- 7 Ocak 2011
- 6.828
- 4.295
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keyfimin kahyası mısın?siz neden böyle atladınız anlayamadım? sorduğunuz sorulara dikkat edin benden alıntı yapmayın gidin kendi fikrinizi yazın şov yapmak istiyorsanız başka kapıya
Ekrana bakıp yazacaksın ya aynaya bakarak değil, bak yine kendinle karıştırdın karşındakini cık cık cıkmal mısınız? kolay sanıyorum mu dedim öyle bi şey mi ima ettim sonuçta belli ki adam ilgisiz yani araştıracak bi tipe benzemiyor ben de fikrimi söyledim gidin fikrinizi söyleyin benim fikrime karışmayın şu bence olayını bi algılayın artık vizyonsuz musunuz
Elleme vizyon kadını.Ekrana bakıp yazacaksın ya aynaya bakarak değil, bak yine kendinle karıştırdın karşındakini cık cık cık
KorkmayınBenim başıma gelmedi ama başına gelen bir yakınıma refekat ettim. Bekardım o zaman. Aradan neredeyse 15 sene geçti attığı çığlıklar hala kulağımda. Ve en çok korktuğum şeylerden biridir düşük yapmak. İnsanların böyle hassas konularda yalan söyleyebilmesini anlayamıyorum. Gerçek olma ihtimali korkutur beni.
Accık elleyen olsa rahatlayacak hormonlar filan düzelecek de kim ellemek ister bunuElleme vizyon kadını.![]()
FArkadaşlar kocam evı terk ettı artık ıstemiyorum bııtı dedı cektı gıttı bende ne yaptıysam gerı donmedı yalvardım donmedı aklıma bı yalan geldı aradım hamıleyım dedım kosa kosa gerı geldı eve benimle cok ılgılenıyor ustume tıtrıyo lutfen yardım edın kontrol e gıdelım diye tuturdu napmalıyım kafayı yıcem bu yalanı soylemeseydım yuvam yıkılcaktı
Arkadaşlar kocam evı terk ettı artık ıstemiyorum bııtı dedı cektı gıttı bende ne yaptıysam gerı donmedı yalvardım donmedı aklıma bı yalan geldı aradım hamıleyım dedım kosa kosa gerı geldı eve benimle cok ılgılenıyor ustume tıtrıyo lutfen yardım edın kontrol e gıdelım diye tuturdu napmalıyım kafayı yıcem bu yalanı soylemeseydım yuvam yıkılcak
Fazla film izliyorsunuz galiba,ne gerek vardı böyle bir yalan.simdi çıkın işin içinden cikabilirseniz.soylemekten başka çareniz yokArkadaşlar kocam evı terk ettı artık ıstemiyorum bııtı dedı cektı gıttı bende ne yaptıysam gerı donmedı yalvardım donmedı aklıma bı yalan geldı aradım hamıleyım dedım kosa kosa gerı geldı eve benimle cok ılgılenıyor ustume tıtrıyo lutfen yardım edın kontrol e gıdelım diye tuturdu napmalıyım kafayı yıcem bu yalanı soylemeseydım yuvam yıkılcaktı
Siz ne diyorsunuz hanımefendi?? Ciddi olmadığınızı söyleyin??Doktora rüşvet verip dış gebelikmiş dedirtin kabul etmezse seni tabipler odasına şikayet edicem diyin.
Sizi istemeyen adamı zorlamı tutuyorsunuz?
Hemen bebe yapma işlemlerine geç ..Arkadaşlar kocam evı terk ettı artık ıstemiyorum bııtı dedı cektı gıttı bende ne yaptıysam gerı donmedı yalvardım donmedı aklıma bı yalan geldı aradım hamıleyım dedım kosa kosa gerı geldı eve benimle cok ılgılenıyor ustume tıtrıyo lutfen yardım edın kontrol e gıdelım diye tuturdu napmalıyım kafayı yıcem bu yalanı soylemeseydım yuvam yıkılcaktı
Bence dalga geçmiştirSiz ne diyorsunuz hanımefendi?? Ciddi olmadığınızı söyleyin??