Çok çaba sarfettim olmasın diye ama artık oluyor.

• Konu Sahibi Konu Sahibi cikom
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kısa tutalım dediğiniz için mi size eziyet ediyorlar?

Zaten ipi koparan nokta bu. Ben onunla her durumu cocugum için düzeltme yoluna gittim
her durum düzeltilecek diye birşey yok evlilik insana eziyet ettirmemeli tartıya koyarsın kötülük ağır geliyorsa kabul edilmeyecek şeyler varsa iki taraf içinde boşanmak daha hayırlıdır.Allah akıl vermiş sonuça haksızlık karşısında ezilmemek lazım

Cok gecmis olsun.. insaAllah en kisa zamanda eski sagligina kavusur evladin. Soz konusu evlatsa gerisi gercekten teferruat..saygisiz insan illa kendi istedigi olacak ya cocugu kim dusunur.. ki hemsire gercekten hakliymis..hakkinda hayirlisi olur umarim, ele katlanmak cok zor.

Kısa tutalım dediğiniz için mi size eziyet ediyorlar?
Ordan patlak verdi olay yani. Ondan oncesinde de bana sen bidaha beni arama şoma ağazlisin kötü haber veriyorsun dedi. Gelen arkadaşlarıma tavırlı davrandı. Sonra beni aradı açmadım. Oğlu kapıdan içeri girerken aradı klasik kaynana modeli hemen oğlunu aradı cikom neden telefinlarımı açmıyor bilinçli mi dedi. Bende burda bir sürü insanın telefonunu acamadigim oluyor böyle sorguluyorsa bana bir yanlış yapıp sabrimi sinadiginin farkindadir dedim. Gerisi küfür hakaret etme gereği duydu ana oğul

Çok geçmiş olsun oğlun için.
10 yıl uzun bir zaman değil, burda 20 yıl çekip boşananları okudum. Şimdi kafam rahat ne diye çekmişimki, diyordu.
İşin gücün var aklı başında birisin.
Allah yardım eder yeni bir hayat kurarsın.

Tabiki haklıydı hemşire. Onun babanne olarak yapması gereken bizim kirlilerimizi götürüp yikamasi idi. Acile girip agucuk gugucuk değildi. Öyle hiç birşey demeden defolup gitti. Sonra ben neden hanım efendinin telefonunu acmamisim. Niye açayım.10 gün acilde sandalye üzerinde yattım. Çocuğumun eşyalarını onlarin begenmedigi el yikadi yolladi

evladın için güçlü ol kocanın canı c.........e topla kendini.

Kan bagi degil can bagi gerek! Sakin ol dua et, evladin iyi olsun sen iyi ol gerisinin cani cehenneme arkadasinda dedigi gibi..sen guclu olki oglunada guc olsun

Kan bagi degil can bagi gerek! Sakin ol dua et, evladin iyi olsun sen iyi ol gerisinin cani cehenneme arkadasinda dedigi gibi..sen guclu olki oglunada guc olsun
Benim canımı yakmak için çocuğu kullanıyor. Ne yapacağımı şaşırmıştım.
Hastanede telefonda bana demediğini bırakmadı eve gelince şöyle böyle yapicam diye tehditler hakaretler. Eve geldim hiç birşey yok gayet normal. Çocuğu tek başına asansöre bindirip elinde tencere ile alt kata yollamış. Uyardım diye sorun çıkardı. Nasıl yaparsın6 yaşında bu çocuk ne badireler atlattı 7 kat el bile üstüne titriyor dedim. Git ben senin kocan değilim bu çocuğun babasıyım bu evde dedi. Meraklı değilim sana doğru düzgün baba ol dedim.

Cumartesi günü annem biryere gitmek zorunda dedim çalıyormusun yok dedi evdeyim ama çocuğa falan bakamam nasıl bakarsan bak. Çocuğu sabahın köründe kaldırdım ağlaya ağlaya çocuk babam evde anne gitmeyelim xteyzeye diyor. Ne diyim bakmıyor sana yapacak birseyim yok dedim. Duymadı mı o sesleri. İşten izin aldım eczaneden ignesini aldım arkadaşıma gidip tekrar oglumun ignesini yaptım. Akşama doğru aramış oğlumu gelip alayımmı seni diyor. Oglumda annem baban gelirse gitme dedi demis. Haksız mıyım ben o sabah sabah çocuk aglaya aglaya çıktı o evden sen ne diye daha gelip alıyorsun. Evde yattı tüm gün. Kendi de biliyor benden bir ayrılsa helak olacak ondan ayrılmıyor biryere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…