Çok büyük tartıştık,görümcem bana vurdu,zor ayırdılar

Tuğba, aileniz ne diyor ? Destek oluyorlar mı ?

Size ailenizde en yakın olan kim ? Onunla birlikte bir uzmana gitmenizi tavsiye ediyorum.. Lütfen ihmal etmeyin..

Flört edip,birbirinizi tanıyacağınız yaşta yanlış alınan bir kararla bu duruma gelmişsiniz.
Artık geriye bakmanın,keşke demenin bir anlamı yok.
Senin için bu yaşta faturası çok pahalı bir tecrübe olmuştur yaşadıkların,
gerçekten üzüldüm.Ama bütün yaşadığın nahoş olaylardan kendince birşeyler
çıkarabilmen ve hayatının geri kalanında tekrar büyük hatalar yapmamak adına
çok geçerli bir yaşanmışlık olmuş.
Hiç geriye bakma derim,ne güzel eğitimine de devam ediyorsun.
Kendine bir yol çiz ve geride bıraktığın çirkinliklerin çatlak seslerine sağır ol.

Son düzenleme:

ben kararımdan eminim.tabi ki gelcek konuşmaya.ama artık o bende bitti.o konuşmalardan sonra yüz yüze bakmak zor.aradan bi ay geçsede verdiğim bu karardan pişmanlık duymucam.aklıma yaşadığımz güzel anılar gelio gülüp geçiyorum,özlemiyorum.7 ay o evde onu sevdiğim için durdum.annesine,ab lasına katlandm.artk durum farklı soğudum,nefret ediyorum

teşekkr ederm çok güzel yazmışsın

Esinin hareketlerinden yasının kücük oldugunu anlamıstım.
Evlilik icin keske acele etmeseydin yasın daha cok kücük cünkü.
Ailen de arkandaysa arkana bile bakma derim cünkü daha cok gencsin.

Son düzenleme:
Dönme kızım,ne olursa olsun sakın dönme.Kurtulmuşsun,ailen sana sahip çıkmış,sakın aynı hataya tekrar düşme.

aslında eşyayı umursamaya çalışıyorum ama olmuyo yatak odasını,çeyizlerimi annem aldı.o yüzden benm için çok önemli

O eşyaları geri alsan da kullanamayacaksın.Sana kötü anılarını hatırlatacak,görmek bile istemeyeceksin.Tekrar evlenirsen o çeyizleri götürmeyeceksin.O yüzden üzerinde durma.

bi tek ailem yanımda.süleymann beni dövdüğüne,hakaret ettiğine bi tek onlar inanıyo

Kimin inanıp kimin inanmadığı önemli değil.Ne yaşadığını sen kendin biliyorsun.
Ailen elbette yanında olacak,doğrusu budur ve çok şanslısın bu konuda.

Senin yaşında kız kardeşim var okuyor...

O'nu düşündüm...Öyle içim acıdı ki.

Ailenin ne hissettiğini,ne durumda olduğunu bile düşünemiyorum çok zor bir durum.

Neden evlendin,yaşın çok küçük vs. demeyeceğim olan olmuş zaten.

Sana tavsıyem bundan sonra sağlam kararlar al hemde aile destekli olsun!

Sakın olaki yarın bir gün bir başka önemli kararında AİLEnden onaysız hareket etme.

Bir anne - baba çocuğunun alacağı kararda fıkrını bellı edıyor ve hatta şiddetle karşı çıkıyorsa

emin olki sonunu gördükleri için...

Ailenin tecrübelerini görmezlikten duymazlıktan gelme.

onlar hayatta bızden daha tecrubelıler,bu yüzden anne babalar ve bızı korumak ıcın bır adım öndeler.

Biz evlatlarada düşen,onları dinlemek.Bak ne mutlu sana ailen var dönebildin senı kabul ettiler.

Erken yaşta ağır ,acı bir tecrübe sahibi oldun.

Bundan sonrakı hayatında umarım daha sağlam adımlarla ilerlersin.

Sakın olaki yağmurdan kaçarken doluya tutulma,bir başkasını hayatına dahıl etme uzunca bir süre..

canım çok geçmiş olsun kurtulmuşsun valla nasıl iş bu ya ? ikinizinde yaşı çok küçük ve malesef bu şekilde evlilikler genelde sağlıklı olmuyor ...daha kişilik oturmadan ,hayatın farkına varamadan birden büyük bir sorumluluğun altına girmek kolay değil........ama dayak denince orada durmak lazım bunun devamı gelir dönersen ...sen ne yapmak istiyorsun bilmiyorum ama çok iyi düşün canım zararın neresinden dönülürse kardır ! görümcenin yaptığına akıl erdiremiyorum valla bende görümce olucam bigün ama geline el kaldırmak ne haddime yani olucak iş mi? insana el kalkmaz bir kere bu nasıl bir zihniyettir ya yazık valla üzüldüm hayatın başında bunları yaşamana inşallah bundan sonra güzel günler senin olur hayırlısı olsun herşeyin canım

gerçekten bu yaşta yaşadıklarınız çok ağır
burdan şunu anlıyoruz ki bu yaşta evlenıp kaynana yanına gelın gıden vede ailesinin onayı olmadan evlılıge kalkışanların maalesef sonu boyle..
ayrılıklar..

yerınde olsaydım bu evlılıgı asla devam ettırmezdim..çocuugn olmadan derhal ayrıl.
yoksa bu dayagın sonu gelmez.düzelır dıye düşünme.
eşinle ayrı eve çıksan dahi ailesi rahat bırakmazlar seni.
kararsız kalma bu konuda tereddüt bile etme derim ben..
en kötü karar kararsızlıktan iyidir..

