Herkese iyi akşamlar, evet başlıktan da anlaşılacağı gibi çok çabuk yoruluyorum. Pandemiden ötürü evden çalışıyorum, haftada iki gün işe gidiyorum. Bu durum aslında işime gelse de evde olunca hem ev kadını hem çalşan oldum. Eskiden evi şöyle üstten bir süpürür işleri yardımcıya bırakırdım, yemeklerimi Pazar akşamından yapar, haftasonları dışarıdan yerdik. Sistem böyleydi ama şimdi karıştı. Sabah kalkıp bilgisayarı açıyorum, eşim çayı demlerken kahvaltıyı hazırlıyorum kahvaltı ederken çalışıyorum, kahvaltı toplanıyor işe oturuyorum, telefonlar, mailler derken 12 oluyor yarım saat kendime müsade verip bir Türk kahvesi içiyorum. Sonra gene işe devam, akşamüzeri işler azalınca yemeğim yoksa yemeğimi yapıyorum evde olunca mutfak inanılmaz kirleniyor zaten beyaz kir gösteriyor, sürekli elim üstünde. Arada boş kalırsam evi şöyle bir süpürüyorum çünkü bilenler bilir üç kedim var. Ya da çamaşır yıkıyorum asıyorum. Akşam yemeği, mutfak topla, makine çalıştır ve bitiyorum. Bu kadar düşük enerjili olmamın sıcaklar ve yaşadığım anksiyete ile de ilgisi var biliyorum. Bugün klimaya rağmen yemek yaparken resmen cehennemi tattım öyle sıcaktı mutfak. Ay özetle hep yorgunum ben, sizler ne durumdasınız? Pandemi yüzünden hastaneye gidip değerlerime de baktıramadım kesin D vitaminim yerlerde. İlave olarak kafam anksiyeteden ötürü çok dolu, ilaca başladım biraz düzeldim gibi ama zihnen yorgunum eşim de işsiz ona da üzülüyorum.