Çok çaba sarfettim olmasın diye ama artık oluyor.

• Konu Sahibi Konu Sahibi cikom
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cikom

Guru
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2011
7.138
5.604
448
İstanbul
Evet defalarca boşanma konuşuldu. Defalarca kafamda kurdum. Ailem i düşündüm. Insanları. Meraklı soruları. Önünden geçip gittikten sonra dedikoduları. Annem üzülür. Ben demiştim diyenler i düşündüm. En son yıllarda en çok oğlumu düşündüm ve boşanmak değıl evliliğini kurtarmak olsun çaban dedim kendi kendime.

Ve şimdi oğlum ölümden dönmüşken o hasta yatağında yatarken bana dert üstüne dert yaşatan kv ve eşim olacak insan. Rabbim bu gunlerinizi mumla aratsın. Ben evladımın derdinde iken siz beni sindirme planları yapanlar. Pes ettim.
Yine kendim için değıl pes etmem.

Baktımki adam oğluna sırf bana bulaşmak için kendisine laf söylemem için çocuğuna eziyet ediyor. Hemde henüz tam iyileşmeyen herkesin 7 kat elin bile diken üstünde özen gösterdiği çocuğa eziyet ediyor psikolojisini alt üst ediyor sırf beni acıtmak için artık hiç birşeyin tutar yanı kalmadı benim için. Seni o uyuşturucu satıcısı kardeşin.elin evli adamları ile dost hayatı yasayan yuva yıkan kardeşin bunların parasını afiyetle bile isteye yiyen annene yolluyorum.
Kendi kendini bir uçurumdan atıyorsun. Sanada hala üzüldüğüm için şu kafamı nerelere vursam az. İnşallah bu pislik dolu aileden senden boşanarak uzak tutarım çocuğumu.

Içimi dökmek istedim. Yarın işe gitmem gerek herşey yarın patlak verecek çok zinde olmam gerek ama uyku resmen haram oldu gözümde.

Verilen o vaadleri kurduğumuz o hayaller geliyor sürekli gozumun önüne. Sonra tam aksi yaptığı söylediği şeyler tokat gibi geliyor gözümün önüne. Kötü kabus görüyorum gözlerim açıkken. Allahım sen evladımi çok zor bir mucadeleden bana geri bağışladın sen ona güç kuvvet ver yalvarıyorum.ben elimden geleni yaptım. Sen evladım için hayırlı olan yola sok bizi.

Yazmazsam kusuruma bakmayın kafam allak bullak konuda 10 yıllık öyle hop diye anlatılacak gibi değıl çünkü

Bence boşandıktan sonra, "neden daha önce yapmamışım ki?" diye düşüneceğiniz harika bir hayatınız olacak oğlunuzla. Öyle hissettim ve dualarım da o yönde. Allah yar ve yardımcınız olsun, üzülmeyin. ne mutlu ki oğlunuz şifa buluyormus şükürler olsun. Bundan sonrası umurunuzda bile olmasın.

Haklısın. Hep diyorum ben boşanirim 1 ay ağlarım sonrası seyran. O 1 ay seyran edecek sonrası hüsran. Ben evladima da yeterim zaten evde yaptığı hiçbir sorumluluğu yok fatura yatırmak dahil. Ama 10 yıl da büyük zaman hele benim gibi alışkanlıklara düşkün biri için. Ne diyim yaşayıp gorucez.

Konuşalım çözüm arayalım dedim herşeye varım dedim. Sen çözümü bul ben sana uyarım diyor sanki ben nikah defterine tek başıma imza attım. Benle konuşmak istemiyormuş. Benim kocam değıl çocuğumun babasıymış. Gitsin başkasına yıkatsın kirli çamaşırlarını ozman. Bari doğru düzgün babalık yapaydı. Su hasta döneminde bile yapamadı bide üstüne bana köstek olmaya çalıştı

Gecmis olsun oglunun nesi var?

Karari vermissin en zor olan kisim.. bazen dusunuyorumda sevmedigimiz birinin donlarini yikamak icin hayat cok kisa..

Rabbim evladiniza sifa versin insallah.
Sizin ve evladini icin hakkinizda hayirlisi olsun.

