Cok buyuk yalan soyledım lutfen yardımcı olun😢

Cesur ve guzel dizisinde de kadin sonradan hamile oldugunu ogreniyordu.

Hey Allah’im. Millet dizi seyretmekten ne hale geldi :D

Yeni üye ve konuya bakın ya hanımlar bir tartışma gitmişte siz bu konunun doğruluğuna inanıyor musunuz? Hadi diyelim doğru adam yer mi bunu niye evden giderken demesin hamileyim diye hadi yuttu adamın hamileliği umrumda olur mu biraz da gururunuz olsun o adam yine gidecek sizi istemeyeni yalanla tutmak yalan ortaya çıkınca ne olacak.yalandan ultrason bul daha beter olsun işler

ne kocaymış arkadaş, bol aciyasyonlu bol ekşınlı turk dizisi cektirmis kadina

Kimyasal gebelik aslında tam düşük olmuyor 🙄

siz neden böyle atladınız anlayamadım? sorduğunuz sorulara dikkat edin benden alıntı yapmayın gidin kendi fikrinizi yazın şov yapmak istiyorsanız başka kapıya
Keyfimin kahyası mısın?
Aaaa bak yine alıntı yapıp soru sordum, demekki neymiş emrinize amade değilmişim

mal mısınız? kolay sanıyorum mu dedim öyle bi şey mi ima ettim sonuçta belli ki adam ilgisiz yani araştıracak bi tipe benzemiyor ben de fikrimi söyledim gidin fikrinizi söyleyin benim fikrime karışmayın şu bence olayını bi algılayın artık vizyonsuz musunuz
Ekrana bakıp yazacaksın ya aynaya bakarak değil, bak yine kendinle karıştırdın karşındakini cık cık cık

Sırf hamile olduğunuzu düşündüğü için yaniniza gelip size iyi davranan adamdan bir hayır gelmeyeceğini biliyorsunuz.Gercegi anların istediği yere gitsin.

Benim başıma gelmedi ama başına gelen bir yakınıma refekat ettim. Bekardım o zaman. Aradan neredeyse 15 sene geçti attığı çığlıklar hala kulağımda. Ve en çok korktuğum şeylerden biridir düşük yapmak. İnsanların böyle hassas konularda yalan söyleyebilmesini anlayamıyorum. Gerçek olma ihtimali korkutur beni.
Korkmayın
İnşaallah hiç yaşamazsınız bunu
Ben düşük yaptım çok zordu, ama benim gibi olmadan düşük yapanlarda çok var, insan başına herşey gelebilir, korkmayın

Ya nerden buluyorsunuz böyle şeyleri tövbestağfurullah daha neler görücez yaa

Arkadaşlar kocam evı terk ettı artık ıstemiyorum bııtı dedı cektı gıttı bende ne yaptıysam gerı donmedı yalvardım donmedı aklıma bı yalan geldı aradım hamıleyım dedım kosa kosa gerı geldı eve benimle cok ılgılenıyor ustume tıtrıyo lutfen yardım edın kontrol e gıdelım diye tuturdu napmalıyım kafayı yıcem bu yalanı soylemeseydım yuvam yıkılcaktı
F
Arkadaşlar kocam evı terk ettı artık ıstemiyorum bııtı dedı cektı gıttı bende ne yaptıysam gerı donmedı yalvardım donmedı aklıma bı yalan geldı aradım hamıleyım dedım kosa kosa gerı geldı eve benimle cok ılgılenıyor ustume tıtrıyo lutfen yardım edın kontrol e gıdelım diye tuturdu napmalıyım kafayı yıcem bu yalanı soylemeseydım yuvam yıkılcak

Arkadaşlar kocam evı terk ettı artık ıstemiyorum bııtı dedı cektı gıttı bende ne yaptıysam gerı donmedı yalvardım donmedı aklıma bı yalan geldı aradım hamıleyım dedım kosa kosa gerı geldı eve benimle cok ılgılenıyor ustume tıtrıyo lutfen yardım edın kontrol e gıdelım diye tuturdu napmalıyım kafayı yıcem bu yalanı soylemeseydım yuvam yıkılcaktı
Fazla film izliyorsunuz galiba,ne gerek vardı böyle bir yalan.simdi çıkın işin içinden cikabilirseniz.soylemekten başka çareniz yok

Hemen bebe yapma işlemlerine geç .. 😂😂😂

Kocanız evi neden terketti? Ortada boşanacak kadar ciddi bir durum vardı ise neden çocuk yaptınız 😃
Zorunlu olmayan kürtaja karşıyım ama aldırın bence. :kahve:

Bitti artık istemiyorum diyen adamı bu şekilde döndürmek sağlıklı olmayacak zaten.
En iyisi gururunuzu ayaklar altına alın ve "seni çok sevdiğim için" diyerek yalanınızı anlatın.
Lakin bu kez daha çok kızacaktır o da ayrı konu.

Back
X