Evet defalarca boşanma konuşuldu. Defalarca kafamda kurdum. Ailem i düşündüm. Insanları. Meraklı soruları. Önünden geçip gittikten sonra dedikoduları. Annem üzülür. Ben demiştim diyenler i düşündüm. En son yıllarda en çok oğlumu düşündüm ve boşanmak değıl evliliğini kurtarmak olsun çaban dedim kendi kendime.
Ve şimdi oğlum ölümden dönmüşken o hasta yatağında yatarken bana dert üstüne dert yaşatan kv ve eşim olacak insan. Rabbim bu gunlerinizi mumla aratsın. Ben evladımın derdinde iken siz beni sindirme planları yapanlar. Pes ettim.
Yine kendim için değıl pes etmem.
Baktımki adam oğluna sırf bana bulaşmak için kendisine laf söylemem için çocuğuna eziyet ediyor. Hemde henüz tam iyileşmeyen herkesin 7 kat elin bile diken üstünde özen gösterdiği çocuğa eziyet ediyor psikolojisini alt üst ediyor sırf beni acıtmak için artık hiç birşeyin tutar yanı kalmadı benim için. Seni o uyuşturucu satıcısı kardeşin.elin evli adamları ile dost hayatı yasayan yuva yıkan kardeşin bunların parasını afiyetle bile isteye yiyen annene yolluyorum.
Kendi kendini bir uçurumdan atıyorsun. Sanada hala üzüldüğüm için şu kafamı nerelere vursam az. İnşallah bu pislik dolu aileden senden boşanarak uzak tutarım çocuğumu.
Içimi dökmek istedim. Yarın işe gitmem gerek herşey yarın patlak verecek çok zinde olmam gerek ama uyku resmen haram oldu gözümde.
Verilen o vaadleri kurduğumuz o hayaller geliyor sürekli gozumun önüne. Sonra tam aksi yaptığı söylediği şeyler tokat gibi geliyor gözümün önüne. Kötü kabus görüyorum gözlerim açıkken. Allahım sen evladımi çok zor bir mucadeleden bana geri bağışladın sen ona güç kuvvet ver yalvarıyorum.ben elimden geleni yaptım. Sen evladım için hayırlı olan yola sok bizi.
Yazmazsam kusuruma bakmayın kafam allak bullak konuda 10 yıllık öyle hop diye anlatılacak gibi değıl çünkü