Haklısın. Hep diyorum ben boşanirim 1 ay ağlarım sonrası seyran. O 1 ay seyran edecek sonrası hüsran. Ben evladima da yeterim zaten evde yaptığı hiçbir sorumluluğu yok fatura yatırmak dahil. Ama 10 yıl da büyük zaman hele benim gibi alışkanlıklara düşkün biri için. Ne diyim yaşayıp gorucez.Bence boşandıktan sonra, "neden daha önce yapmamışım ki?" diye düşüneceğiniz harika bir hayatınız olacak oğlunuzla. Öyle hissettim ve dualarım da o yönde. Allah yar ve yardımcınız olsun, üzülmeyin. ne mutlu ki oğlunuz şifa buluyormus şükürler olsun. Bundan sonrası umurunuzda bile olmasın.
Rabbim evladiniza sifa versin insallah.Evet defalarca boşanma konuşuldu. Defalarca kafamda kurdum. Ailem i düşündüm. Insanları. Meraklı soruları. Önünden geçip gittikten sonra dedikoduları. Annem üzülür. Ben demiştim diyenler i düşündüm. En son yıllarda en çok oğlumu düşündüm ve boşanmak değıl evliliğini kurtarmak olsun çaban dedim kendi kendime.
Ve şimdi oğlum ölümden dönmüşken o hasta yatağında yatarken bana dert üstüne dert yaşatan kv ve eşim olacak insan. Rabbim bu gunlerinizi mumla aratsın. Ben evladımın derdinde iken siz beni sindirme planları yapanlar. Pes ettim.
Yine kendim için değıl pes etmem.
Baktımki adam oğluna sırf bana bulaşmak için kendisine laf söylemem için çocuğuna eziyet ediyor. Hemde henüz tam iyileşmeyen herkesin 7 kat elin bile diken üstünde özen gösterdiği çocuğa eziyet ediyor psikolojisini alt üst ediyor sırf beni acıtmak için artık hiç birşeyin tutar yanı kalmadı benim için. Seni o uyuşturucu satıcısı kardeşin.elin evli adamları ile dost hayatı yasayan yuva yıkan kardeşin bunların parasını afiyetle bile isteye yiyen annene yolluyorum.
Kendi kendini bir uçurumdan atıyorsun. Sanada hala üzüldüğüm için şu kafamı nerelere vursam az. İnşallah bu pislik dolu aileden senden boşanarak uzak tutarım çocuğumu.
Içimi dökmek istedim. Yarın işe gitmem gerek herşey yarın patlak verecek çok zinde olmam gerek ama uyku resmen haram oldu gözümde.
Verilen o vaadleri kurduğumuz o hayaller geliyor sürekli gozumun önüne. Sonra tam aksi yaptığı söylediği şeyler tokat gibi geliyor gözümün önüne. Kötü kabus görüyorum gözlerim açıkken. Allahım sen evladımi çok zor bir mucadeleden bana geri bağışladın sen ona güç kuvvet ver yalvarıyorum.ben elimden geleni yaptım. Sen evladım için hayırlı olan yola sok bizi.
Yazmazsam kusuruma bakmayın kafam allak bullak konuda 10 yıllık öyle hop diye anlatılacak gibi değıl çünkü
Evet defalarca boşanma konuşuldu. Defalarca kafamda kurdum. Ailem i düşündüm. Insanları. Meraklı soruları. Önünden geçip gittikten sonra dedikoduları. Annem üzülür. Ben demiştim diyenler i düşündüm. En son yıllarda en çok oğlumu düşündüm ve boşanmak değıl evliliğini kurtarmak olsun çaban dedim kendi kendime.
Ve şimdi oğlum ölümden dönmüşken o hasta yatağında yatarken bana dert üstüne dert yaşatan kv ve eşim olacak insan. Rabbim bu gunlerinizi mumla aratsın. Ben evladımın derdinde iken siz beni sindirme planları yapanlar. Pes ettim.
