- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.595
- 798
- Konu Sahibi tuuqbaaaaaaa
-
Ben sana hizli davranma dedim, bosanma demedim ki canim, bunlari yazmissin...:26:
Birsencim, ben arkadasa bosanmasin, dayaga ses cikarmasin, evide otursun yazmadim zaten... Ama en iyi karar, en fazla dusunerek verilmis karardir..
Insan bazi problemlerin icindeyken problemleri oldugundan daha buyuk gorebiliyor... Zaman lazim, zaman gercekten neye nasil tepki verilmesi gerektigini ortaya cikarir zaten...
Arkadasin yasi daha cok kucuk, sevmis evlenmis, simdi yasadiklarindan dolayi cok sinirli, bosaniyim, gezcem, gunumu yasayacagim diye baska cocukca yazilari var dogal olarak... Bu sekilde yazmasini garipsemiyorum, yasinin getirdigi birsey bu... Bosanma davalari devam ederken, esinin onu ikna edip geri dondurmeyeceginden nasil eminsin..? Belki 2 gune esi gelip ozur dileyecek, ve ona su an bu cok cok buyuk gelen problem, gozunde cok kuculecek... Ve belkide biz kalkip o seni dovmedi mi, neden ayrilmiyorsun dedigimizde, ama ben de ona sunu soylemistim cok sinirlenmisti hakli olarak diye bir aciklama yapacak..? Bu boyle oldu demiyorum... Sonucta bunu biz bilmiyoruz detayli...
Tabiki dayak yiyerek bir evlilik surdurulmez.. Ben boyle birsey yazmadim zaten.. Yazimi yine okursan farkedersin.. Ben sadece kararlarin hizli verilmemesi gerektigini soyluyorum... Ani kararlar devreye girerse is cocuk oyununa doner, bir ayril bir baris... En iyi karar, en fazla dusunerek verilmis karardir..
Flört edip,birbirinizi tanıyacağınız yaşta yanlış alınan bir kararla bu duruma gelmişsiniz.
Artık geriye bakmanın,keşke demenin bir anlamı yok.
Senin için bu yaşta faturası çok pahalı bir tecrübe olmuştur yaşadıkların,
gerçekten üzüldüm.Ama bütün yaşadığın nahoş olaylardan kendince birşeyler
çıkarabilmen ve hayatının geri kalanında tekrar büyük hatalar yapmamak adına
çok geçerli bir yaşanmışlık olmuş.
Hiç geriye bakma derim,ne güzel eğitimine de devam ediyorsun.
Kendine bir yol çiz ve geride bıraktığın çirkinliklerin çatlak seslerine sağır ol.
Tuğba, aileniz ne diyor ? Destek oluyorlar mı ?
Size ailenizde en yakın olan kim ? Onunla birlikte bir uzmana gitmenizi tavsiye ediyorum.. Lütfen ihmal etmeyin..