Üzüldüm ama ergen yaşta yapılan evlilikten ne beklenirki ?

Kendimi paralıyorum burada gençler lütfen ailelerinizin lafını yabana atmayın diye..

Sonuç ortada işte inşallah aklını başına alır bir an önce o evden ayrılır boşanıp ailenin yanına geri dönersin...

tugba bu canım benim allah yardımcın olsun ama ne kadar kolay senin için allah aşkına seni asla yargılamıyorum ama evlenirken aklın neredeydi şimide tutmuşsun tek derdim eşşyalrım diyorsun hani çok sevmiştin 7 ayda mı bitti ha eminim biterecek durumlar olmuş ama aklın yolu birdir herkes sana diyorki yaşın küçükmüş eşininde öyle valla ne diyeyim allah yardımcın olsun bence bir olura varın daha 18 yaşında dul olmak lütfen artık biraz büyü ve mantıklı düşün senden ricam allah yardımcın olsun allah kimseyi senin durumunla karşılaştırmasın

allah ihsan etsin..cnm çok üzüldüm..en doğrusunu yapmışsın...gitmekle

Yaşın daha çok küçük; hayatına kaldığın yerden devam edersin. Bir müsibet bin nasihatten iyidir derler ya, belki bu olayı yaşamasaydın hala küçük ayrıntıları görmezden gelecektin.

Kul ettiğini çekmeden ölmezmiş. Sen sakın beddua etme. Rabbim acılarına deva da, olur yapılanların karşılığını da verir; bu dünyada olmasa ahirette.

gerçek sevgi die bişey yok.olsaydı o herkesin içinde beni yalancı çıkarmazdı.süleyman inkar etti dövdüğünü..o da dedi nerende morluk var die.geçen gece ablasına gitti 12de gece 3te geldi.ne konuştular,tabi ki beni kötülediler.ben bu evliliği 7 ay onu sevdiğim için sürdürdüm.bi kere daha ablası benm hakkımda çook ağır laflar etmişti.sabretmiştim ama artık yok.zararın neresinden dönersem kardır.

yaşınız daha çok küçük ama inan bunun yaşla alakası yok canım. karşındaki insan pislikse bişey yapamıyorsun. ben 27 eşim 32 yaşındaydık evlendiğimizde. görümcem 34 yaşında boyunca çocukalrı olan birisi. ama ne rezillikler yaptılar. kaynanamla ikisi bir oldular sözümde kavga kınamda kavga düğünümde kavga. düğüne rtesi evinden kovmalar. aileme hakaretler. suçumuzda ne eşimle birbirimizi sevmemiz ve benim kısa eşimin uzun boylu olması.
karşındaki kişi edepsiz oldumu ne kadar iyi olsanda geçmiyorsun cnm. allah sana sabırlar evrsin ve yol yakında bırak ne halleri varsa görsünler. o edepsiz görümcen sana vurmaya hakkı yok. bence boşanmalısın cnm. allah var yukarıda bana ellerini kaldırsalardı kırardım o ellerini. bizimkiler sözle yaralarlar insanı.

offf içim şişti okurken..
daha cok kucuksunuz be guzelım ya ne evlılıgı..
senın daha okulda olman gerekırdı..

neyse olan olmus ama bak ıyı dınle buradakı bayanları..
kımısı belkı sana agır gelır ama dogrudur bazıları..

el sakası ne demek
gerızekalı falan gıbı laflar bır evlılıkte olamamlı dıye dusunuyorum ben cocukluk
işte canım ama yasadıkların agır gercekten bu yasta evlılık falan...

ben aılen neden ınanmıyor ona takıldım en cok
destek degılmı sana
yada yazdın belkı ben mı kacrıdm

evlendiğime ilk günden pişman olmuştum.nişanlıyken bile onları tanıyamamıştım.evliliğmde tanıdım.o kadar pişmanlıklar yaşadım ki...o kadar annemi özledm ki...annemi dinlemediğime,üzdüğüme kaç kez pişman oldum.süleymanla aramızda kaç kere boşanma konusu geçti,süleyman hep engel oldu.ama o zaman böyle büyük şeyler yaşanmamıştı.allahma hep dua ettm eğer boşanmak hakkımda hayırlısıysa boşanıyım allahm dedm.süleymangil hala engel olcaklarını düşünüyolar.bugün yarın annemgile konuşmaya gelirler.

hakılsın canım benim kimsenin sana bunu yapmaya hakkı yok ama dediğim gibi daha çok küçüksünüz ikinizde yani sürdürmek belki anlamsız ama bilmiyorum canım birşeyler deyip hayatını yönlendirecek yorumlar yapamm tek dilegim allah yardımcın olsun ünv kaçtasın bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…