Rabbim evladınıza şifa versin inşallah.
Eş konusunda da şunu söyleyebilirim ,10 sene sonunda böyle bir karar aldıysanız muhakkak haklı gerekçeleriniz vardır. Hakkınızda hayırlısı olsun. İnşallah kolayca atlatır kendi yolunuza bakarsınız.

Inşallah bu işin sonunda gerçekten mutlu olur ve bahsi geçen insanlardan kurtulursun. Oğlumun neyi var bilmem ama ne sana ne evladına faydası değil zararı olan insanla kurtaracak bir şeyinin olması mümkün değildir. O yüzden tez zamanda kendi yolunu çizmeni tavsiye ederim. 7 yaşında bir çocuk sorunlardan ağır bir şekilde etkilenme olasılığına sahip. Tez zamanda kurtulun...

Sirtinda on senelik bir kambur tasiyorsun,anasi ayri dert evladi ayri...problemli insanlarla yasamanin zorlugunu bende cok iyi bilirim,sukurki sirtindaki bu yuku atabilecek guctesin ne mutlu sana...Hakkinda her zaman hayirlisi olsun,ne mutlu sana bundan sonraki hayatin cok daha guzel olur insallah

kuerulup mutlu olacaksın o tuhaf aile de ailecenek uyuşturucuyu satıp müptelalara yer barındırmaktan hapsi boylayacaklar

Boşandıktan sonra daha güzel hayatın olacağı kesin . En azından hayatını kimse dahada zorlaştırmayacak . En zoru karar vermek zaten yapmışsın . İnsan şunuda söylemek istiyor eşinin akıllanma hatasını anlama olasılığı yokmu pişman olmaz mı .

Allah şifa versin.Kimseyi evladıyla sınamasın.Tahmin bile edemiyorum yaşadığın zorlukları.Bütün bunların karşısındaki dik duruşunun da alnından öpeyim.Hakkında hayırlısı olsun.

Esinde madde kullaniyor dimi

Allah esini islah eylesin, seni ve yavrunu da de tez sekilde bu aile'den kurtarsin insallah. En dogru karari vermissin, madem calisiyorsun, kendi ayaklarinin üzerinde de durabiliyorsun, sana hayati zindan eden bir adama katlanmanin bir anlami yok canim...

Gecmis olsun oglunun nesi var?

Karari vermissin en zor olan kisim.. bazen dusunuyorumda sevmedigimiz birinin donlarini yikamak icin hayat cok kisa..
Beyinde damar tıkanıklığı buna bağlı kafa içi ödem artan basınç vardı. En son evre 4 olan basınç 3 e kadar çıktı. Çok şükür iyileşiyor. 1 ay hastanede kaldık. Hem cocuguma üzüldüm uğraştım dua ettim bir yandan da bunlarla uğraşmak zorunda kaldım. Bana tek destek olmaları gereken zaman. Olay nerdeb çıktı dersen. Kv gizlice acil servise girdi. Anne biraz kısa tutalım bize birşey derler dedim ki hemşire beni bir güzel fircaladı. Senin çocuğunun nesi var belli bile degilken okadar uyarıyorum neden dışarıdan ziyaretçi kabul ediyorsun diye.

Daha önce anladı 2 sene görüşmedi. Mis gibi 2 yıl geçirdik ki evliligimin en iyi yıllarıydı. Evdeki her işe hala ben kosturmama rağmen. Eşim ev aldı işten çıkarıldı hemen işe girdim destek için. Ama resmen kör oldu tekrar bir araya geldi onlarla. Ben çok kötü bir insanmışım. Sorsan onlar senin için ne fedakarlık yaptı. Tek kelimesi yok. Çünkü onlar hep somurduler onu hepte anlatır. Pişman olur olmaz tekrar bilemem ama bizimki kısır döngü oldu artık

Çocuğuna eziyet eden hemde hasta bir çocuğa bir insan demiyeceğim.. nın nasıl iyi şeyleri aklınıza gelebiliyor. O iyi felan değil. Bence sizde normal değilsiniz. bu şekilde sizinde o çocuğa pek faydalı olabileceğinizi düşünmüyorum

Zaten ipi koparan nokta bu. Ben onunla her durumu cocugum için düzeltme yoluna gittim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…