aslında eşyayı umursamaya çalışıyorum ama olmuyo yatak odasını,çeyizlerimi annem aldı.o yüzden benm için çok önemli
bi tek ailem yanımda.süleymann beni dövdüğüne,hakaret ettiğine bi tek onlar inanıyo
benm artık o eve gidip yaşamak gibi bi niyetm kesinlikle yok.bitti artık,hiç birinin yüzünü görmek istemiyorumbenm tek derdim eşyalarımı alabilmek,yatk odasını giysilerimi,kitaplarımı.bu insanlar onları da vermez. o karakterdeler.zaten iyi olsalar oğullarını takdir etmezlerdi,bana inanırlardı.süleyman ii olsaydı ablasına vurduğu için kızardı.ama dediğim bu evlilik çoook büüyüük bi hataymış.artık sevgiye,aşka inancım kalmadı,insanları çok ii tanımadan güvenmicm
anlatacaklarım birz uzun umarım okurken sıkılmazsınız.18 yaşındayım 7 aylık evliyim kaynanamla beraber yaşıyorum.eşim evliliğimzn başından beri el şakaları olsun sürekli vuruyodu bana pazartesi akşamı odadaydık.yine el şakaları yapıyodu ve bana durduk yere süleyman 1 tane tuğba 100 tane dedi(adı süleyman)çok moralim bozuldu.yan odaya gittm sinirim geçsin diye bi süre sonra odaya gittm sürekli bana laf atıp uğraşmalar.benle uğraşma dedim kafama vurarak yat uyu gerizekalı dedi.öyle kavgamz başladı,dövdü.artık sürdürmek istemitodum bu evliliği ablamı arayp beni dövdü dedim.annem,ablam,abim geldiler süleymann ailesiyle benm ailem tartıştı.aradan iki gün geçti(görümcemin evi ayrı)oturmaya geldi.annesi bana bağırark senn annen benm evime öyle gelemez bi daha geliyosa doğru düzgün gelsin dedi.o gün polis çağırmadığıma pişman oldum dedi kızı da ordan hemen keşke çağırsaydın dedi.sonra kızı benm babam seni okutmak zorunda değil dedi(ben açıktan ünv.okuyorum ilk harcını annem yatrdı 2.harcı babası verdi süleymanla babası beraber çalışıyolar sanayide ve babası verdiği parayı oğunun maaşından kesti)bende dedim baban bedavadan vermedi süleymann çalıştığı emeği olan paradan verdi dedim.ve daha annem hakkında bir sürü laflar ettiler.o evde artık duramıcağımı anladım ablamla abimi çağırdım beni alsınlar die.geldiler,eşim de geldi.çok büyük tartıştık.annesi,ablası hepsi oğluna inanıyo hani süleyman dödüyse nerende morluk var dediler.herkesin içinde eşime bitti artık boşancam istemiyorum dedim.ablası ablama sizin mezhebiniz geniş dedi.ben bizimle böyle konuşamazsın dedim üstüme yürüdü.vurmaya başladı,zor ayırdılar baya güçlüymü.şuan bunları yazarken nasıl kötüyüm bilemezsiniz.elimden geldiğince karşılık verdim kolunu sıktım.ablamla abim biraz daha konuştular sonra gittik.bu kadar umarım sıkılmamışsınızdır.bu saatten sonra oraya gitmem annem için o kadar laflar ettiler dayak yediğime inanmadılar.üstelik ablası da kardeşinden haksız sayılmadı
tugba bu canım benim allah yardımcın olsun ama ne kadar kolay senin için allah aşkına seni asla yargılamıyorum ama evlenirken aklın neredeydi şimide tutmuşsun tek derdim eşşyalrım diyorsun hani çok sevmiştin 7 ayda mı bitti ha eminim biterecek durumlar olmuş ama aklın yolu birdir herkes sana diyorki yaşın küçükmüş eşininde öyle valla ne diyeyim allah yardımcın olsun bence bir olura varın daha 18 yaşında dul olmak lütfen artık biraz büyü ve mantıklı düşün senden ricam allah yardımcın olsun allah kimseyi senin durumunla karşılaştırmasın
Dönme kızım,ne olursa olsun sakın dönme.Kurtulmuşsun,ailen sana sahip çıkmış,sakın aynı hataya tekrar düşme.
O eşyaları geri alsan da kullanamayacaksın.Sana kötü anılarını hatırlatacak,görmek bile istemeyeceksin.Tekrar evlenirsen o çeyizleri götürmeyeceksin.O yüzden üzerinde durma.
Kimin inanıp kimin inanmadığı önemli değil.Ne yaşadığını sen kendin biliyorsun.
Ailen elbette yanında olacak,doğrusu budur ve çok şanslısın bu konuda.
gerçek sevgi die bişey yok.olsaydı o herkesin içinde beni yalancı çıkarmazdı.süleyman inkar etti dövdüğünü..o da dedi nerende morluk var die.geçen gece ablasına gitti 12de gece 3te geldi.ne konuştular,tabi ki beni kötülediler.ben bu evliliği 7 ay onu sevdiğim için sürdürdüm.bi kere daha ablası benm hakkımda çook ağır laflar etmişti.sabretmiştim ama artık yok.zararın neresinden dönersem kardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?