Baktımki adam oğluna sırf bana bulaşmak için kendisine laf söylemem için çocuğuna eziyet ediyor. Hemde henüz tam iyileşmeyen herkesin 7 kat elin bile diken üstünde özen gösterdiği çocuğa eziyet ediyor psikolojisini alt üst ediyor sırf beni acıtmak için artık hiç birşeyin tutar yanı kalmadı benim için. Seni o uyuşturucu satıcısı kardeşin.elin evli adamları ile dost hayatı yasayan yuva yıkan kardeşin bunların parasını afiyetle bile isteye yiyen annene yolluyorum.
Kendi kendini bir uçurumdan atıyorsun. Sanada hala üzüldüğüm için şu kafamı nerelere vursam az. İnşallah bu pislik dolu aileden senden boşanarak uzak tutarım çocuğumu.
Içimi dökmek istedim. Yarın işe gitmem gerek herşey yarın patlak verecek çok zinde olmam gerek ama uyku resmen haram oldu gözümde.
Verilen o vaadleri kurduğumuz o hayaller geliyor sürekli gozumun önüne. Sonra tam aksi yaptığı söylediği şeyler tokat gibi geliyor gözümün önüne. Kötü kabus görüyorum gözlerim açıkken. Allahım sen evladımi çok zor bir mucadeleden bana geri bağışladın sen ona güç kuvvet ver yalvarıyorum.ben elimden geleni yaptım. Sen evladım için hayırlı olan yola sok bizi.
Yazmazsam kusuruma bakmayın kafam allak bullak konuda 10 yıllık öyle hop diye anlatılacak gibi değıl çünkü
Evet defalarca boşanma konuşuldu. Defalarca kafamda kurdum. Ailem i düşündüm. Insanları. Meraklı soruları. Önünden geçip gittikten sonra dedikoduları. Annem üzülür. Ben demiştim diyenler i düşündüm. En son yıllarda en çok oğlumu düşündüm ve boşanmak değıl evliliğini kurtarmak olsun çaban dedim kendi kendime.
Beyinde damar tıkanıklığı buna bağlı kafa içi ödem artan basınç vardı. En son evre 4 olan basınç 3 e kadar çıktı. Çok şükür iyileşiyor. 1 ay hastanede kaldık. Hem cocuguma üzüldüm uğraştım dua ettim bir yandan da bunlarla uğraşmak zorunda kaldım. Bana tek destek olmaları gereken zaman. Olay nerdeb çıktı dersen. Kv gizlice acil servise girdi. Anne biraz kısa tutalım bize birşey derler dedim ki hemşire beni bir güzel fircaladı. Senin çocuğunun nesi var belli bile degilken okadar uyarıyorum neden dışarıdan ziyaretçi kabul ediyorsun diye.Gecmis olsun oglunun nesi var?
Karari vermissin en zor olan kisim.. bazen dusunuyorumda sevmedigimiz birinin donlarini yikamak icin hayat cok kisa..
Daha önce anladı 2 sene görüşmedi. Mis gibi 2 yıl geçirdik ki evliligimin en iyi yıllarıydı. Evdeki her işe hala ben kosturmama rağmen. Eşim ev aldı işten çıkarıldı hemen işe girdim destek için. Ama resmen kör oldu tekrar bir araya geldi onlarla. Ben çok kötü bir insanmışım. Sorsan onlar senin için ne fedakarlık yaptı. Tek kelimesi yok. Çünkü onlar hep somurduler onu hepte anlatır. Pişman olur olmaz tekrar bilemem ama bizimki kısır döngü oldu artıkBoşandıktan sonra daha güzel hayatın olacağı kesin . En azından hayatını kimse dahada zorlaştırmayacak . En zoru karar vermek zaten yapmışsın . İnsan şunuda söylemek istiyor eşinin akıllanma hatasını anlama olasılığı yokmu pişman olmaz mı .
Yok canım Allah korusun.erkek kardeşi kullananEsinde madde kullaniyor dimi
Zaten ipi koparan nokta bu. Ben onunla her durumu cocugum için düzeltme yoluna gittimÇocuğuna eziyet eden hemde hasta bir çocuğa bir insan demiyeceğim.. nın nasıl iyi şeyleri aklınıza gelebiliyor. O iyi felan değil. Bence sizde normal değilsiniz. bu şekilde sizinde o çocuğa pek faydalı olabileceğinizi düşünmüyorum
Yok canım Allah korusun.erkek kardeşi kullanan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?