Bende çoook ağlıyorum  ( Eşim çok kızıyor.Ağlamadan hiç bir sorunumu anlatamıyorum.Ağlamamak içinde anlatmıyorum ,bu da beni çok rahatsız ediyor.Tv izlerken en ufak bir şeyde hüngür hüngür ağlıyorum..Eşimle bir konuyu tartışamıyoruz ben hemen ağlıyorum o da ağlıyorum diye bana bağırıyor ben daha çok ağlıyorum..Eşim ev işlerine çok düşkün,akşam işten gelince bişeyler yapıyor hep,bende ona bakıp bakıp ağlıyorum ben ne işe yarıyorum diye..Ama normalde de çok güleryüzlü bir insanım..Hatta aşırı sırıtığım :)) Acaba tüm duyguları çok aşırı mı yaşıyoruz..
( Eşim çok kızıyor.Ağlamadan hiç bir sorunumu anlatamıyorum.Ağlamamak içinde anlatmıyorum ,bu da beni çok rahatsız ediyor.Tv izlerken en ufak bir şeyde hüngür hüngür ağlıyorum..Eşimle bir konuyu tartışamıyoruz ben hemen ağlıyorum o da ağlıyorum diye bana bağırıyor ben daha çok ağlıyorum..Eşim ev işlerine çok düşkün,akşam işten gelince bişeyler yapıyor hep,bende ona bakıp bakıp ağlıyorum ben ne işe yarıyorum diye..Ama normalde de çok güleryüzlü bir insanım..Hatta aşırı sırıtığım :)) Acaba tüm duyguları çok aşırı mı yaşıyoruz..

( Eşim çok kızıyor.Ağlamadan hiç bir sorunumu anlatamıyorum.Ağlamamak içinde anlatmıyorum ,bu da beni çok rahatsız ediyor.Tv izlerken en ufak bir şeyde hüngür hüngür ağlıyorum..Eşimle bir konuyu tartışamıyoruz ben hemen ağlıyorum o da ağlıyorum diye bana bağırıyor ben daha çok ağlıyorum..Eşim ev işlerine çok düşkün,akşam işten gelince bişeyler yapıyor hep,bende ona bakıp bakıp ağlıyorum ben ne işe yarıyorum diye..Ama normalde de çok güleryüzlü bir insanım..Hatta aşırı sırıtığım :)) Acaba tüm duyguları çok aşırı mı yaşıyoruz..