıllarca kocasından dayak yemiş o halde inanmıyo.ablası bi bayan benm yanımda olması gerekirken inanmamayı tercih ettiler.beş para etmezlermiş.onlar süleymanı savunuyo.üstelik süleymann annesi anneme ''sen kızını savunuyosan,bnde oğlumu savunurum''dedi

şaka kakaya dönmüş ... eşin ne kadar şaka yapmaya çalışsada sonuçta senınde bır canın oldugunu canının yanabilecegini anlamalı bence kısa bır süreliğine annenlerin yanına çık kafan dinlensin anladığım kadarıyla daha küçüksün ve daha hayata gözünü açar açmaz evlenmişsin yapmışsın zaten en başta hata ama olsun kendini savun annen baban her zaman yanındadır onların yanına git

hala sözlerini unutamıyorum.annm hakkında çook kötü konuştular.görümcemn birden üstüme gelmesi.modern bi insan bunu yapar mı.insan olmadıklarnı süleymana inanarak gösterdiler zaten bu arada hala evli misn

cok uzulduumya bızımde cocuklarmız var keske aılenızı dınleseydınız onların rızası olmadıı ıcın dahada zor durumdasınız suan allah yardımcın olsun

acayip uzuluyorum boyle olayları okuyunca
cok klasik bir cumle ama kacinci yuzyılda yasıyoruz
alınma tugba ama cok buyuk bir cahillik yaptıgın
ve her iki ailenin de goz yumdugu aslında hadi siz cocuktunuz tecrubeniz yoktu
gozu kor iki asıktınız
17 18 yaslarında iki cocuk evlendirilir baska bir catı altında bir odaya konulur
adı evlilik degil evcilik bunun
kusura bakma ama muhtemelen seni de gelin degil evi derlesin toplasın diye hizmetci yerine koyuyorlardır zaten..
acıkogretim okumak isteyecek kadar bilinclisin madem ne diye evlenirsin 17 yasında
kendini niye boyle insanlara ezdirtirsin.
eger ailen sana destekse kac kurtul o evden
hayatına yeniden basla

Son düzenleme:

evet ailemn kıymetini çook iii anladm.ve bunda sonra da kıymetlerini çok ii bilcem.artık sevgiden,evlilikten geçtim.annem için o lafları eden insanlarla yaşayamam artık.buraya gelckler ve annesine;o gün annem hakkında bir sürü laf diodun,önemli olan yüzüne söylemek..konuş dicem

hatamı evlendiğim ilk günden anladm.7 ay içinde kaç kere boşanmayı düşündüm.süleyman engel oldu.bu sefer kimse engel olamıcak.artık bütün kötü olaylar bitti.içimde nasıl huzur var anlatamam.bi daha onların yüzünü görmücem

evet anlayabiliyorum seni
şu an hapisten çıkmış gibi hissediyorsundur kendini
olan olmuş artık geriye dönüş olmadığına göre
ileriye bakmak lazım
sen en doğru kararı vermişsin
ama görümcen sana vurduğunda
keşke gidip rapor falan alsaydın
gerçi ablan görmüş o şahitlik yapabilir mahkemede
bence hiç yüz göz olmayın, ailende konuşmasın
zaten onların seviyeleri belli, kavga ederler mutlaka
bekleme harekete geç
biran önce bi avukatla görüş

söyle canım neden söylemiyorsun, zaten mahkemede herşeyi anlatmayacakmısın
Bunları anlatırsan boşanman kolaylaşır, tazminat nafaka filan kesin olur
Bundan öncesinde diyelim hata yapmışsın aileni dinlememişsin
Bundan sonra bari hata yapma paylaş herşeyi ailenle
Biliyorum çok üzülecekler ama bilmeleri gerekiyor bence

anlatıym doğru söylüyosun.o kadar yaşanılanlardan sonra bi de boşanmama engel oluyolar.ne biçim insanlar.sonra bn boşanmak isteyince mezhebi geniş oluyorum

küçük yaşta evlenenlerin sorunu bu işte. kaynana baskı yapar, görümce herşeye karışır. hatta eltiler, kayınlar... saymakla bitmez ki. benim eltim 19 yaşında evlenmiş. kaynanamdan ödü kopuyor. ama ben 25 imde evlendim ne kaynanamdan ne de görümcelerimden korkmuyorum. yine de saygıda kusur etmiyorum. eşim de haklıysam hep benim tarafımdadır. yalnız bu tokatlama işini anlamadım. şaka yapayım derken dozunu mu kaçırdı eşin. çünkü her evlilikte olur böyle şakalaşmalar.

şaka değildi ilk başta el şakası oldu..sonra tartıştık dövdü

hic anlamam böyle kizlari..
18 bastimi evleniyorlar.. ne bu acele??? sonrada bas edemiyosunuz cünkü yasinizdan dolayi sizi eziyorlar e kocada 19 yasindaymis daha kendisini bile koruyamazken seni nasil korusun. Evliligin ne oldugunu bile bilmiyordur oyzdende bu cocuksu hareketler.
ama bana göre o eve birdaha dönmeyin size simdiden böyle yapanlar ilerde daha neler neler yapar..

bence kendinizi okulunuza verin hayatin tadini cikarin gencligin tadini cikarin.. ilerde nasil olsa evleneceksiniz.

ah güzelim ah hep söylediğim bişiy var kadının ekonomik gücü olucak okucak derdin neydi be kuzum daha sen çocuksun eşinde çocuk anladıgım kadarıyla ki saçma sapan hareketler yapıyo ama sana sunu diyim zor insan bakdıgı yüze tükürmemeli tükürdüğü yüze bakmamalı aynı evde o kayınvalide görümce çocukca eşle çok zor ne diyebilirim ki allah yar ve yardımcın olsun

geçti gitti,ben yeterince pişmanlık yaşadım.geçen seneye dönebilsem zaten evlenmezdim di mi?sürekli bana ne acelen vardı,niye demeyin.hataydı ve hatamın neresinden dönersem kardır benm için.zaten bi daha gitmicem..boşancam

canım çok üzüldüm yaşın çok ufak ama asla ailenin yanınadönme eşinin ailsinin yani çok özür dilerse ayrı ev kurmayı becerirse kabul et yaşıda çok ufak ama hakkınızda hayırlısı olsun

Güzelim dayak yediğine onlar inansa ne olur, inanmasa ne olur..
İnansalar, acın hafiflayecek mi veya daha katlanılabilir mi olacak durum..
Netice de hem eşinden, hem ailesinden şiddet görüyorsun..
Eşinin şiddetinden ailesine sığınmaya çalışmışsın, inanmamışlar..
Ailesine karşı eşin seni korusun istemişsin, ama adam (!) zaten "süleyman 1 tane, tuğbadan 100 tane var" diyor..
Bence bu adamın (ne kadar adamsa artık) içinde Allah korkusu kalmamış, başka diyecek lafım yok.
Sen ayrıl, bakma bile arkana.. Ne alaka mezheple, genişlikle?
Allah o Süleyman'a gösterir mezhep genişliğini, "Süleyman 1 tane" demeyi, dünyanın kaç bucak olduğunu..
Hiç muhatap olma, dinleme bile.
Ortada "eş" ve hatta "insan" yok ki, görümceden ne saygısı bekliyorsun.

Bir kazadır olmuş, ömür boyu katlanmak zorunda değilsin..
Ah vah demenin manası yok, kes at, önüne bak.
Lütfen en az 5 sene evlenme..

ahh canım benım daha cok kucukmussun keske evlenmeseydın dıyecem ama olan olmus ayrılman cok hayırlı galıba cocuk olmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…